Nea Radio

Norwegian:

Nye flyruter

NYE RUTER: Norwegian lanserer nye ruter fra Skandinavia, sju av dem fra Norge. Foto: Norwegian

Norwegian lanserer 16 nye ruter fra Skandinavia – sju fra Norge.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Norwegian lanserer til våren 16 nye direkteruter fra Skandinavia, sju fra Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. Samtidig øker selskapet frekvensen på en rekke avganger fra Norge.

Fra Værnes kommer det ei ny direkterute til Gdansk med to ukentlige avganger til fra 1. april, melder selskapet.

Reiselystne nordmenn fra Oslo-området kan glede seg til nye ruter til Poznan, Kaunas, Wroclaw og Düsseldorf, mens trønderne får ny rute til Gdansk, og nye ruter til Billund åpner fra Stavanger og Bergen.

- Skandinavia og Norge er viktige marked for oss og vi er opptatte av å gi norske reisende fra hele landet et så variert og spennende rutetilbud som mulig. Vi ser spesielt en stadig økende etterspørsel etter reiser mellom Norge og Øst-Europa, både blant nordmenn og østeuropeere. Nå ser vi frem til å tilby dem rimelige billetter og god service om bord våre nye, mer miljøvennlige fly, sier Magnus Thome Maursund, direktør for ruteutvikling i Norwegian.

Fire nye ruter fra Oslo:

To ukentlige avganger fra Oslo (OSL) til Kaunas (KUN) med oppstart 3. april.
To ukentlige avganger fra Oslo (OSL) til Wroclaw (WRO) med oppstart 1. april.
To ukentlige avganger fra Oslo (OSL) til Poznan (POZ) med oppstart 1. april.
Fire ukentlige avganger fra Oslo (OSL) til Düsseldorf (DUS) med oppstart 2. april.
- Vi synes det er gledelig at reisende fra Norge, Litauen, Polen og Tyskland får styrket sine forbindelser gjennom etableringen av flere direkteruter. Dette er byer som vil er sikre på vil være attraktive på de norske markedet og vi vet interessen for Oslo er stor i disse landene også. På landets hovedflyplass får også reisende fra Polen, Litauen og Tyskland tilgang på Avinors store nettverk av flyplasser, sier kommunikasjonssjef på Oslo lufthavn, Joachim Westher Andersen.

Ny rute fra Stavanger:

To ukentlige avganger fra Stavanger (SVG) til Billund (BLL) med oppstart 19. juni.
- Det er svært positivt at Norwegian utvider rutenettverket sitt på Stavanger lufthavn Sola med denne nye ruten til Billund. Det er et bredt trafikkgrunnlag mellom Billund lufthavn og Stavanger lufthavn, og passasjergrunnlaget er stort, både blant forretnings- og fritidsreisende. Vi forventer også at ruten bidrar til økt turisme i Stavanger-regionen. I tillegg til ny rute til Billund er vi veldig glade for at Norwegian utøker frekvenser på rutene til London, Alicante, Split og Palma, sier Anette Sigmundstad, Lufthavndirektør ved Stavanger lufthavn Sola.

Ny rute fra Trondheim:

To ukentlige avganger fra Trondheim (TRD) til Gdansk (GDN) med oppstart 1. April.
- Vi ønsker Norwegians nye rute fra Trondheim til Gdansk velkommen. Det er hyggelig å konstatere at vårt rutenettverk fra Værnes er i positiv utvikling. Dette betyr at våre reisende får tilgang til et enda bedre internasjonalt rutetilbud, sier Lufthavndirektør ved Trondheim lufthavn Værnes, Marit Helene Stigen.

Ny rute fra Bergen:

To ukentlige avganger fra Bergen (BGO) til Billund (BLL) med oppstart 18. juni.
-Vi ønsker nok en ny Norwegian-rute velkommen, sier lufthavndirektør på Bergen lufthavn Flesland, Helge Eidsnes. - Billund er for mange synonymt med Legoland, og for andre et godt utgangspunkt for å reise videre i Danmark. Vestlendinger i alle aldre elsker Danmark. Med denne nye direkteruten blir tilknytningen enda sterkere, og mulighetene enda flere. Vi er også glade for økningen i kapasitet på direkteruten til Alicante. Med disse to rutene har Norwegian nå et enda bredere direkterutetilbud fra Flesland, sier Eidsnes.

Norwegian øker også frekvensen på en rekke ruter fra Norge:

Oslo (OSL) til Edinburgh (EDI) øker fra syv til ni ukentlige avganger fra april.
Oslo (OSL) til Palanga (PLQ) øker fra tre til syv ukentlige avganger fra april.
Oslo (OSL) til Gdansk (GDN) øker fra ni til 11 ukentlige avganger fra april.
Oslo (OSL) til Krakow (KRK) øker fra syv til ni ukentlige avganger fra april.
Oslo (OSL) til Riga (RIX) øker fra åtte til 12 ukentlige avganger fra april.
Oslo (OSL) til Billund (BLL) øker fra syv til ni ukentlige avganger fra juni.
Oslo (OSL) til Napoli (NAP) øker fra to til tre ukentlige avganger fra juni.
Oslo (OSL) til Genève (GVA) øker fra tre til fire ukentlige avganger fra juni.
Bergen (BGO) til Alicante (ALC) øker fra fire til syv ukentlige avganger fra april.
Stavanger (SVG) til London (LGW) øker fra seks til 10 ukentlige avganger fra april.
Stavanger (SVG) til Alicante (ALC) øker fra fem til syv ukentlige avganger fra april.
Stavanger (SVG) til Split (SPU) øker fra en til to ukentlige avganger fra juni.
Stavanger (SVG) til Palma (PMI) øker fra en til to ukentlige avganger fra juni.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...