Nea Radio

Nye åpningsdager på gjenvinningsstasjonen i Tydal

Øyfrid S. Knudsen er kommunikasjonsrådgiver hos Innherred Renovasjon. Foto: Innherred renovasjon

Fra og med 1. april endres åpningstidene på gjenvinningsstasjonen på Berggårdsmyra i Tydal. Nå blir det mulig å levere avfall en lørdag i måneden, mens den vanlige åpningsdagen flyttes til torsdager.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Det har lenge vært etterspurt lørdagsåpent på gjenvinningsstasjonen, særlig for å kunne gi et bedre tilbud til hytteeierne, forteller kommunikasjonsrådgiver hos Innherred Renovasjon, Øyfrid S. Knudsen.

Den nye faste åpningsdagen blir nå torsdag i stedet for mandag. Men en gang i måneden erstattes torsdagen med lørdag.

- Det blir lørdagsåpent første lørdag hver måned. Den uka er det stengt torsdager, sier Knudsen. En må dermed ta en titt på kalenderen før en tar turen til gjenvinningsstasjonen, eller dobbeltsjekke på nettsidene eler i appen til Innherred Renovasjon. – Vi skal holde våre digitale kanaler oppdaterte slik at en kan se hva som gjelder den enkelte uke, forsikrer Knudsen.

Åpent lørdag 4. april

Første lørdagsåpning blir allerede lørdag 4. april, men med et hytteforbud for utenbygdsboende vil ikke dette i første omgang komme så mange hytteeiere til gode i Tydal. – Vi velger likevel å gjøre som planlagt, så får vi ønske hytteeierne velkommen tilbake senere, sier Øyfrid S. Knudsen.

Avfallslevering i koronaens tid

Den pågående koronasituasjonen setter foreløpig ikke en stopper for driften til Innherred Renovasjon, men her kan ting skje på kort varsel. Det er satt inn noen ekstra tiltak på en del av gjenvinningsstasjonene.

- Vi har mer besøk enn vanlig på våre gjenvinningsstasjoner akkurat nå, og henstiller derfor folk til å tenke gjennom behovet for å komme. Nå er ikke tiden for å sette i gang de store oppussingsprosjektene, påpeker Øyfrid S. Knudsen. – Selv om vi har åpent som normalt, må vi passe på at det ikke går på bekostning av besøkendes og ansattes trygghet. - Kommer det for mange på en gang, må vi begrense antall biler som slipper inn. Vi ber også om at alle barn sitter i bilen, og at man planlegger besøket og sorterer godt på forhånd. Ellers må man selvsagt følge de generelle smittevernreglene og holde avstand til både de ansatte og andre besøkende, sier Knudsen og legger til at om man er i karantene eller smittet kan man ikke oppsøke gjenvinningsstasjonen.

Det største trykket er imidlertid ikke på de mindre stedene som Selbu og Tydal, men alle steder er det like viktig å følge smittevernreglene.

De nye åpningstidene er:
Torsdager kl 13-19, men stengt i uker med lørdagsåpent
Første lørdag hver måned kl 10-14

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...