Nea Radio

Spisstalent sikret nytt sterkt resultat for Blink, mens det ble målkalas for Ranheim

Sander Erik Kartum skal få lov til å være litt redd for ballen, så lenge han leverer som han gjør ute på matta. Foto: Henrik Einangshaug

OPPDATERT: Unggutten Rømo Skille reddet poeng for Blink - som gjorde en aldri så liten ny bragd på MUS Stadion Sandskogan.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 14.08.2020 kl 21:47

Den store snakkisen før kampstart var at toppscorer i OBOS-ligaen, Mats Lillebo ikke startet for vertene. Han var ifølge Vikvang ute med en "kakk". I hans fravær fikk Lasse Brandsdal muligheten, men det var den unge innbytteren Rømo Skille som reddet poeng for Blink.

Stjørdals-Blink - Sogndal

Resultat: 2-2 (1-2)
Målscorere: Blårud, Kartum, Totland, Rømo Skille
Kveldens variant: Vikvang med rimelig klar beskjed til trener-kollega Bakke etter timen. Meldte rimelig greit hva han synes om at Sogndal-spillerne tilsynelatende slet med å holde seg på beina.

Tung start

Gjestene fra saftbygda startet best, og tok ledelsen allerede tidlig. Seks minutter inn i kampen fikk hjemmelaget en real kalddusj da Blårud utnyttet en litt uheldig retur fra Frenderup og sendte bortelaget i ledelsen. Lillebo var ikke å finne ute på kunstgresset, men Blink har en annen juvel som også kan produsere målpoeng. Sander Kartum utlignet for Blink etter halvtimen med et skudd fra 18 meter som gikk via et Sogndal-bein.

Vingback Totland sendte gjestene i føringa nok en gang fem minutter før hvilen. Scoringen kom etter en godt timet kontring, et usannsynlig solo-run og ei kald avslutning. Blink-forsvaret sto tilsynelatende helt fast i solbærsirup, og noen skal ha det til at forsvaret rygger i retning flystripa enda.

Utnyttet hverandres feil

De store mulighetene til begge lag kom iøynefallende ofte etter feil fra motstanderlaget. Spesielt i oppspillsfasen var det mye rusk, som begge lag prøvde å kapitalisere på. Bortelaget varierte presshøyden bra, og gjorde det til tider vanskelig for Blink som ville spille seg ut bakfra. I pausen gjorde Vikvang tre endringer, og det var tydelig at den fremtidige akademisjefen i RBK ville gjøre noen justeringer.

Avgjorde i sluttminuttene

De siste 45 minuttene ble ikke på langt nær like fartsfylte som de første. Sogndal førte kampen, og burde økt ledelsen. Men et par heroiske blokkeringer og gode inngripener fra Frenderup gjorde at bortelaget ikke fikk avkastning for trøkket. Istedenfor var det Blink som fikk nettkjenning, etter at Sondre Stokke kjørte et realt sirkus med Sogndal-forsvaret. Innbytter Rømo Skille scoret sitt første OBOS-mål for klubben, og sikret poeng for hjemmelaget i det 86. minutt. Ei grei uke for unggutten som nylig signerte sin første proffkontrakt for klubben.

Ranheim fortsetter å levere offensiv festfotball

Noen mil sørover langs E6 gikk det noe bedre. Ranheim tok ledelsen ved Erlien etter kvarteret, før Reginiussen økte ledelsen 20 minutter senere. Øygarden reduserte etter pause, men en kjapp dobbel i det 67. - og 69. minutt ved Reginiussen og Tønne punkterte kampen. Noen minutter senere fullførte Reginiussen sitt hat-trick, før Tønne fastsatte sluttresultatet til 6-1.

Hør reaksjoner fra mixed-zone her:

Om proffkontrakten, målet og kampene mot Ogbu.

Vikvang om Rømo Skille, meldingene på sidelinja og den nye standarden i Blink.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...