Annonse
Nea Radio

Ny spiller til Blink

Ny spiller: Lasse Bransdal er hentet inn som forsterkning for Stjørdals-Blink foran sesongen i OBOS-ligaen. Foto: Stjørdals-Blink Fotball

Stjørdals-Blink har signert ny spiller foran sesongen i OBOS-ligaen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 12.06.2020 kl 10:44

Annonse

Lasse Bransdal har signert for Stjørdals-Blink Fotball ut 2020-sesongen. Målteften er godt dokumentert i alle klubber 25-åringen har spilt for hittil. 1995-modellen fra Sandefjord kommer fra spill i Strømmen høstsesongen 2019.

22 mål på 23 kamper for Runar, 5 mål på 22 kamper for FK Tønsberg i deres nedrykksseong fra Postnordligaen i 2016, 25 scoringer på 28 kamper for Ørn Horten, 27 nettkjenninger på 37 kamper med Oppsal før det ble OBOS-liga med Strømmen høsten 2019. Der satte han inn to scoringer.

- Jeg gleder meg til det som venter her. Jeg har studert faglærer i idrettsfag ved Norges Idrettshøgskole samt årsenhet i samfunnsfag i Oslo. På banen har jeg gode avslutningsferdigheter, posisjonering i boks, det å sette ballen i kassa, er blant mine styrker. Jeg jobber hardt for laget, sier Bransdal.

Ny spiller: Lasse Bransdal er hentet inn som forsterkning for Stjørdals-Blink foran sesongen i OBOS-ligaen. Foto: Stjørdals-Blink Fotball

Tettpakket program

Et intenst kamp-program med 30 kamper i OBOS-ligaen fra 3.juli til 7.desember gir behov for økt antall spillere i troppen.

- Vi ønsker å styrke oss. Bransdal gjør en god figur på trening. Han er en annen type enn de vi har, og nye ansikt med økt konkurranse er alltid fint. Vi er meget godt i rute. Alle har sterk tro på prosjektet vårt. Stemningen er god. Flere i fotball-Norge blir kjent med Stjørdals-Blink Fotball i år. Vi skal overraske mange, unntatt oss selv, kommende sesong, sier medtrener Snorre Lillebo.

Stjørdals-Blink Fotball serieåpner mot Ranheim TF på Sandskogan stadion 3.juli.

Annonse