Annonse
Nea Radio

Ny senterleder ved Coop Røros

Foto: Anita Sivertsgård

Henriette Dahl klarte ikke å si nei da utfordringen kom. Nå er hun kjøpesenterleder ved Coop Røros.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 21.10.2019 kl 10:31

Annonse

Første kvinne ut

Henriette Dahl har jobbet i fem år som økonomiansvarlig i Coop Røros. I sommer kom tilbudet om å ta over jobben til Tore Hermo som har vært kjøpesenterleder, men som nå går over til en ny jobb innenfor eiendom i Coop Midt Norge.

Dermed ble det vanskelig for trebarnsmora å takke nei da muligheten kom, og 2. september startet hun opp som den første kvinnelige toppsjefen i Coop Røros 176 årige historie.

Variasjon i hverdagen

Med en arbeidshverdag som strekker seg bredt fra å ha ansvaret for alle butikkene på kjøpesenteret til å jobbe tett opp mot Coop Midt Norge, så kan man trygt si at det er en stor variasjon i arbeidsdagen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

NY HVERDAG: Den nye kjøpesenterlederen har mer enn nok å finne på og stor variasjon i arbeidsoppgavene. Foto: Anita Sivertsgård

Bibliotekt på Nilsenhjørnet

Fusjonen med Coop Midt Norge opplever den nye kjøpesenterlederen som veldig positiv i forhold til både de som jobber i Coop Røros og for Røros-samfunnet generelt.

Hun trekker da spesielt frem planene om bygging av bibliotek på Nilsenhjørnet hvor Coop Midt Norge er sterkt engasjert i prosessen.

Fremtiden

Handel som næringsvirksomhet møter i disse dager store utfordringer. Coop Midt Norge har de kreftene som trengs for å gjøre de helt nødvendige endringene i å møte den nye hverdagen.

Uten sammenslåingen med Coop Midt ville dette ha bydd på utfordringer for den ærverdige Coop Røros. Den nye kjøpesenterlederen ser lyst på fremtiden og på videre samarbeid med den nye eieren.

Annonse