Nea Radio

Ålen:

Ny sanitetsforening er stiftet

STIFTELSESMØTE: Kløverenga Sanitetsforening. Fra venstre: Susann Grindstad, Elise Grønli, Kristin Granhaug, Bodil Morken, Bjørg Ingrid Grønli, Elin Grønli, Marte Støvne (delvis skjult), Anette Solbakken, Jorunn Anita Kirkhus, Viviann Sollie og Hege Moan. Foto: Per Magne Moan

Kløverenga Sanitetsforening ble etablert tirsdag kveld.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 16.03.2021 kl 22:17

Tirsdag kveld var det stiftelsesmøte i Kløverenga Sanitetsforening, en avdeling av Ålen Sanitetsforening. Nyvalgt leder er Susann Grindstad, som mener saniteten så langt ifra har utspilt sin rolle.

– Vi har lyst til å være mer engasjert i samfunnet vi bor i rett og slett. Vi har lyst til å gjøre en forskjell, spesielt for barn og unge, sier hun og røper at medlemmene i den nystartede foreningen er damer fra 30 til rundt 50 år.

Elin Grønli er leder i Ålen Sanitetsforening og sier hun er svært glad for "avleggeren" som nå har sett dagens lys. Hun sier hovedlaget, som feier 115 år i år, har omlag 160 medlemmer og gjennomsnittsalderen begynner å bli forholdsvis høy.

– Dette er en så kjempestor og gledelig nyhet at vi applauderer alt vi klarer, Det er noe vi har ønsket oss i mange år at vi må få med oss yngre, og det har vi nå gjort til gagns, sier hun og mener det vil være stort behov for sanitetsforeningene i årene som kommer.

– Norske Kvinners Sanitetsforening, NKS, er 125 år i år og vi har forskjellige oppgaver vi jobber med, sier hun og ramser opp barn og unge, eldre og kvinnehelse som hovedsatsingsområder.

Hør intervju med Susann og Elin her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...