Nea Radio

Norske Talenter

Ny runde for Peder Angel i kveld

Foto: Tv2/Norske Talenter

I kveld er Peder Angel Lundquist Langen en av deltakerne i runde nummer to i Norske Talenter på TV2. Denne gangen er det dommerutvelgelse og halvparten av deltakerene skal ut av konkurransen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Nervepirrende

Det ble en lang og nervepirrende dag for den unge gutten fra Røros da han deltok på runde nummer to i Norske Talenter.

- Det var veldig spennende. Det var mye venting og nervene kommer når du sitter og venter på at resultatet skal komme for du må sitte og vente hele dagen. Alle må bli der. Det er ingen som får lov til å gå før alle er ferdig med audition, først da blir man kalt inn på scena igjen, og får høre om man har gått videre eller ikke, forteller Peder Angel Lundquist Langen.

«Dæven, æ va god»

Det er mange forskjellige deltakere i programmet fra stuntmenn til magikere, eller som Peder Angel, som deltar med sang. Etter første runde satt superlativene løst hos dommerpanelet med blant annet Bjørne Brøndboes uttalelse om at Peder Angel tok vare på norsk kulturarv og at han nå kunne reise hjem til Røros å si til seg selv «Dæven, æ va god».

Trassvisa

Hva unggutten skal opptre med i dag kan han ikke fortelle noe om, men at det er sang er det ingen tvil om. Sist overrasket han med «Trassvisa hennes Tora» av Alf Prøysen. Selv om han sier at rock er hans foretrukne musikksjanger, så ser vi at han kan overraske stort med sitt repertoar.

Vi ønsker Peder Angel Lundquist Langen lykke til i kveld.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...