Nea Radio

Ny RBK-trøye

NY TRØYE: Nicklas Bendtner i årets nye trøye. Foto: RBK

101 år. 25 ligamesterskap. 11 cupgull. Fans overalt. - Den nye RBK-trøya representerer hele landet. Inspirert av og dedikert til de som alltid viser dedikasjonen sin til det svarte og hvite, sier Rosenborg Ballklubb om årets trøye.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Rosenborg BK er en av de mest suksessrike klubbene i Norge, med supportere over hele landet som viser kjærligheten sin til klubben – selv langt utenfor Trondheims grenser.

Årets trøye er inspirert av og dedikert til de som alltid viser dedikasjonen sin til det svarte og hvite. Et hvitt og svart bånd som binder sammen fjell, fjorder og byer, og hjertene til tusener. Et bånd som er tydelig i signaturdrakten, fra garderobene på Lerkendal til resten av landet, et spesielt samhold som fortjener en spesiell lansering.

Supporterne

Trøya er en hyllest til alle de som spiller i klubbens viktigste posisjoner – supporterne.

- I denne lanseringen ville vi vise takknemligheten vår til supporterne. Dedikasjonen og lidenskapen de viser fortjener en hyllest, og det er noe som hele organisasjonen setter stor pris på. Å være en del av RBK-familien er en ære, og en spesiell opplevelse, sier Stig Inge Bjørnebye, sportsdirektør i Rosenborg.

For å fremheve nettopp dette, blir en versjon av trøya som kan spesialtilpasses tilgjengelig i RBK-butikken. Denne modellen kommer med et spesielt, personlig merke som representerer en valgfri by.
Dette er et begrenset tilbud.

Video

Lanseringen kommer også med en liten video som fanger essensen av hva og hvem trøyen representerer, og fanger mangfoldet i den store Rosenborg-familien perfekt. En utvalgt gruppe av supportere, spillere og profiler ses med den nye trøya på seg. Ansikter flyter i hverandre som et symbol på lidenskapen de deler.

- Dette er mer enn et tøystykke. Hver eneste spiller og supporter som bruker trøyen, vet hva den representerer. Årevis med uforglemmelige øyeblikk. Øyeblikk med seier, og øyeblikk med nederlag. Uansett hva resultatet blir, har du alltid et Troll ved din side, sier lagkaptein Mike Jensen.

Den nye drakten kommer i klassisk svart og hvit palett, og lanseres og blir tilgjengelig for kjøp fra 5. mars, på https://www.rbk-shop.no/.
Prisen på hjemmetrøye er NOK 799, og NOK 699 for bortetrøya.

NY RBK-TRØYE: Pål Andre Helland med årets trøye. Foto: RBK

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...