Nea Radio

Hør intervju her

Isak er ny ordfører på Røros

Foto: Per Magne Moan

Torsdag kveld overrakte Hans Vintervold ordførersmykke og klubbe til arvtager Isak Veierud Busch.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 24.10.2019 kl 22:02

Det nye kommunestyret i Røros ble innsatt torsdag kveld, og som det har vært kjent siden valget, så er det Isak Veierud Busch som tar over kommunens øverste politiske verv.

Opposisjonen foreslo Guri Heggem som ordfører, men forslaget falt for posisjonens kandidat.

Hans Vintervold har brukt de siste dagene på å takke av fra vervet han har hatt siden 2007. Han benyttet også anledningen torsdag kveld til å takke det nye kommunestyret for jobben de tar på seg som folkevalgte.

Han benyttet også anledningen til å skryte av administrasjonen som han ga sterkt uttrykk for at gjør en svært god jobb.

Han sa også til påtroppende ordfører Isak Veierud Busch at han er glad for at han tar over vervet og ønsket ham lykke til med å videreforedle den juvelen Røros kommuner er.

Vintervold lovet å ikke kritisere politikken i lokale medier framover, men ga uttrykk for at han vil følge med og stiller gjerne opp ved behov.

Det var en rørt Isak Veierud Busch som fikk overrakt klubbe og ordførerkjede fra Hans Vintervold.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...