Nea Radio

Ny nøkkelspiller ute med skade for Rosenborg

Skademarerittet fortsetter for Rosenborg som nå er 90 minutter unna cupfinale.

Som ventet var det glissent på Lerkendal onsdag kveld. Foto: Per-Erik Ofstad

Nøkkelspiller måtte ut med skade, men lagkameratene hans fikset avansement til semifinale i cupen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.09.2018 kl 00:05

Et minutt tok det av kampen mellom Rosenborg og Vålerenga før Lerkendal-publikummet fikk hjertet i halsen. Da tok Birger Meling telling, og signaliserte at han måtte byttes ut. Venstrebacken har vært en kontinuitetsbærer for klubben, og en av sesongens beste spillere. Meling vil utvilsomt bli dypt savnet dersom det viser seg at skaden blir langvarig.

Rosenborg - Vålerenga

Resultat: 2-0 (1-0)
Målscorere: Djordje Denic, Alexander Søderlund
Kveldens variant: Søderlund er endelig tilbake i godt gammelt slag. Full innsats, vinner dueller, scorer på tap-in og bommer på 110%-sjanser.

Fenomenal scoring

Rosenborg åpent kampen med energisk spill offensivt. Djordje Denic sendte hjemmelaget i føringen etter 16 minutter med en fantastisk scoring. Serberen avsluttet et flott oppbygd angrep hvor det gikk raskt i lengderetning med en frekk chip over Larsen Kwarasay. Inn mot halvspilt kamp hadde RBK en rekke store sjanser, men ingen ga utslag på målprotokollen. Bakover var det noe mer haltende fra hvittrøyene, VIF hadde én annulert scoring og flere store sjanser som fort kunne resultert i scoring.

Søderlund puttet igjen

Åtte minutter etter pausen doblet RBK ledelsen til 2-0. Rosenborgs andre serber, den talentfulle midtstopperen Serbecic skapte målet med en nydelig gjennombruddsball til Hedenstad. Hedenstad spilte så til en godt plassert Søderlund som fikk en enkel jobb med å sette sitt andre mål på fire dager. Etter scoringen hadde Rosenborg anført av de to serberne god kontroll på kampen. Hjemmelaget kontrollerte kampen inn til seier. Dermed er det kun én kamp som gjenstår før en eventuell cupfinale.

Hvor mye har dette kostet?

Skaden til Meling ga et allerede skadeutsatt RBK nye utfordringer. På den etterhvert svært så celebre skadelista finner vi allerede Bendtner, Abdegbenro og Helland. Coolen er nok godt fornøyd med avansement til semifinalen, men håper nok samtidig at seieren ikke kostet alt for mye krefter. Allerede på søndag venter et nytt viktig oppgjør mot erkerival Molde. Deretter kommer RB Leipzig til Trondheim. To tøffe kamper som begge bør ende med seier dersom Rosenborg skal være med å konkurrere på alle fronter denne høsten.

Søderlund er fornøyd med to mål på to kamper, men mener fortsatt han har mer å gå på.

Ronny Deila prater om å møte Rosenborg to ganger på kort tid.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...