Nea Radio

Nea Radio

Ny NM-tittel til Hessdalen

Foto: Privat

Erik Røen fortsetter å imponere med tunge løft.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 26.11.2017 kl 16:15

Erik Røen ble i helga norgesmester i jr.120+ med utstyr. Mesterskapet foregikk på Norges Idrettshøyskole i Oslo og dette var Røens 3. NM-gull i år. Han har tidligere denne sesongen tatt edelt metall i jr-NM utstyrsfritt og NM åpen senior utstyrsfritt - alt i den tyngste vektklassen 120 +.

Røen tok også sølv på wilks i knebøy, gull på wilks i markløft, bronse på wilks i benkpress og sølv på wilks for total. Wilks er hva du løfter i forhold til kroppsvekt. Det er for å kunne sammenligne vektklasser i forhold til hverandre

Artikkelen fortsetter under bildet

Helgas fangst. Foto: Privat

Helgas prestasjon blir ikke mindre av at oppkjøringa til mesterskapet har vært av det heller trøblete slaget.

– Til å ha så lite erfaring med utstyr, hatt influensa, spysyken, gått ned i vekt og det fallet jeg hadde med 360 kg for 2 uker siden så synest jeg dagen tross alt gikk greit, sier Erik i en kommentar. Han retter også en stor takk til treneren Lars Samnøy for veldig god lagledelse.

Dramatisk

For to uker siden datt han under et knebøyløft med 360 kg på skuldrene. Vektene falt på ankelen, noe som i i de aller fleste tilfellene vil ha ført til knust ankel. Heldigvis ble det bare noen blåflekker.

– Jeg er glad i melk serru, sier han til Nea Radio med glimt i øyet.

Artikkelen fortsetter under bildet

Slik så ankelen ut etter uhellet. Foto: Privat

Satser videre

Det kan bli mange mesterskap på den råsterke hessdalingen framover. For selv om Erik satser mest på utstyrsfritt styrkeløft, så betyr helgas prestasjoner at han også er klar for VM i utstyrsløfting, etter å ha klart VM-kravet. Han satser derfor mot deltagelse i både utstyrsfritt og utstyr EM og VM.

Foto: Privat

Grunnlaget for de tunge løftene legges i den åpne garasjen hjemme på gården i Hessdalen. Her kan det av og til ligge snøfonner, som på dette bildet. Foto: Privat

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Foto: Privat

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...