ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Tydal:

Ny løypemaskin i Tydal

NY løypemaskin i Tydal skal sørge for flotte skispor i fjellbygda. Foto: Andreas Reitan

Ei ny løypemaskin til 2,1 millioner kroner skal sørge for at Tydal fortsatt får topp preparerte løyper. Torsdag ble det servert bløtkake og kaffe da den ble presentert på Kløfta.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

“Tydal løypepreparering” ble etablert som et samarbeid mellom Tydal IL, Græsli IL og Tydal MK så langt tilbake som i 1989.

Nå er den fjerde tråkkemaskina på plass, takket være gode bidrag fra Tydal kommune, som er største sponsor, samt Selbu Sparebank og Sparebank 1 SMN.

Løypekjørerne og sponsorer samlet ved nyvinningen. Foto: Andreas Reitan

Også en ny garasje er bygd, på dugnad den også. Tydal kommune sørget for materialene.

DUGNAD: Løypekjørerne som på dugnad sørger for perfekte skiløyper i midtbygda i Tydal. Fra venstre Bjørn Kløften, Rolf Bjarte Lien, Espen Horven og Per Horven. Foto: Andreas Reitan

ORDFØRER Jens Arne Kvello lovpriser innsatsen løypekjørerne legger ned. Han var heller ikke i tvil om at det var riktig av kommunen å gå inn med et betydelig beløp i støtte til den nye maskina. Foto: Andreas Reitan

Fire løypekjørere, Bjørn Kløften, Per Horven, Rolf Bjarte Lien og Espen Horven sørger for at den nye løypemaskina skaffer perfekte skispor rundt om i bygda, på dugnad!

Nea Radio fikk bli med Bjørn Kløften inn i “cocpit”:

Bli med Bjørn Kløften inn i "cocpit".

ANNONSE