ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Ny leder i Malvik Høyre

Hanne Lundemo Bakken er 20 år og nyvalgt leder i Malvik Høyre. Foto: Privat

Hanne Lundemo Bakken er 20 år, og nyvalgt leder i Malvik Høyre.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Etter at Halvard Dahle meddelte valgkomiteen i Malvik Høyre at han ikke tok gjenvalg som leder, innstilte valgkomiteen på at Hanne Lundemo Bakken skulle bli ny leder i Malvik Høyre.

Årsmøtet ble avholdt den 17. november, og der ble Hanne enstemmig valgt.

I en pressemelding fra Malvik Høyre heter det at Hanne setter veldig pris på den tilliten partiet har vist henne, og ser frem til å gjøre det hun kan for å bidra til at organisasjonen kan fortsette den gode utviklingen og tilveksten den har hatt den senere tiden. For henne er det viktig at det å delta i politikk, det skal være gøy.

Hanne meldte seg inn i Malvik Unge Høyre i 2013, og har vært aktiv siden da. Hun har vært leder i Malvik unge Høyre og i det siste året har hun vært nestleder i Malvik Høyre.

Hun er vara til kommunestyret, utvalg for oppvekst og kultur, helse og velferd og vara i i både samarbeidsutvalget ved Planeringen barnehage og Solstrand barnehage.

– Vil gjøre en forskjell

Grunnen til at Hanne ble med i politikken, er i følge henne selv fordi hun ønsket å gjøre en forskjell. For henne er det viktig at alle sin stemme skal bli hørt - fordi alle og en, er like mye verd.

Gjennom å vært med i politikken, har hun vært leder i Malvik unge Høyre og i det siste året har hun vært nestleder i Malvik Høyre. Begge disse vervene har hun syntes vært utrolig lærerike, og ikke minst spennende. Lærerikt har det også vært å deltatt i de ulike utvalgene, og ikke minst i kommunestyret.

Ved siden å drive med politikk, går Hanne sitt andre år på Dronning Maud Minnes Høgskole. Der tar hun en bachelor i barnehagelærer, med vekt på natur og friluftsliv.

Hun trives utrolig godt med den utdanning. Det er en utdanning som har fått henne til å se annerledes på for eksempel på det med tidlig innsats.

Vil endre kursen

Dette er kunnskap hun ønsker å ta med meg inn i politikken. Tidligere har hun selv gått både i barnehage, på barneskole og ungdomsskole her i Malvik Kommune. Hvor hun senere gikk media og kommunikasjon på Charlottenlund videregående og hun studerte et år i Texas.

Sammen med resten av lokalforeningen skal Hanne nå jobbe for å videreutvikle politikken, i tråd med samfunnsendringene.

– Malvik Høyre vil endre den politiske kursen i kommunen og vårt mål ved valget i 2023, er i samarbeid med andre partier, å bli en del av det politiske flertallet i kommunen, heter det i pressemeldingen.

Nøkkelord

ANNONSE