Nea Radio

Nea Radio

Ny leder i Malvik Høyre

Ny leder: Erling Magne Foss ble takket av med blomster og gave, av nyvalgt leder Halvard Dahle på vegne av Malvik Høyre. Foto: Privat

Torsdag ble Halvard Dahle valgt til ny leder av Malvik Høyre.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Malvik Høyre avholdte 11. januar 2018, sitt årsmøte.

Leder gjennom de 15 siste årene, Erling Magne Foss hadde på et tidlig tidspunkt varslet at han ikke tok gjenvalg på vervet som leder for Malvik Høyre.Foss tiltrådde styret allerede i 2001, og har siden 2003 vært leder for lokalforeningen.

Foss har jobbet for å endre den politiske kursen i kommunene vår, og han har hele tiden vært opptatt av at våre medlemmer skulle få muligheten til å bidra til dette, skriver Malvik Høyre i en pressemelding.

Enstemmig

Det var et enstemmig årsmøte som støttet valgkomiteens innstilling, på at ny leder for Malvik Høyre ble Halvard Dahle.

Erling Magne Foss ble takket av med blomster og gave, og det var nyvalgt leder Halvard Dahle som gjorde dette på vegne av Malvik Høyre.

Nyvalgt leder, Halvard Dahle er født i 1964. Han er opprinnelig fra Trondheim og oppvokst på Ranheim. Dahle bygde hus, og flyttet til Malvik og Hommelvik med familien i 2006.

Engasjert

Yrkesmessig har han bakgrunn i teknisk bransje, da i privat næringsliv. Halvard Dahle er samfunnsengasjert og da med bakgrunn fra forskjellige steder, blant annet som Vice President i Lions Club Malvik, lokalradio og verv i ulike lag og foreninger.

Halvard Dahle har en periode som hovedtillitsvalgt i bedriften han er ansatt i. For øvrig en bedrift han nå i 2018, har vært ansatt i hele 30 år.

Han sier selv han har vært politisk interessert helt fra 80-tallet, da som medlem av Unge Høyre. Nyvalgt leder, Halvard Dahle ble medlem av Malvik Høyre i 2011 og har hatt verv der som sekretær, nestleder og kampanjeleder.

Dugnad

Som leder ønsker Halvard Dahle at Malvik Høyre skal fortsette å bygge sin politikk, på et fritt samfunn med rom for personlig frihet under ansvar. Han ønsker å utvikle likeverd, solidaritet og toleranse og fremme samarbeid til beste for fellesskapet.

Det er viktig for han at Malvik Høyre er en frivillig organisasjon som bygger på prinsippet om at makten skal komme nedenfra. Det betyr at kjernen i Malvik Høyres organisasjon er medlemmene – det er her alle aktiviteter og beslutninger har sitt utgangspunkt.

Halvard Dahle mener den viktigste ressursen i Malvik Høyre, er menneskene som bidrar med sin innsats. Derfor håper han flere vil være med på dugnaden, og bidra til at Høyre får gjennomført nye ideer og bedre løsninger.

Nytt styre

I tillegg til at Halvard Dahle er ny leder, ble følgende styre konstituert: Nestleder: Tone A. Østgaard
Styremedlemmer: Tor Skipperø, Frank Arne Hammer og Brit R. Aune. Varamedlem: Eivind Engan

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...