Nea Radio

Ny trøndersk musikk:

Ny låt fra Hilde

Hilde Halseth Foto: Arne Olav Nordtømme

Hilde Halseth fra Oppdal gleder seg til verden åpner opp igjen slik at det kan bli muligheter for å få en «opplevelse» som «Flink pike» skildrer.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 06.03.2021 kl 15:18

Hilde Halseth er en av de trønderske artistene som slipper ny låt i helga.

– Flink Pike, er en gladlåt med masse humor, sier hun og håper det kan være en åt som kan få lytterne til å dra på smilebåndet og bli i godt humør.

For mange er Hilde kjent som fløytespillende og syngende medlem i bandet til Terje Tysland. Dette samarbeidet gjør seg også gjeldende på nylåten, som hun gir ut på Tyslands plateselskap.

Med seg som musikere har hun Jo Sverre, Conor Patrick og Martin Søiland Hansen. Den er spilt inn i Anthem studio med Conor Patrick som produsent, og tekst og melodi er skrevet av Hilde i samarbeid med Conor Patrick.

Koronapausen har hun brukt til å skrive ny musikk.

– Det har jo blitt mye studio arbeid da i og med at det er lite konserter som det er lov å holde. Jeg har jo fått til noe livespilling, men lite, sier hun og røper at noe av tiden har gått til å lage musikkvideoer.

– Det får vi se på denne låten også og det gleder jeg meg til, sier Hilde Halseth til Nea Radio.

Hør radioinnslaget og den nye låten her:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...