Nea Radio

Ny kamp for minneboka

Ranheim vant ! Foto: Knut Erlend Jegersen

RANHEIM: Med 3-1 seier innfridde Ranheim til fulle favorittstempelet Molde-trener Ole G.Solskjær kastet på dem før avspark.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 21.05.2018 kl 22:55

Hør intervju lenger ned i saken!

Med 3-1 seier innfridde Ranheim til fulle favorittstempelet Molde-trener Ole G.Solskjær kastet på dem før avspark.

Tribunene var fullsatte. Været topp. Forventningene ikke så små hos de 2600 tilskuerne.

Klubbene møttes i obligatorisk kamp sist i 4.runde NM 2013. Molde vant 6-0. Første møte var i 1946. Ranheim spilte kvalifisering til Hovedserien. To tidlige mål av blåtrøyene avgjorde den gang, likeså i 1954. I vinter ble det 1-1 i treningskamp på Aker stadion.

Molde kom best i gang. De presset på. 23 min. ut i kampen slo Babacar Sarr til med et solid langskudd. RIL-målvakt Even Barli hadde i sjanse. Det var 3-3 i sjanser ved halv tid. Og 0-1 på tavla.

Foto: Knut Erlend Jegersen

2.omg ble en helt annen historie. Ranheim var plutselig best i alt. Etter fem min fikk Kim Riksvold en langpasning ute på høyre side, han la inn til kaptein Mads Reginiussen. Altaværingen satte ballen kontant i mål, hans syvende (!) nettkjenning hittil denne ses.

Etter nøyaktig timen spilt la Kristoffer Løkberg inn til Riksvold. Verdalingen skled ballen inn i mål til 2-1. Hans erstatter Øyvind Storflor var servitør bak 3-1. Veteranen ble spilt fri på høyrekanten etter 75 minutter. Molde- ropte på offside, men linjedommeren holdt flagget nede. Storflor la inn til Karlsen, som bredsidet ballen i stanga og i mål.

Foto: Knut Erlend Jegersen

Til stående applaus avsluttet RIL-gutta kampen. En maikveld som ga nok en kampopplevelse både for minne – og historieboka til Ranheim Toppfotball.

Tapet var Moldes og Ole Gunnar Solskjærs fjerde på de siste sju serie- og cupkampene. Ranheim TF er derimot klar for 4.runde i NM (Strømsgodset borte) i tillegg til den imponerende poengfangsten i landets øverste divisjon: 23 poeng etter 11 kamper. Kun Tromsø og serieleder Brann har erobret tre poeng i møte med Svein Maalens nyopprykkede menn.

Neste seriekamp er borte mot Bodø-Glimt kommende søndag.

Foto: Knut Erlend Jegersen

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...