Nea Radio

Ny fotballsang og nye fasiliteter

3er-banene blir en nyttig tilvekst til Sentralbanen. Foto: Per-Erik Ofstad

Fredag kunne Selbu Ballklubb invitere til fotballdag på sentralbanen. På programmet sto fotballaktivitet for både voksne og barn, samt lansering av nye 3er-baner, innbytterbenker og ny fotballsang.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Barna fikk i løpet av ettermiddagen prøve seg på fotballøvelser og ballkasting under kyndig instruksjon fra SBK G16.

De nye 3er-banene med vant ble flittig brukt. Trener Ketil Aas påpekte fordelene 3er-banene gir med tanke på å utvikle nærteknikk i ung alder.

De nye innbytterbenkene laftet av Selbu Byggtre ble høytidelig innviet ved klipping av snor med klubbens representanter Eidem og Renå.

Klubbens nye supportersang ble lansert foran et stort publikum etter en flott fremføring Karianne Furan med kordamer. Klubbsangen som foreløpig ikke har fått noe navn er skrevet av John Oddstein Aune og er inspirert av bygdas historie.

Sentralbanen har etterhvert blitt et moderne anlegg og med Selbu Flerbrukshall i Innbygda, kan Selbu Ballklubb nå skilte med imponerende fasiliteter for barn og ungdom i bygda.

Lansering av ny fotballsang. Fra venstre: Ane Aas, Oda Marlene Valli, Karianne Furan, Kristina Hilmo Aasen, Aiilis Hammerhaug Storvik Foto: Per-Erik Ofstad

Ole Einar Renå og Hallbjørn Eidem innvier de nye innbytterbenkene. Foto: Per-Erik Ofstad

Ketil Aas foran de nye 3-erbanene Foto: Per-Erik Ofstad

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...