Nea Radio

Torbjørn Aas:

Ny direktør for NAV Trøndelag

Foto: Helgelandssykehuset

En pressemelding fra NAV Trøndelag kunngjør at Torbjørn Aas er blitt ny direktør for NAV Trøndelag.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 16.06.2021 kl 09:23

"Torbjørn Aas har fått stillingen som ny direktør i NAV Trøndelag. Torbjørn Aas er 50 år og har sin grunnutdanning fra politihøgskolen. Han har også en mastergrad i offentlig administrasjon fra Copenhagen Business School. I tillegg har Torbjørn etterutdanning innen både ledelse og beredskap.

Torbjørn er i dag prosjektdirektør ved Helgelandssykehuset. Han har bred og allsidig ledererfaring fra stillingen som administrerende direktør i Helse Nord-Trøndelag, administrerende direktør ved Finnmarksykehuset og som politimester i Vest-Finnmark politidistrikt.

– Jeg har stor motivasjon for NAV sitt samfunnsoppdrag og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven og bli bedre kjent med NAV som organisasjon og menneskene som jobber der, sier Torbjørn Aas.

Arbeids- og tjenestedirektør Kjell Hugvik sier at Torbjørn er en trygg og erfaren endringsleder som har kompetanser og egenskaper som gjør at han vil møte utfordringsbildet i NAV Trøndelag på en god måte. Han kjenner forvaltningen godt gjennom å ha vært toppleder i andre store komplekse virksomheter.

– Jeg er meget godt fornøyd med at Torbjørn Aas har takket ja til denne viktige stillingen. Jeg er trygg på at han sammen med de ansatte vil bidra til å utvikle NAV Trøndelag videre og løse oppdraget på en god måte, sier Kjell Hugvik.

Torbjørn Aas vil tiltre i stillingen i løpet av september. Inntil han er på plass vil May Beate Haugan fortsette som fungerende fylkesdirektør," sier NAV Trøndelag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...