Nea Radio

Ny butikk i Tydal

PRIX: Butikksjef Bjørn Øien (t.v) viser fram hvordan handlekurvene vil se ut fra mars til kollega Bjørg Synnøve Moen Skancke og kunde Patric Franzen.

Tydalingene får ny butikk i mars: Coop Marked i Tydal blir Prix.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Det var god stemning på spiserommet hos Coop Marked-butikken i Tydal da de sist fredag fikk beskjed om at de fra mars av skal bli Prix-butikk.

-Dette er noe som kundene våre virkelig har ønsket seg, og det ble god stemning når driftssjefen kom innom på fredag og ga oss nyheten. Vi har visst at ledelsen har hatt dette opp til vurdering en stund, og beslutningen kom i styremøtet på torsdag kveld. Nå er det bare å brette opp ermene, det er mye jobb som skal gjøres før vi nyåpner i slutten av mars, sier butikksjef Bjørn Øien.

Millioninvestering

For det er ikke bare nye skilt som skal på plass før Øien kan ikle seg den gule Prix-uniformen. Det skal investeres ca. 1 million kroner i oppgraderinger.

-Vi gjør en god del innvendige oppgraderinger i butikken, det investeres blant annet i nytt frukttorg, ny kjøledisk for frukt, brødinnredning og disker for lokalmat. I tillegg til dette skal vi flytte på frysedisker og annen innredning. Og selvsagt skal alle profilelementene endres fra Marked til Prix, sier butikksjefen.

Lavere priser, lengre åpningstid

For kundene betyr Prix-omleggingen lavere priser.

-Vi kommer fortsatt til å være den gode nærbutikken som skal betjene lokalbefolkningen tidlig i uka, og hyttefolket når det lir mot helg. Prisene blir litt lavere, og vareutvalget kan også komme til øke litt, sier Bjørn Øien.

Fra mars av kommer også butikken til å utvide åpningstiden med 11 timer i uka.

-Prix-kjeden har andre krav til åpningstider, så fra mars av kommer vi til å holde åpent 8-21 fra mandag til fredag, og 9-20 på lørdag. Dette innebærer to timer lengre åpningstid enn i dag på mandag til torsdag, én time lengre på fredag og to timer på lørdag. Jeg tror dette vil bli spesielt godt mottatt av hyttefolket, sier Øien.

Håper på økt omsetning

Butikksjefen sier at tydalingene er flinke til å bruke nærbutikken sin, men tror likevel at det kan bli omsetningsvekst med Prix.

-Jeg tror det skal være mulig å øke omsetningen med 10 prosent, såpass ambisiøse må vi være. Vi omsatte for ca. 28,5 millioner kroner i fjor, og det har vært ganske stabilt de siste årene. Med en oppgradert butikk med litt lavere priser og økt åpningstid ser jeg ingen grunn til at folk skal handle andre steder, sier Øien.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...