Nea Radio

Hils på den nye brannkonstabelen

Den nye brannkonstabelen Johanna Lien Foto: Ola Bjerken

I august ble Johanna Lien ansatt som ny brannkonstabel i Selbu.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Johanna Lien jobber til daglig på rådhuset i Selbu som arealplanlegger.

- Det er flere som jobber på rådhuset til daglig som er tilsluttet brannvesenet i Selbu. Har sett de noen ganger når de løper gjennom korridorene på rådhuset, i tillegg så snakkes det en del om brannvesenet på rådhuset og det har alltid hørtes interessant ut, sier Johanna Lien og legger til. Jobben som arealplanlegger foregår stort sett bak en kontorpult, så det er veldig gøy å ha en praktisk jobb i tillegg.

Allsidig jobb

Det er mye som skal på plass for den nyetablert brannkonstabelen.

- Jeg har ikke rukket og satt meg inn i alt enda, man har fått begynt å være med de forskjellige lagene på øvelser, men det har ikke blitt noen store utrykninger enda, forteller Lien.

- Hva vil du si det innebærer å være brannkonstabel i Selbu?

- Det er en allsidig jobb har jeg inntrykk av. Man er jo med ut på alt i fra automatiske brannalarmer, til at det kan være folk som har trykt på brannalarmen ved et uhell. I tillegg så er man ut på helseoppdrag og trafikkulykker, så det er litt alt mulig, konstaterer Lien.

Tatt godt imot

Har blitt tatt godt imot her. Kjenner jo en del i fra før gjennom jobben på rådhuset og resten som jeg har blitt kjent med har vært veldig imøtekommende. God stemning og så er de veldig flik til å lære bort, forteller Lien.

Samtidig som Johanna jobber på rådhuset og som brannkonstabel, så er det en del kurs som skal tas i forbindelse med brannkonstabelyrket. Snart skal hun blant annet i gang med grunnkurs for å bli godkjent røykdykker.

Hør intervjuet med brannkonstabel Johanna Lien her:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...