ANNONSE
Annonse

Siste nytt

Velg med hjertet AS er tildelt oppdrag på rekrutteringsbistand til Norsk helsearkiv

Publisert: 01.02.2019 kl 13:25

Velg med hjertet vant anbudet på rekrutteringsbistand til rekrutteringen av Fagdirektør for IT og helsearkivregister, samt produksjonsmedarbeidere til Norsk helsearkiv på Tynset. Fire firmaer ble invitert med til å levere tilbud, og Velg med hjertet ble vurdert til å ha det beste tilbudet.

– Vi synes det er positivt at lokale firmaer som Velg med hjertet er konkurransedyktig på metode, kompetanse og pris, sier Bjørn Børresen, direktør ved Norsk helsearkiv. Vi ser frem til å jobbe sammen med Velg med hjertet i de kommende rekrutteringsprosessene, og gratulerer Velg med hjertet som vinner av anbudet.

Omdømme- og rekrutteringsbyrået Velg med hjertet AS styrker attraktiviteten knyttet til å jobbe, bo og leve i Distrikts-Norge både for kommuner, næringsliv og innbyggere, samt mulige tilflyttere og tilbakeflyttere.

De bistår arbeidsgivere i hele eller deler av rekrutteringsprosessen, fra behovsanalyse, utlysning, søknadshåndtering, intervjuer og testinger, til utvelgelse.

I tillegg driver selskapet med aktiv omdømmebygging av region, bransjer og virksomheter gjennom historiefortelling og strategisk markedsarbeid, med utgangspunkt i portalen www.velgmedhjertet.no og synlighet i de sosiale mediene Facebook, Instagram og LinkedIn.
Aktørene bak Velg med hjertet AS er 3 parter; Form til fjells, Rådhuset Vingelen og Bjørn Frydenborg.

Vis alle notiser

ANNONSE