ANNONSE
Annonse

Siste nytt

Travelt for politiet

Publisert: 01.01.2019 kl 19:44

Politiet i Trøndelag fikk i forbindelse med nyttårsfeiringa flere meldinger om berusede personer.

I Levanger ble en mann tatt med til arresten etter flere klager på høy musikk i går formiddag. Personen var åpenbart beruset og etterkom ikke pålegg, skriver politiet på twitter.

Litt før klokka 23 ble lovens lange arm varslet om ei full kvinne i Stjørdal sentrum. Hun befant seg utendørs og ble tatt hånd om av en politipatrulje.
- Kvinnen var så full at hun ble kjørt til St. Olavs Hospital og overtatt av helsepersonell, sier operasjonsleder Bernt Tiller i Trøndelag politidistrikt til Bladet.

Bladet forteller også at politiet måtte bistå ved en privat fest på Vikhammer.
- En kvinne i 20-åra var så full at de øvrige festdeltakerne ikke klarte å håndtere henne, sier Tiller. Politipatruljen på stedet beskrev kvinnen som krakilsk og kjørte henne til fyllearresten i Trondheim.

Bedre gikk det på Hitra da politiet i går morges gjennomførte en kombinert trafikk- og promillekontroll på Fillan. Her ble 22 førere kontrollert - og ingen utslag.

En 20-åring blir anmeldt for ordensforstyrrelse i Trondheim sentrum etter at han kastet fyrverkeri etter ei dørvakt nyttårsaften. Vedkommende ble bortvist fra sentrum resten av natta.

En 40-åring er mistenkt for promillekjøring etter at han kjørte av vegen og ut på en åker like ved Magneten Kjøpesenter på Levanger nyttårsaften.

Vis alle notiser

ANNONSE