ANNONSE
Annonse

Siste nytt

Startskudd for innovasjonsløft i offentlig sektor

Publisert: 19.03.2018 kl 14:41

I dag gikk startskuddet for regjeringens innovasjonsløft i offentlig sektor. – Kommunene og staten må finne smartere, mer effektive og bedre måter å løse velferdsoppgavene på. Vi inviterer derfor til en åpen prosess, der vi vil ut og møte miljøer som kan gi viktig innspill til arbeidet, sier kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland.

19. mars var over 250 ansatte i stat og kommune, sosiale entreprenører og private aktører samlet til oppstartmøte for å dele erfaringer og eksempler på innovasjon som har gitt bedre tjenester.

Samlingen markerer startskuddet for arbeidet med stortingsmelding om innovasjon i offentlig sektor. Ulike aktører vil vise frem noe av det gode innovasjonsarbeidet som allerede gjøres over hele landet i offentlig sektor.

– Innovasjon handler i stor grad om mennesker og om hvordan både medarbeidere og ledere kan få til endringer. Vi både må og vil etablere en kultur for innovasjon, slik at offentlig sektor kan møte innbyggernes, næringslivets og samfunnets behov på en god måte, sier Mæland.

Arbeidet skal munne ut i en stortingsmelding i 2020.
(Kommunal- og moderniseringsdepartementet)

Vis alle notiser

ANNONSE