Siste nytt

Skal kartlegge regionens kompetansebehov

Publisert: 24.10.2018 kl 14:29

Rørosregionen Næringshage skal se nærmere på kompetansebehov i privat og offentlig sektor i Røros-regionen. Næringshagen oppfordrer derfor alle bedrifter og kommuner i regionen til å melde sine kompetansebehov i kartleggingen.

– Jo mer spesifikke besvarelsene er, jo mer konkret kan vi være i arbeidet for å bidra med relevante tiltak. Vi håper å kunne samarbeide med NAV, fylkeskommuner, videregående skoler og opplæringskontor for å følge opp svarene vi får, sier prosjektleder i næringshagen Samareh Granqvist.

Gjennom samarbeid har næringshagene i Trøndelag utviklet et verktøy for kompetansekartleggingen. Kartleggingen tar mål av seg å avdekke ulike kompetansebehov i bedrifter de neste årene som f.eks.: behov for kurs og videreutdanning, behov for lærlinger, fagområder hvor en student eller en trainee kan være riktig kompetanse, samt behov for å rekruttere annen kompetanse

– For bedriftene håper vi og at dette kan bidra til en bevisstgjøring. Det er behov for mer strategisk tenkning innenfor kompetanse. Dette gjelder private og offentlige bedrifter i hele regionen, forteller Granqvist.

Frem til 09. November kan bedrifter i hele regionen bidra til kartleggingen via næringshagens nettsider. Den sendes og ut til kommuner og andre relevante aktører.

Vis alle notiser

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...