ANNONSE
Annonse

Siste nytt

Økte tilskudd til Rørosregionen Næringshage

Publisert: 02.07.2018 kl 14:31

En nasjonal vurdering av Selskapet for industrivekst (Siva) sine 40 næringshager har nok en gang plassert Rørosregionen Næringshage helt i toppsiktet av norske næringshager.

Det Nasjonale Næringshageprogrammet er et distriktspolitisk virkemiddel som skal bidra til økt nasjonal verdiskaping. Programmet eies av Kommunal- og moderniseringsdepartementet (KMD) og fylkeskommunene. Siva er nasjonal operatør for programmet. De norske næringshagene er den mest lokale delen av Norges nasjonale infrastruktur for innovasjon og næringsutvikling.

Næringshagene mottar en årlig ramme fra Siva. Disse midlene gir næringshagen anledning til å selge rabatterte tjenester til små- og mellomstore bedrifter i regionen. Nå øker Siva sin årlige økonomiske ramme til Rørosregionen Næringshage ytterligere, til totalt kr. 2.500.000,-

– Det gjør det mulig for oss å holde et fortsatt høyt aktivitetsnivå i regionen ytterligere, sier daglig leder i Rørosregionen Næringshage, Hans Petter Kvikne.

Rørosregionen Næringshage er én av fem næringshager som scorer helt på topp i den nye tilskuddsmodellen til Siva, sammen med Nasjonalparken Næringshage i Oppdal og Rennebu og næringshagene i Buskerud, Stryn og Sør-Hedmark.

Vis alle notiser

ANNONSE