ANNONSE
Annonse

Siste nytt

Ny direktør for samferdsel

Publisert: 29.06.2022 kl 08:38

Konrad Pütz er ansatt som ny direktør for samferdsel i Trøndelag fylkeskommune. Det skriver fylkeskommunen i en pressemelding.

- Jeg er svært glad for at Konrad har takket ja til stillingen som ny leder for samferdselsavdelingen. Han kjenner fylkeskommunen og samferdselsområdet godt som seksjonsleder for mobilitet gjennom mer enn fire år, og som konstituert direktør i stillingen de siste månedene. Konrads solide faglige bakgrunn i virksomheter der politikk, miljø, teknologi og økonomi møtes blir et viktig bidrag i utviklingen av samferdselsområdet, sier fylkesdirektør Carl-Jakob Midttun.

- Å bidra til et enda bedre samferdselstilbud for innbyggerne i hele Trøndelag er en utfordrende og spennende oppgave som jeg tar tak i med ydmyket. Jeg gleder meg til å utvikle samarbeidet med et bredt knippe samfunnsaktører i Trøndelag og med alle de dyktige medarbeiderne i fylkeskommunen, sier Konrad Pütz.

Før han kom til fylkeskommunen har han blant annet jobbet som programansvarlig for transport i Enova, sjefsingeniør i Transnova (Statens vegvesen), fagansvarlig og avdelingsleder i Miljøstiftelsen, Bellona og forsker i Transportøkonomisk Institutt. Pütz har også bakgrunn fra Leger uten grenser, Stiftelsen Christian Radich og fra Forsvaret.

Pütz er utdannet marineingeniør fra Sjøkrigsskolen, har mastergrad fra Norges Landbrukshøyskole (NMBU) og har studert konflikt og utvikling ved Göteborg Universitet.

Vis alle notiser

ANNONSE