Siste nytt

Medaljedryss til lokale friidrettsutøvere

Publisert: 05.09.2021 kl 14:09

I helgens Ungdomsmesterskap i friidrett har det blitt medaljedryss til nordtrønderske atleter skriver Trønder-Avisa.

På fredag ble det gull på 300 meter hekk til Bastian Aurstad Elnan fra Steinkjer i G16, gull til Ole Daniel Prigge fra Nybrott og Stjørdal på 1500 meter hinder i G16 og gull på 3000 meter til Mathias Vanem Aas fra Steinkjer i G17. Thomas Reitan fra Stjørdal, kapret sølvmedalje i stavkonkurransen i G15.

På lørdag sikret Vanem Aas et nytt gull på 2000 meter hinder, Bastian Elnan Aurstad fra Henning fikk gull på 100 meter hinder, Even Elias Grannes Pedersen fra Overhalla kom på andreplass på 100 meter hekk i G15-klassen lørdag. Dagen før kapret han tredjeplassen på 300 meter hekk.I kappgang i G15-klassen ble det sølvmedalje til Frols Fredrik Kjønstad Ukkelberg.

Sølv ble det også på Steinkjer FIKs Sivert Moen på 300 meter hekk i G17-klassen og på Beitstads Malin Opdahl i 2000 meter kappgang (J18/19 år).Moen kom for øvrig på 4. plass på 200 meter flatt.

Stjørdal FIKs Jacob Nicolay Sederholm Hoff kom på 3. plass i lengdekonkurransen i G15-klassen. Edvard A. Sjåstad fra Lånke innkasserte bronsemedalje med slegga i G15-klassen, mens Kolvereids Jonas Ellingsen Flasnes kapret bronsen i samme øvelse i G16-klassen.

Vis alle notiser

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...