ANNONSE
Annonse

Siste nytt

Gir seg etter 10 år i direktørstolen

Publisert: 06.09.2018 kl 20:12

Distriktsdirektør i NRK, Grethe Gynnild-Johnsen. gir seg etter ti år i direktørstolen.
– For min del er opp mot 150 reisedøgn i året i ti år nok. Jeg har behov for å prioritere annerledes. Det sier Grethe Gynnild-Johnsen. – Nå er oppgaven jeg fikk for ti år siden fullført fra min side. De straks tusen flinke medarbeiderne i NRKs største divisjon er samlet i ett velfungerende rike, sier hun.

I september er det ti år siden alle deler av NRKs virksomhet utenfor hovedkontoret på Marienlyst ble samlet under en direktør som dermed fikk ansvaret for NRKs største divisjon.

Gynnild-Johnsen har hatt funksjonen helt siden opprettelsen. Tidlig i sommer varslet hun kringkastingssjefen at det er på tide med nye krefter i stillingen.

– Ledere skal ikke sitte for lenge i samme funksjoner, uansett hvor endringsvillig en er. Jeg har organisert og omorganisert, bygd stein på stein og samlet NRK-riket utenfor Marienlyst til en sterk og bærekraftig divisjon med stort regionalt og nasjonalt ansvar på alle plattformer. Det har vært ti fantastiske år i den mest spennende jobben i NRK. Men nå er det på tide å slippe andre til, sier hun til nrk.no.
https://www.nrk.no/norge/gir-seg-etter-10-ar-i-direktorstolen-1.14197058

Vis alle notiser

ANNONSE