ANNONSE
Annonse

Siste nytt

For fort lørdag

Publisert: 09.03.2020 kl 08:37

Lørdag fikk fikk to bilførere beslaglagt førerkortet da UP gjennomførte trafikkontroll på E6 ved Kroppanbrua, også det i Trondheim. Fem fikk forenkla forelegg. Høyeste hastighet 119 km/t i 80 sone.

Litt tidligere på dagen delte UP ut sju forenkla forelegg på Heimdalsmyra. Her var høyeste hastighet 110 km/t i 80 sone.

UP hadde også kontroll på E39 lørdag. Her ble ett førerkort beslaglagt, etter at bilføreren ble målt til 119 km/t i en 80-sone, ytterligere tre fikk forenklede forelegg for fart, en ble anmeldelt for kjøring uten gyldig førerkort, og en bil ble avskiltet. Det melder Politiet i Trøndelag på Twitter.

Lørdag kveld ble en bilfører stanset i Levanger. Føreren var påvirket og ble tatt med til lensmannskontoret for utåndingsprøve.

Natt til lørdag hadde UP kontroll på Heimdalsmyra. Her ble hele elleve førerkort beslaglagt i 80-sonen. Ti for høy fart og ett for avstand til forankjørende. I tillegg ble det skrevet ut 15 forenkla forelegg for far, og ett kjøretøy ble avskiltet for manglende forsikring.
Høyeste hastighet her var 130 km/t.

Vis alle notiser

ANNONSE