ANNONSE
Annonse

Siste nytt

Får flyttet møte til fjellregionen

Publisert: 17.10.2018 kl 10:56

To ganger i året blir ledelsen i Kulturminnefondet innkalt til styringsdialog og møte med ledelsen i Klima- og miljødepartementet. Møtene har alltid foregått i departementets lokaler i Oslo. Nå blir det forandring på dette.

– Jeg har ofte undret meg over at disse møtene alltid måtte foregå i Oslo, forteller Simen Bjørgen i Kulturminnefondet.

Han påsto at slike møter også kan gå for seg i vår region, som nylig har fått dokumentert ei nasjonal særstilling på kulturminnefeltet gjennom en evalueringsrapport fra NIBR.

Etter invitasjon fra Kulturminnefondet vil neste halvårsmøte bli arrangert i vårt område. Mandag og tirsdag neste uke møter Kulturminnefondet med styreleder og nestleder, sammen med hele ledergruppen, ledelsen i departementet på Os og Røros.

Kulturminnefondet rapporterer på oppdragene som er gitt i 2018, og en drøfter resultater og måloppnåelse den siste perioden. På høstmøtet legges også rammer for neste år, da både tildelingsbrev og statsbudsjett er faste tema.

På programmet står besøk hos ordfører Runa Finborud i Os kommune. Hun vil orientere om arbeidet med kulturminner i Os og verdensarvområdet. Det blir befaringer hos private eiere som har gjennomført prosjekter i Os kommune. Direktør Odd Sletten og ordfører i Røros Hans Vintervold vil også delta.

Vis alle notiser

ANNONSE