Siste nytt

Vis alle notiser

Syklist kjørt til St. Olavs etter å ha blitt påkjørt av bil

Publisert: 19.09.2021 kl 15:00

Ambulanse og politi rykket søndag ut til Leütenhaven i Trondheim etter melding om at en syklist hadde blitt påkjørt av en personbil. Politiet skriver på Twitter at syklisten trolig har brekt en fot i ulykken og blir kjørt til St. Olavs.

Petter Northug jr. i toppen i Klarälvsloppet

Publisert: 19.09.2021 kl 14:36

Den tidligere skikongen Petter Northug jr. stilte søndag til start i det 90 kilometer lange Klarälvsloppet i Sverige. Der rullet mosvikingen inn til en femteplass. Rulleskirennet ble vunnet av svenske Max Novak foran Stian Engebretsen Nordli og Andreas Nygaard, Northug ble nummer. Svenske Hanna Falk vant dameklassen foran Lina Korsgren og Linnea Johansson.

Kaller utleierne inn til møte

Publisert: 19.09.2021 kl 13:29

Siden studentene kom tilbake fra ferie, har politiet gjentatte ganger fått meldinger om feststøy på Møllenberg og i Trondheim sentrum. Kommunedirektør i Trondheim, Morten Wolden, sier til Adresseavisen søndag at de nå vil kalle utleierne inn til møte, og anmode de om å etablere nye regler for leietakerne sine, slik Studentsamskipnaden har.

Bye forlenger med Kristiansund

Publisert: 18.09.2021 kl 20:48

Bendik Bye fra Steinkjer ble solgt fra Levanger til Kristiansund i 2018, og hadde opprinnelig kontrakt med klubben ut inneværende sesong. Fredag bekreftet klubben at de forlenger kontrakten med trønderen ut neste sesong.

Selvmål på overtid avgjorde trønderderbyet

Publisert: 18.09.2021 kl 20:46

Ranheim tok imot Stjørdals-Blink på Extra Arena lørdag til runde 19 i OBOS-ligaen. Det så lenge ut til å ende målløst i trønderderbyet, men det var helt til Robin Bjørnholm Jatta satte ballen i eget mål på overtid. Vertene vant kampen 1-0, og ligger nå på 7. plass i ligaen, et poeng bak kvalifisering til opprykk til Eliteserien. Blink ligger nå på en 14. plass, lik poengsum som Sandnes Ulf som er på trygg plass, men med dårligere målforskjell.

Ulykke med sparkesykkel

Publisert: 17.09.2021 kl 13:18

En person på sparkesykkel har hatt en ulykke på Strinda i Trondheim skriver politiet på Twitter.

Vedkommende har smerter i hofte og rygg og blir undersøkt av helse på stedet.

Dødsulykke på Byåsen

Publisert: 17.09.2021 kl 11:59

En person er bekreftet omkommet etter å ha blitt påkjørt av et større kjøretøy på Byåsen i Trondheim skriver NRK.

Operasjonsleder Kirsten Bergstrøm i Trøndelag politidistrikt sier til NRK at de fikk melding om en alvorlig ulykke mellom en gående og et større kjøretøy. Hun kan bekrefte nå at det er snakk om en dødsulykke.

På Twitter melder politiet at det er en eldre mann som har mistet livet i ulykken. De pårørende er varslet.

Åtte nye smittede i Stjørdal

Publisert: 17.09.2021 kl 11:09

Stjørdal var det i går åtte positive PCR-tester skriver kommunen i en pressemelding. Dermed har 34 innbyggere testa positivt på koronavirus så langt denne uka.

Åtte innlagte med korona i Trøndelag

Publisert: 17.09.2021 kl 11:06

Åtte koronapasienter er i dag innlagt ved sykehusene i Trøndelag. Seks er innlagt ved St. Olavs hospital. En av disse pasientene er på intensivavdeling. Ved Sykehuset Levanger er det nå to koronapasienter. Den ene pasienten er fortsatt på intensiven. Det skriver NRK Trøndelag i sin nyhetsoppdatering.

35 smittet i Trondheim

Publisert: 17.09.2021 kl 10:19

35 har fått påvist korona i Trondheim det siste døgnet skriver NRK. Seks personer er innlagt på St. Olavs hospital.

Koronasmitte i Verdal

Publisert: 17.09.2021 kl 10:10

Tre personer fra Verdal fikk i går påvist koronasmitte. Kommunen opplyser at én er kjent nærkontakt av smittet. To er skoleungdommer hvorav den ene har positiv hurtigtest som kontrolleres med PCR.

Bilbrann i Haltdalen

Publisert: 17.09.2021 kl 09:25

Det er en bilbrann rett i Haltdalen ved oppvekstsenteret skriver politiet på Twitter.

Det er full overtenning i bilen og fører har kommet seg ut av kjøretøyet. Røyken går langs veien.

Bilen står i busslomme, og brannvesenet er på stedet. Vegen er stengt.

Fire biler i kjedekollisjonen

Publisert: 17.09.2021 kl 08:13

Det har vært en kjedekollisjon i E6 Okstadbakken i nordgående felt skriver Politiet på Twitter.

Politiet opplyser at fire biler er involvert i kjedekollisjonen på E6 i Okstadbakken i Trondheim. Ambulansepersonell er på stedet og undersøker personene i bilene. Trafikken dirigeres og bilberging er bestilt.

Nye smittetilfeller i Malvik

Publisert: 17.09.2021 kl 07:58

I Malvik testa en person i tenårene positivt på koronavirus i går kveld. Dermed har til sammen fire personer fra kommunen testa positivt det siste døgnet skriver NRK.

Ett trinn ved Vikhammer skole er satt i testregime. I går var sju koronapasienter innlagt ved St. Olavs hospital og én ved Sykehuset Levanger.

Hvitt nivå i Helse Nord-Trøndelag

Publisert: 17.09.2021 kl 07:57

Sykehuset Levanger og Sykehuset Namsos innfører lettelser i koronatiltakene i dag, det skriver Helse Nord-Trøndelag i ei pressemelding.

Endringene fra grønt beredskapsnivå til hvit normalberedskap gjøres fordi Helse Nord-Trøndelags kapasitet til å gi helsetjenester til befolkninga ikke lenger er truet av koronapandemien. Publikum må fortsatt forholde seg til en del smitteverntiltak.

Væpnet aksjon i Steinkjer

Publisert: 16.09.2021 kl 18:24

Politiet bekrefter at de har en væpnet aksjon i Steinkjer sentrum torsdag ettermiddag.

- Vi kan ikke gå ut med noen opplysninger på nåværende tidspunkt, sier operasjonsleder Kamilla Engen i Trøndelag politidistrikt til Adressa.

Hun forteller at det ikke er noe å bekymre seg for.

- Det er ingen melding om skadde personer, men vi har en pågående innsats i Steinkjer, sier hun.

Rådyr-påkjørsel på E6

Publisert: 16.09.2021 kl 16:35

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på E6 i Stjørdal etter en bil kjørte på et rådyr, rett sør for krysset E6 og Vinnavegen.

Operasjonsleder Kamilla Engen i Trøndelag politidistrikt sier til Adressa at det er ikke meldt om alvorlig personskade. I bilen skal det ha vært to personer. De blir undersøkt av ambulansepersonell på stedet og har smerter.

Det er normal fremkommelighet på stedet.

Trondheim kommune frifunnet i mobbesak

Publisert: 16.09.2021 kl 16:34

Trondheim kommune er frifunnet i å betale erstatning til en elev som skal ha blitt psykisk mobbet på ungdomsskolen skriver NRK. I tingretten ble kommunen dømt til å betale drøye 1 million kroner til eleven som i dag er voksen. Kommunen anket til lagmannsretten som mener det ikke er tilstrekkelig dokumentert at skolen visste om mobbinga.

Stjørdals-Blink mistet seieren på overtid

Publisert: 16.09.2021 kl 09:11

Stjørdals-Blink Fotball spilte uavgjort 1-1 hjemme mot Strømmen onsdag kveld.

Mats Lillebo sendte hjemmelaget i ledelsen i det 83. minutt. Det så ut til å gå mot seier, men Strømmen utliknet til 1-1 i kampens 94. og siste minutt.

Etter 18 kamper er Blink nummer 13 på tabellen med 20 poeng. De har to poeng ned til Bryne på 14. plass.

Strømmen og Grorud på nedrykksplass har begge 15 poeng for øyeblikket.

Trondheimsselskap forventer milliardinntekt 

Publisert: 15.09.2021 kl 14:55

Det trondheimsbaserte oljeselskapet Okea forventer en omsetning på en milliard kroner i tredje kvartal skriver MN24.

Det er i tilfelle en oppgang på over 320 millioner kroner sammenlignet med samme periode i 2020. Børsmeldingen fra Okea forklarer utviklingen med høyere olje- og gasspriser.

Okea ble startet av oljeveteranen Erik Haugane og Senterparti-toppen Ola Borten Moe. Haugane gikk av for en tid tilbake og selskapet ledes nå altså av Svein J. Liknes.

14 koronasmittede på Hitra

Publisert: 15.09.2021 kl 14:54

Hitra kommune har nå har 14 personer med påvist koronasmitte skriver de i en pressemelding.

Sent tirsdag kveld kom beskjeden om det ferskeste tilfellet. Personen er en skoleelev ved ungdomstrinnet på Fillan skole og ble testet på mandag.

Ingen av de 14 smittede på Hitra er innlagt på sykehus.

Må sone fengselsstraff for hallikvirksomhet

Publisert: 15.09.2021 kl 14:07

Club 4-sjef Tom Ketil Krogstad må sone en fengselsstraff på åtte måneders fengsel etter at Høyesterett avslo anken hans skriver Adressa.

I juni ble Krogstad dømt til åtte måneders fengsel av Trøndelag tingrett, men han anka dommen til Frostating lagmannsrett. Lagmannsretten ville ikke behandle anken, og har nå fått medhold av Høyesteretts ankeutvalg. Dommen er dermed rettskraftig.

Tiltalt for grovt bedrageri mot sin avdøde samboers barn

Publisert: 15.09.2021 kl 14:06

Ei kvinne i 50-åra i Stjørdal kommune er tiltalt for grovt bedrageri på 2,1 millioner kroner. Hun hadde fullmakt til å skifte dødsboet etter sin samboer, men solgte eiendeler og aksjer uten å ta hensyn til barna til avdøde. De hadde rett på halvparten av pengene. Pengene brukte hun i løpet av få måneder, går det fram av tiltalen fra statsadvokaten.

Fortsatt ikke avklart i Nord-Trøndelag

Publisert: 15.09.2021 kl 13:03

Det er fortsatt ikke avklart hvem som med sikkerhet stikker av med utjevningsmandatet i Nord-Trøndelag valgkrets. Det står mellom Rødts Hanne Lise Fahsing og Venstres Andrè Skjelstad skriver NRK. Det er fintelling i Nordland som gir dominoeffekten for utjevningsmandatene over hele landet.

10 nye smittetilfeller i Stjørdal

Publisert: 15.09.2021 kl 11:13

Det ble registrert 10 positive PCR-tester tirsdag i Stjørdal skriver kommunen i en pressemelding.

Det betyr at til sammen 15 stjørdalinger har fått påvist koronaviruset så langt denne uken, ettersom det ble meldt om fem smittede mandag.

Det ble tatt totalt 161 koronatester i Stjørdal tirsdag. I forrige uke ble 66 stjørdalinger smittet av covid-19.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Nea Radio bruker cookies (informasjonskapsler) til å personalisere annonser og forbedre nettstedet. Ved å benytte nettstedet aksepterer du at vi kan sette cookies i din nettleser.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...