Siste nytt

Vis alle notiser

Ny E6 kan bli utsatt

Publisert: 24.02.2021 kl 07:12

Åpningen av den nye E6-strekningen mellom Melhus sentrum og Kvål kan bli utsatt. Svenske Peab er hovedentreprenør og benytter 25-30 svensker som nå rammes av innreiseforbudet. Det er Trønderbladet som melder dette.

Forelegg til 50 sjåfører

Publisert: 24.02.2021 kl 07:11

Politiet ga 50 sjåfører førelegg for høy hastighet under en fartskontroll på Fylkesveg 710 gjennom Ingdalen i Orkland i går kveld. To sjåfører mistet også førerkortene sine. Den raskeste av de ble målt til 90 km/t i 60-sonen. En kjørte uten gyldig førerkort.

Tungbilkontroll i Malvik

Publisert: 24.02.2021 kl 07:10

I en vektkontroll i Malvik tirsdag ettermiddag ble en utenlandsk sjåfør stanset etter å ha kjørt et vogntog som var 4,6 tonn tyngre enn tillatt. Han må betale 18.200 kr i gebyr og laste om før han kan kjøre igjen. I mellomtiden er vogntoget påmontert hjullås.

Koronasmitte i fotballklubb

Publisert: 21.02.2021 kl 21:02

En A-lagspiller i Nardo Fotballklubb i Trondheim har avlagt positiv koronatest. Det skriver Adresseavisen. Hele A-laget og juniorlaget er satt i karantene. Styreleder Vegard Olsen anslår at det er snakk om mellom 60 og 70 personer.

Ny forening for hytteeiere

Publisert: 21.02.2021 kl 21:01

Nordmenn som har hytte i Sverige, har nå etablert foreningen Norske Torpare, som skal ivareta hytteeiernes interesser. Dette skjer i forlengelse av protester og rettssak mot koronarestriksjoner. Foreningen skal blant annet møte med Nordisk Ministerråd, i håp om en løsning før påske.

Truet med kniv i bokollektiv

Publisert: 21.02.2021 kl 21:01

Politiet i Trondheim pågrep natt til søndag en mann i 20-årene, som opptrådte truende med kniv og sparket i stykker en dør i et bokollektiv. Han var også i besittelse av narkotika.

Mann siktet for ran

Publisert: 21.02.2021 kl 15:21

En mann i 40-årene sitter i varetekt, siktet for ran av en mann i 30-årene på Byåsen i natt. – Fornærmede er utsatt for vold. Han har skader i ansiktet og på beina, sier politiets operasjonsleder Wenche Johnsen til NTB. Gjerningsmannen stakk først av på spark, men søk med hund førte til at politiet senere pågrep det de omtaler som en kjenning.

Travel natt for politiet

Publisert: 21.02.2021 kl 07:09

Mellom klokken 23.00 og 05.30 natt til søndag fikk politiet 25 meldinger om forstyrrelser av natteroen på privat sted. Patruljer har vært på 16 av disse og avsluttet fester og gitt pålegg. Tre forhold ble løst per telefon mens politiet ikke har hatt kapasitet til å ta tak i de siste seks oppdragene.

Bekrefter overgang til LSK

Publisert: 21.02.2021 kl 07:07

Rosenborg-profil Pål-André Helland (31) har i ettermiddag undertegnet kontrakt med Lillestrøm. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider. Helland har spilt 225 kamper for RBK siden 2013, og scoret 66 mål. Nå blir han LSK-spiller på permanent basis, i motsetning til Gjermund Åsen, som nylig ble lånt ut til klubben fra RBK.

Mann sjikanerte mindreårige jenter

Publisert: 20.02.2021 kl 07:11

En mann i 50-årene ble hentet av politiet ved Steinkjer jernbanestasjon. Ifølge meldere skal han opptrådt seksuelt trakasserende og sjikanert mindreårige jenter, melder politiet i Trøndelag på Twitter.

Elgpåkjørsel Verdal

Publisert: 20.02.2021 kl 07:11

En sjåfør meldte i natt at han hadde kjørt på en elg i Verdal. Elgen løp videre, og viltnemnda ble varslet.

Bil i bergveggen

Publisert: 20.02.2021 kl 07:10

En bil har kjørt i bergveggen på Fv800 i Orkland. Sjåføren er uskadd, ifølge politiet. Bilen står i en sving, og det er veldig glatt på stedet.

OBS! Svært glatte veier

Publisert: 20.02.2021 kl 07:09

Det er svært glatte veier i fylket nå, på grunn av underkjølt regn. Alt av tilgjengelige strøbiler er ute. På Melhus har en bilist kjørt i grøfta på Bennavegen, mot Kvål. Årsaken er glatt føre. Vedkommende ringte selv etter berging.

Færre dyrekrimsaker henlegges

Publisert: 18.02.2021 kl 15:12

Det nyetablerte dyrepolitiet har ført til at antallet henleggelser i dyrevelferdssaker er redusert. Trøndelag var først, og i halvparten av landets tolv politiregioner er det nå etablert dyrekrimgrupper. - Jeg er svært glad for at det gode samarbeidet mellom politiet og Mattilsynet for å bekjempe dyrekriminalitet har styrket rettssikkerheten til dyr, sier landbruks- og matminister Olaug Bollestad. I løpet av året skal ordninga innføres i alle politidistrikt.

Advarer mot snøskredfare

Publisert: 18.02.2021 kl 07:28

Mye nedbør på allerede ustabilt snødekke gjør at Norges vassdrags- og energidirektorat advarer mot snøskred fra nord i Trøndelag og oppover til Troms og Finnmark. Skredvarslingen ber derfor folk holde seg unna utsatte områder.

Fartskontroll i Trondheim

Publisert: 18.02.2021 kl 07:27

Utrykningspolitiet gjennomførte i går kveld en fartskontroll i Bromstadvegen i Trondheim. Beboere i området har klaga på høy fart og aggressiv kjøring i 40-sona. Resultatet ble 15 forenkla forelegg og ett førerkortbeslag pga. for mange prikker.

Avrenning fra fisk

Publisert: 18.02.2021 kl 07:27

Ti vogntog fikk bruksforbud på grunn av avrenning fra fiskelast og istapper hengende bak på kjøretøyet under en tungbilkontroll på Berkåk i natt. De måtte vente til lasterommet var kaldt nok og istappene fjerna før de kunne kjøre videre.

Redusert framkommelighet Fv 705

Publisert: 17.02.2021 kl 21:25

Mellom klokka 13 og 14 torsdag blir det redusert framkommelighet på Fv 705 mellom Elvran og Selbuskogen skisenter. Vegen kan bli stengt inntil 45 minutter på grunn av sprengningsarbeid, melder Vegtrafikksentralen.

Ni av ti foreldre fornøyd med barnehagen under korona-krisa

Publisert: 17.02.2021 kl 20:50

Selv om koronaen har påvirket hverdagen i barnehagen, er ni av ti foreldre fornøyd nøgde med tilbudet barna deres får. - Det viktigste er at barna trives og har det bra. Derfor er jeg glad for at så mange foreldre er fornøyde, også når koronasituasjonen har påvirka tilbudet. Det viser at de ansatte gjør en god og viktig jobb, sier kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby (V) i ei pressemelding.

To nye smittetilfeller i Trondheim

Publisert: 16.02.2021 kl 09:46

Trondheim kommune opplyser at to personer fikk påvist covid-19 mandag. Begge er menn med milde sykdomsforløp. Begge er smitta av en kjent nærkontakt

Nei til nytt fylkeshus i Trondheim

Publisert: 16.02.2021 kl 09:45

Det er flertall i Trøndelag fylkeutvalg for å si nei til å bygge nytt fylkeshus i Trondheim. Fylkeskommunen har vurdert å bygge nytt adminstrasjonsbygg på stasjonsområdene både i Trondheim og Steinkjer, men går nå videre med planene om nybygg i Steinkjer.

Flytter revyfestivalen

Publisert: 16.02.2021 kl 09:45

Norsk Revyfestival flytter årets arrangement fra Høylandet til Olavshallen i Trondheim. Det er usikkerheten rundt koronasituasjonen som gjør at festivalen flytter til en større arena, skriver Namdalsavisa.

Breisladd på Stjørdal

Publisert: 16.02.2021 kl 09:45

Politiet stanset mandag kveld en bil på Sutterøya i Stjørdal etter at den har skrenset og breisladdet på veien. Bilføreren, en mann i 20-åra, blir anmeldt og bilen er avskiltet.

Koronastøtte til "Festningen"

Publisert: 15.02.2021 kl 22:46

Musikkfestivalen "Festningen" i Trondheim får 8,1 millioner kroner i kompensasjonsstøtte. "Festningen" hadde søkt om 20,8 mill i støtte for avlyste arrangement i 2020, heter det i ei pressemelding fra Kulturrådet.

Seks kjørte for fort

Publisert: 15.02.2021 kl 13:03

Seks bilister kjørte for fort i en fartskontroll på Brekstad mandag formiddag. Høyeste hastighet ble målt til 59 km/t i en 40-sone, melder politiet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...