Siste nytt

Vis alle notiser

Vurderer avføringsprøver

Publisert: 15.06.2021 kl 02:31

Politiet vurderer å sende avføringsprøver til veterinærinstituttet for å finne svar på hva som har skjedd med to katter som ble funnet døde på Stormoen i Røros, skriver Fjell-Ljom. Politiet har startet etterforskning av det som framstår som mistenkelige kattedødsfall. Politiet sier det kan være at kattene har fått i seg gift ment for skadedyr ved et uhell, men at de ikke kan se bort fra at dette kan være gjort med vilje.

Brann trolig påsatt

Publisert: 15.06.2021 kl 02:30

Politiet vil pågripe en person etter to branner i Levanger mandag kveld. Rundt klokka ti begynte det å brenne i en bod ved Ruffen barnehage, og tidligere på kvelden brant det i en avfallskontainer ved et bolighus. Politiet har grunn til å tro at begge disse brannene er påsatt og de har en mistenkt, skriver avisa Innherred.

Mista lappen i 60-sone

Publisert: 15.06.2021 kl 02:29

En mann i 20-årene er fratatt førerkortet og anmeldt av politiet på grunn av råkjøring. Mannen kjørte i 87 km/t i 60-sonen på fylkesvei 714 i Sunde mandag kveld, melder politiet i Trøndelag på Twitter.

Seks sjåfører mistet lappen

Publisert: 15.06.2021 kl 02:29

Seks sjåfører mistet lappen da utrykningspolitiet hadde trafikkontroll på E6 i Hjerkinn mandag kveld. Totalt var det ni sjåfører som ble tatt for høy fart. Seks av dem mista lappen og tre fikk bøter. Høyeste hastighet ble målt til 129 kilometer i timen i 80-sone, skriver Politiet i Trøndelag på Twitter.

Hegra IL ber om at folk tester seg

Publisert: 13.06.2021 kl 20:20

Hegra IL oppfordrer alle som var til stede på Hegra Sparebank arena tirsdag 8. juni, i perioden 18.00 til 20.00, om å teste seg for koronavirus. Det er påvist smitte hos et besøkende lag i denne tidsperioden. Foreløpig er det ikke nødvendig med karantene, melder idrettslaget på sin Facebookside.

29 meldinger om feststøy

Publisert: 13.06.2021 kl 12:33

I og rundt Trondheim har politiet fått 29 meldinger om feststøy natt til søndag. I flere tilfeller har barn blitt holdt våkne på grunn av bråk og høy musikk, opplyser politiet.

Ordensforstyrrelse på Kvål

Publisert: 13.06.2021 kl 12:32

Politiet måtte gripe inn og ordne opp i en ordensforstyrrelse på offentlig sted på Kvål i Melhus natt til søndag. Flere personer var involvert, og de fikk pålegg om å forlate stedet, melder politiet.

Seilbåt har velta på Frosta

Publisert: 12.06.2021 kl 18:36

Politiet har fått melding om at en liten seilbåt har velta, og at en person har havna i vannet utanfor Manneset på Frosta. Uhellet skal ha skjedd nær land, og mannen har fått hjelp fra folk på land. – Det er ingenting som tilsier at han har vært lenge i sjøen, opplyser operasjonsleder Ebbe Kimo i Trøndelag politidistrikt til NRK Trøndelag.

Sjåfør i feil kjøreretning

Publisert: 12.06.2021 kl 16:29

En sjåfør ble fredag kveld stoppet etter å ha kjørt i stor fart i motgående felt ned Okstadbakken mot Samfundet. Politiet fikk en rekke meldinger fra andre bilister om hendelsen. Bilen ble stanset ved Øya i Trondheim, og det viste seg at føreren var beruset.

Opphever karantene

Publisert: 12.06.2021 kl 12:52

Ventekarantenen ved Hommelvik ungdomsskole opphører. I forbindelse med torsdagens smittetilfelle, ble 106 elever og 15 ansatte ved 9. trinn ved Hommelvik ungdomsskole satt i ventekarantene. Karantenen er nå opphevet etter at eleven ved skolen testet negativt.

Trondheim letter på tiltakene i dag

Publisert: 10.06.2021 kl 23:24

Politikerne i Trondheim letter på tiltakene. Fra torsdag klokken 18 åpnes ølkranene og treningssentrene igjen. I tillegg åpnes treningssentre og svømmehaller for kommunens innbyggere.
Det ble bestemt på torsdagens formannskapsmøte.

Gunnerusprisen

Publisert: 10.06.2021 kl 23:23

Gunnerusprisen i bærekraft for 2021 går til professor Jianguo (Jack) Liu ved Michigan State University. Professoren, som blant anna har jobba med pandaer, er svært beæret og takknemlig over å motta prisen. Forskningsprisen er på 1 million kroner, og deles ut annethvert år av Det Kongelige Norske Videnskabers Selskab og NTNU.

Nasjonale råd Stjørdal

Publisert: 10.06.2021 kl 23:22

Stjørdal kommune opplyser at koronasituasjonen i kommunen er under kontroll. Stjørdal går derfor over til nasjonale råd og bestemmelser fra 11. juni. Kommunen forventer at det kan komme nye smittetilfeller framover, og ber alle følge råd og regler for å redusere konsekvenser.

Nasjonale råd Stjørdal

Publisert: 10.06.2021 kl 23:22

Stjørdal kommune opplyser at koronasituasjonen i kommunen er under kontroll. Stjørdal går derfor over til nasjonale råd og bestemmelser fra 11. juni. Kommunen forventer at det kan komme nye smittetilfeller framover, og ber alle følge råd og regler for å redusere konsekvenser.

Innbrudd i kontorlokale

Publisert: 09.06.2021 kl 11:57

Natt til onsdag har det vært innbrudd i et kontorlokale i Steinkjer, i tillegg til på en byggeplass i samme område. Politiet etterforsker nå innbruddet.

Koronasmittet døde i Nærøysund

Publisert: 09.06.2021 kl 11:56

Nærøysund kommune har fått melding om et uventa dødsfall hos en mann i 50-åra. Vedkommende var smitta med covid-19. Det er ikke avklart om dødsfallet har sammenheng med koronasmitten, opplyser kommunen i ei pressemelding.

Mange fødeavdelinger sliter

Publisert: 09.06.2021 kl 11:55

En ny undersøkelse viser at fødeavdelinger over hele landet går sommeren i møte med store hull i vaktplanene. St. Olavs hospital har blant annet 190 udekte vakter i sommer, ifølge undersøkelsen. Helse Midt-Norge opplyser at alle de tre foretakene i regionen har problemer med å skaffe nok vikarer i sommer.

Sier nei til fire småkraftverk

Publisert: 09.06.2021 kl 11:55

Regjeringen sier nei til fire småkraftverk i Namsskogan, og konsesjon til Bergsfjord kraftverk i Loppa. Olje- og energidepartementet mener kraftverkene vil ha for store konsekvenser for både reindrift, naturmangfold og sammenhengende områder med urørt natur. Alle de fire kraftverkene var planlagt i en sideelv til Namsen i Flåttådalen/Nessadalen, og ville samlet produsert om lag 60 GWh.

Politiet etterlyser tips

Publisert: 08.06.2021 kl 14:13

Politiet etterlyste en grå Volkswagen Caddy i Stjørdal mandag kveld. Politioverbetjent Arne Henrik Ulvin ved Stjørdal lensmannskontor opplyser til Bladet at kjøretøyet kom til rette i 21-tiden samme kveld. Den ble funnet hensatt i nærheten av der den forsvant. – To ungdommer er mistenkt for å stå bak. Det er uklart om bilen har materielle skader, sier Ulvin. Politiet etterlyser tips i saken.

Ordfører skuffa over politiet

Publisert: 08.06.2021 kl 14:12

Ordfører i Trondheim, Rita Ottervik, sa under dagens formannskapsmøte at hun er skuffet over politiets håndtering av festinga i parkene i byen. – Politiet signaliserer en veldig tilbakelent holdning. De burde være mye mer tydelige i kommunikasjonen sin, og prøvd å avgrense smittepotensialet utendørs, sier ordføreren. Formannskapet vedtok å utsette avgjørelsen om de strenge tiltakene i byen skal fortsette til torsdag.

Kontroll på Skatval

Publisert: 08.06.2021 kl 14:12

18 bilister fikk bot for høy fart da politiet hadde kontroll på E6 ved Forbordsletta i Skatval tirsdag formiddag. En sjåfør får bot for manglende bilskilt, skriver Politiet i Trøndelag på Twitter.

Indisk deltavariant

Publisert: 08.06.2021 kl 07:04

St. Olavs hospital bekrefter 12 tilfeller av den indiske deltamutasjonen i Trøndelag. På grunn av at denne varianten kan være mer smittsom, har et større antall blitt satt i karantene som følge av påviste smittetilfeller. Overlege sier til NRK Trøndelag at han ikke er veldig bekymret for utbruddet.

Dømt for NAV-trusler

Publisert: 08.06.2021 kl 07:03

En mann i 40-årene fra Levanger er dømt for trusler mot kontaktpersonen sin i nav, skriver Trønder-Avisa. I en telefonsamtale skal mannen ha sagt at han ønsket å få den nav-ansatte fjernet og at han skulle ta vedkommende personlig. Årsaken var at han ikke fikk dekket støtte til reise. Mannen er dømt til 21 dagers fengsel for trusler og for oppbevaring av narkotika.

Vil åpne opp tross smitte

Publisert: 08.06.2021 kl 07:03

Senterpartiet går ut mot kommunedirektørens innstilling om strenge smitteverntiltak i Trondheim og vil åpne for treningssentre og skjenking med bordbestilling og tidsbegrensning. Det melder NRK Trøndelag.

Mandag morgen bekreftet kommunedirektør Morten Wolden at han vil be om minst en uke til med restriksjonene. I dag skal politikerne i formannskapet avgjøre hvordan det blir framover.

15 nye smittede i Trondheim

Publisert: 06.06.2021 kl 13:48

Lørdag, ble det påvist koronasmitte hos 15 personer i Trondheim. Av disse er fem kvinner og ti menn. Tolv er smittet av kjent nærkontakt, mens tre har uavklart smittevei. Alle har mildt sykdomsforløp, skriver Trondheim kommune i en pressemelding.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...