Nea Radio

Siste nytt

Telefontrøbbel for politiet

Publisert: 26.05.2020 kl 16:35

Det er problemer med sentralbordet til politiet i Trøndelag. Dette berører kun telefonnummer 02800 - nødtelefonen til politiet fungerer som normalt.

Ungdommer siktet for vold mot gutt

Publisert: 26.05.2020 kl 16:35

Fire ungdommer er siktet for vold mot en gutt i tenårene ved Breidablikk barnehage på Kattem i Trondheim i går. Det melder Adresseavisen. Politiet sier til avisa at det fortsatt gjenstår vitneavhør. Den fornærmede gutten fikk lettere skader.

Meget alvorlig etter sykkelulykke

Publisert: 26.05.2020 kl 16:35

St. Olavs hospital opplyser nå i formiddag at kvinnen i 30-årene som var i ei sykkelulykke er meget alvorlig skadd. Ulykka skjedde ved Stokkåsen i Trondheim. Politiet har opplyst at hun var bevisst da redningsmannskapene kom til stedet.

Vil ha bjørnejakt

Publisert: 26.05.2020 kl 09:50

Norges Bondelag krever at myndighetene allerede nå sier ja til å jakte bjørn som er på vei inn i beiteprioriterte områder. Leder Lars Petter Bartnes mener de kjenner til minst tre bjørn som har trengt ut av rovviltområdene inn på sauenes beiteland.

Nei til nye boligfelt i Melhus

Publisert: 26.05.2020 kl 09:49

I Melhus fortviler den politiske ledelsen over å til stadighet få nei til å etablere nye boligfelt i kommunen. Melhus er en del av Byvekstavtalen, som sier at kommunen ikke kan gjøre noe som bidrar til økt biltrafikk inn mot Trondheim. Når det søkes om å etablere nye boligfelt, sier fylkeskommunen nei, fordi de mener det vil bidra til økt biltrafikk, skriver Trønderbladet.

Nye studieplasser til NTNU og Nord Universitet

Publisert: 26.05.2020 kl 09:48

NTNU får 464 nye studieplasser som følge av revidert nasjonalbudsjett. Regjeringa bevilger penger til omlag 4000 nye studieplasser som følge av koronakrisa. Nord universitetet får 160 flere studieplasser, skriver NRK.

Kvinne skadd i sykkelulykke

Publisert: 26.05.2020 kl 00:01

Ei kvinne ble alvorlig skadd etter ei sykkelulykke i Estenstadmarka overfor Stokkanhaugen mandag kveld. Pasienten ble hentet ut med luftambulansen og flydd inn til St. Olavs Hospital. Skadeomfanget er ikke offentliggjort.

Voldsepisode på Kattem

Publisert: 26.05.2020 kl 00:00

Ved Breidablikk barnehage på Kattem i Trondheim ble i går kveld en person utsatt for vold av flere andre ungdommer. Politiet fikk kontroll på tre av dem. Det ble rekvirert ambulanse til en av de involverte, som ble lettere skadet i hendelsen.

Etterforsker vold i ballbinge

Publisert: 26.05.2020 kl 00:00

Politiet skal finne ut hva som har skjedd i en ballbinge utenfor Opphaug skole på Ørland. Noen barn i barneskolealder har blitt utsatt for vold av gutter som går på den videregående skolen. Politiet vet navnet på mistenkte og er på vei til stedet.

Ber om tips etter ran

Publisert: 25.05.2020 kl 09:15

Politiet ber folk som har vært i Heimdal sentrum rundt klokka 22 i går kveld om å ringe politiet dersom de har sett noe i forbindelse med ranet av en sushi-restaurant. Politiet vet ikke hvem som rana restauranten.

Utforkjøring på Stavset

Publisert: 25.05.2020 kl 09:15

En bilist kjørte utfor veien på Stavset i Trondheim ved 21.30-tiden i går kveld. Ingen personer ble skadet i hendelsen, meldte politiet på Twitter.

Dement var savnet

Publisert: 25.05.2020 kl 09:15

En dement mann ble meldt savnet fra Orkdal sykehus søndag ettermiddag. Politiet gikk ut med etterlysning og beskrivelse av mannen på Twitter like over klokka 13.00. Under en halvtime senere, kunne de melde at mannen hadde kommet tilbake til sykehuset selv.

Ble fotgjenger i Snåsa

Publisert: 25.05.2020 kl 09:14

En fører ble fotgjenger etter å ha blitt tatt i 125km/t i en 80-sone på E6 gjennom Snåsa. I tillegg fikk 18 andre førere forenkla forelegg under fartskontrollen.

10-åring krasjet i bergvegg

Publisert: 24.05.2020 kl 07:52

Gutten var alene i båten, bekrefter politiet. – Fire båter kjørte sammen. Den ene kjørte inn i en bergvegg, sier operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Stig-Roger Olsen. Politiet etterforsker saken. Det er uklart om gutten er fysisk skadd.

Usikkerhet i Avinor

Publisert: 24.05.2020 kl 07:51

Avinor anslår at det tar mellom tre og fire år før luftfarten er tilbake til et normalt nivå og frykter flere permitteringer og oppsigelser i selskapet. – Vi regner med at flytrafikken blir noe bedre neste år, men vi er nok ikke tilbake til normalen igjen før i 2023 eller 2024, sier administrerende direktør Anders Kirsebom i Avinor Flysikring til E24.

Kraftig pollenspredning i Trøndelag

Publisert: 24.05.2020 kl 07:51

I store deler av landet er det ingen eller beskjeden pollenspredning. I Sør-Norge blir dette trolig den mildeste sesongen på 25 år. Trøndelag er unntaket fra den lave spredningen, med kraftig spredning av bjørkepollen lørdag, viser varselet fra Yr.

Arnulf Kolstad er død

Publisert: 23.05.2020 kl 08:42

Den kjente NTNU-professoren i sosialpsykologi og samfunnsdebattanten, Arnulf Kolstad, døde torsdag. Det skriver Adresseavisen. Etter en tids sykdom, døde han ved St. Olavs hospital, med sin yngste datter til stede, skriver avisen. Han ble 78 år.

Skiløperne er reddet

Publisert: 23.05.2020 kl 08:41

Sammen med en lege og en redningsmann, har de to skiløperne, som var værfast i Trollheimen i Trøndelag, kommet seg til et område hvor helikopteret kunne hente dem opp. Skiløperne er slitne, men uskadd, skriver politiet på Twitter.

Mistanke om promillekjøring

Publisert: 21.05.2020 kl 14:51

En person er mistenkt for å ha kjørt båt i alkoholpåvirket tilstand i Nærøysund natt til torsdag. Båten kjørte på land på Marøya med tre personer ombord. Ingen skal være skadd, melder politiet.

Gressbrann i Steinkjer

Publisert: 21.05.2020 kl 14:50

Nødetatene rykket ut til en gressbrann ved Gosenveien i Steinkjer. Brannvesenet har kontroll på brannen. Det er ikke meldt om personskade.

Lite radioaktivitet i lokalprodusert mat

Publisert: 20.05.2020 kl 12:54

Det er lite radioaktivitet å spore i lokalprodusert mat. Det viser 2.169 prøver tatt av mattilsynet mellom 2016 og 2018. Matvareprøvene er tatt fra hele landet, med flest fra områdene som ble berørt av radioaktivt nedfall etter Tsjernobyl-ulykken i 1986. I 31 prøver av sauekjøtt og fem prøver av brunost og dravle ble det funnet radioaktivt cesium over grenseverdiene. Ellers lå nivåene godt under.

Ingen av soldatene smittet

Publisert: 20.05.2020 kl 12:54

Ingen av de 300 amerikanske soldatene som landet på Værnes 8. mai er smittet av koronaviruset, skriver Adresseavisen. Soldatene ble øyeblikkelig satt i to ukers karantene og nå er altså prøvesvarene klare. Fredag kommer soldatene ut av karantenen for å tjenestegjøre på basen på Værnes de neste månedene.

Nidarosdomen åpner igjen

Publisert: 20.05.2020 kl 12:53

Nidarosdomen og Erkebispegården åpner igjen dørene for besøkende. Inntil videre vil det ikke bli holdt åpne omvisninger, men publikum kan oppleve daglige messer i Nidarosdomen. Opptil 50 personer kan delta på gudstjenester med dagens regelverk.

Tok tyv på Sirkus

Publisert: 20.05.2020 kl 12:53

Politiet og vektere på Sirkus Shopping har tatt en person som prøvde å stjele fra en av butikkene der. Det er ikke kjent hva vedkommende forsøkte å stjele.

Rekordhøyt resultat for SalMar

Publisert: 19.05.2020 kl 09:38

Sjømatselskapet SalMar leverte et rekordhøyt operasjonelt driftsresultat i første kvartal i år. 1.065 millioner kroner er 806 millioner mer enn samme periode i fjor. – Virksomheten i Midt-Norge utmerker seg særlig, med solid drift i kvartalet, sier konsernsjef Gustav Witzøe i ei pressemelding.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...