Nea Radio

Notiser

Fyllekjørte med sparkesykkel

Kategori: Siste nytt - Publisert: 03.12.2020 kl 14:15

En 16-åring fra Stjørdal er dømt til betinga fengsel i 15 dager for å ha fyllekjørt med en el-sparkesykkel. I tillegg må han betale 3000 kroner i bot. Gutten hadde en promille på 1,09 da den ble målt tre timer etter at han ble stoppa, skriver NRK

Rømte fra karantenehotellet

Kategori: Siste nytt - Publisert: 03.12.2020 kl 13:59

Tre personer har den siste måneden rømt fra karantenehotellet på Værnes, melder Nidaros. Politiet er varsla om saken og skal prøve å finne ut hvor de tre befinner seg nå.

E6 i Kvam delvis stengt

Kategori: Siste nytt - Publisert: 03.12.2020 kl 09:54

En lastebil har kjørt inn i en av trailerne som hadde problemer på glatta på E6 i Kvam i Steinkjer. Ingen ble skadd i kollisjonen. Det strøs nå på stedet. E6 er stengt for tyngre kjøretøy

Helltunnelen

Kategori: Siste nytt - Publisert: 03.12.2020 kl 09:30

Helltunnelen er åpnet igjen.

Helltunnelen steng

Kategori: Siste nytt - Publisert: 03.12.2020 kl 08:33

Helltunnelen stengt i retning mot Stjørdal. Ett skilt i tunnelen har blitt påkjørt og henger ned mot vegbanen. Entreprenør er på vei til stedet for utbedring. Skiltet omkjøring om FV 950 Gevingåsen, skriver Vegtrafikksentralen midt på twitter.

Laserkontroll på Ler

Kategori: Siste nytt - Publisert: 03.12.2020 kl 07:31

UP har hatt laserkontroll i 70 km/t sone på Ler. 17 forenklede forelegg utferdiget og en anmeldelse. Høyeste hastighet 99 km/t

Tatt for besittelse av narkotika og kniv

Kategori: Siste nytt - Publisert: 02.12.2020 kl 08:55

Kvinne i 20-årene pågrepet trillende på handlevogn med formentlig tyvegods på Lade. Hun var også i besittelse av narkotika og kniv. Innbrakt til arresten, skriver politiet på twitter.

Røykutvikling på Heimdal

Kategori: Siste nytt - Publisert: 01.12.2020 kl 08:48

Tidligere i dag ble det meldt om røykutvikling på Heimdal.

Brannvesen og politi går nå gjennom leilighetsbygget på Heimdal. De melder om svak røyklukt, men ingen åpne flammer å se.

Anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand

Kategori: Siste nytt - Publisert: 01.12.2020 kl 07:26

En kvinne i 40-årene innrømmer å ha kjørt i ruspåvirket tilstand, etter ei utforkjøring på Fannrem i Orkland i natt. Hun blir anmeldt, og førerkortet er beslaglagt, skriver NRK.

Trafikkulykke Markabygda

Kategori: Siste nytt - Publisert: 30.11.2020 kl 09:52

To biler har kollidert i Markabygda i Levanger, men ingen i bilene skal være skadd, opplyser politiet.

E6 åpnet igjen

Kategori: Siste nytt - Publisert: 30.11.2020 kl 09:17

Stavsjøfjelltunnelen på E6 er åpen for normal trafikk etter en bilstans, opplyser Statens vegvesen.

E6 Stengt

Kategori: Siste nytt - Publisert: 30.11.2020 kl 08:31

Stavsjøfjelltunnelen på E6 er stengt i sørgående kjørefelt mot Trondheim på grunn av en bilstans på utsiden av tunnelen. Omkjøring er skiltet, melder Statens vegvesen.

Nominert til Årets gjennombrudd

Kategori: Siste nytt - Publisert: 27.11.2020 kl 12:17

Rosenborgspiller Elin Sørum kjemper med Lyns Camilla Linberg og Vålerengas Celin Bizet Ildhusøy om å få prisen for «Årets gjennombrudd» i Toppserien. Prisen deles ut I forbindelse med cupfinalen 13. desember.

Ruskjøring i Oppdal

Kategori: Siste nytt - Publisert: 26.11.2020 kl 11:37

En mann i 50-åra siktes for bilkjøring i alkoholpåvirket tilstand, etter at han ble stanset og kontrollert i Oppdal sentrum, skriver NRK

KS: Kommunene må bestemme om skole

Kategori: Siste nytt - Publisert: 24.11.2020 kl 11:22

Kommuneorganisasjonen KS vil ikke støtte regjeringens ønske om å fjerne nærskoleprinsippet og innføre fritt skolevalg i hele Norge. KS er invitert til å bidra i arbeidet med en ny opptaksordning, men sier kommunene og regionene må bestemme skoleordningene.

Mer vedfyring skader luftkvaliteten

Kategori: Siste nytt - Publisert: 24.11.2020 kl 11:21

Økt fyring med ved på norske hjemmekontor, bidrar til dårlig luftkvalitet utendørs. Det sier forskningsdirektør Cristina Guerreiro ved Norsk institutt for luftforskning til NRK. – Vedfyring er langt verre for luftkvaliteten enn både biltrafikk og oljefyring, mener hun.

Corona på Egon

Kategori: Siste nytt - Publisert: 24.11.2020 kl 11:20

Gjester som har vært på Egon Søndre i Trondheim onsdag og fredag i forrige uke er nå pålagt karantene, etter at en person der har fått påvist korona. Det melder avisa Nidaros. Smittevernkontoret i Trondheim har sendt ut melding til gjestene. De blir bedt om å ta en koronatest selv om de ikke har symptom.

60 studenter tatt for juks

Kategori: Siste nytt - Publisert: 24.11.2020 kl 11:22

60 NTNU-studenter er mistenkte for å ha juksa i et emne der totalt 700 studenter avla eksamen i vår. Det erfarer Universitetsavisa. På grunn av pandemien vart det hjemmeeksamen i år, og det vil det også bli våren 2021.

Til legevakt etter kollisjon

Kategori: Siste nytt - Publisert: 20.11.2020 kl 09:30

De to involverte i frontkollisjonen på Fv30 ved Rogstad i Midtre Gauldal, tas med til et lokalt legekontor for en sjekk, melder NRK. Ingen av dem er alvorlig skadet. Trafikken dirigeres forbi ulykkesstedet.

Villsvin trekker nordover

Kategori: Siste nytt - Publisert: 20.11.2020 kl 08:48

Landbruksminister Olaug Bollestad ber grunneiere ta ansvar sammen med jegere for å bekjempe villsvin etter at dyrene blir oppdaget stadig flere steder i landet. Villsvin er oppdaget i Rendalen, på Tynset og i Trøndelag, skriver Nationen. På Røros kom det før helga melding om at villsvin var observert ved Gullikstad.

Kollisjon i Midtre Gauldal

Kategori: Siste nytt - Publisert: 20.11.2020 kl 08:46

Det har vært en front mot front-kollisjon på Fylkesvei 30 ved Rogstad - ikke langt fra Støren i Midtre Gauldal. Nødetatene er på vei til stedet. Skadeomfanget er foreløpig uavklart, melder politiet.

Kjørte på rødt lys

Kategori: Siste nytt - Publisert: 19.11.2020 kl 09:13

Politiet melder på Twitter at en av førerne i trafikkulykken ved Skovgård i Trondheim kjørte på rødt lys. Vedkommende fikk førerkortet beslaglagt. Det ble store materielle skader på begge bilene involvert i ulykken.

Vogntog av veien på E6

Kategori: Siste nytt - Publisert: 19.11.2020 kl 09:13

Et vogntog har kjørt av veien ved Røskaft mellom Lundamo og Hovin. Det er ikke til hinder for trafikken nå, men veien kan bli helt eller delvis stengt mens berginga pågår.

Trailer manglet brems

Kategori: Siste nytt - Publisert: 19.11.2020 kl 09:12

En tungbilkontroll i Verdal i går kveld avslørte flere feil og mangler. Det kanskje mest alvorlige var en semitrailer med manglende brems - hvor bremseklokker hang etter luftslangene. Bremseklokker er en innretning som sørger for at tunge kjøretøy kan stoppe raskt.

Slagsmål på torvet

Kategori: Siste nytt - Publisert: 18.11.2020 kl 08:11

Ingen ble alvorlig skada under et slagsmål utenfor et spisested ved torvet i Trondheim tirsdag kveld. Fem tenåringer var involvert i episoden. Politiet har opprettet straffesak og to personer ble bortvist fra Trondheim kommune i 24 timer. I følge politiet vil politikontakten i Malvik følge opp denne saken videre.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...