Nea Radio

Siste nytt

Kjørte utfor i Oppdal

Publisert: 03.02.2020 kl 09:30

Bilen ble totalvrak, men de tre som satt inni kom uskadd fra et møte med bergveggen på Rv70 i Gråura ved Oppdal natt til søndag. Ifølge politiet hadde føreren mistet veigrepet og kjørt rett i bergveggen like ved fylkesgrensa mellom Trøndelag og Møre og Romsdal.
– Bilen fikk store skader i fronten og er totalvrak, opplyser operasjonsleder Rune Brandmo ved Trøndelag politidistrikt til OPP. Politiet rykket ut, men det var ikke behov for ambulanse.

Kritisk skadd i vannskuterulykke

Publisert: 03.02.2020 kl 09:30

En mann ble kritisk, men ikke livstruende skadet etter ei vannskuter-ulykke ved havna i Trondheim lørdag ettermiddag. I følge politiet ble mannen funnet i vannet like ved skuteren. Det var flere vitner til det som skjedde, og han ble tatt opp av vannet og fikk helsehjelp på stedet.

Påvirket litauer

Publisert: 03.02.2020 kl 09:29

En 30 år gammel litauer ble kontrollert av UP på Sverresborg lørdag ettermiddag. Føreren var påvirket av alkohol, politiet sikret bevis og oppretter sak, melder Politiet i Trøndelag på Twitter.

Førerkortbeslag

Publisert: 03.02.2020 kl 09:28

To mistet førerkortet og ti fikk forenkla forelegg etter en to timer lang laserkontroll i Strindheim-tunnelen lørdag kveld. UP målte en 19-åring til 140 km/t og en annen fersk bilfører i begynnelsen av 20-åra til 119 km/t.

Ingen anmeldt etter tollkontroll

Publisert: 03.02.2020 kl 09:28

Ingen av de 80 sjåførene som ble stoppet av Tolletaten på E14 i Teveldalen i Meråker lørdag formiddag ble anmeldt. Men 20 av dem hadde for mye med seg i bagasjen. Det førte til forenkla forelegg på til sammen drøyt 34.000 kroner, skriver Bladet.

Til sykehus etter utforkjøring på Svorkmo

Publisert: 01.02.2020 kl 14:41

En mann i 30-åra ble kjørt til St. Olavs hospital etter at han kjørte utfor vegen med en ATV på Svorkmo lørdag morgen. Politiet mistenker promillekjøring. Mannen hadde ikke hjelm og har fått hodeskader, melder politiet på Twitter.

Fra FCK til RBK

Publisert: 01.02.2020 kl 14:37

Den 20 år gamle vingen Carlo Holse fra FC København har skrevet fireårskontrakt med Rosenborg, skriver RBK.no.
Holse har spilt 46 kamper for FCK siden debuten i 2017. I fjor var han utlånt til Esbjerg, der han spilte 15 kamper.

Ski-NM 30 km

Publisert: 01.02.2020 kl 14:34

Pål Golberg tok NM-gull på 30 km klassisk fellesstart lørdag. Han spurtslo Martin Johnsrud. På tredje kom Martin Nyenget og på fjerde Didrik Tønseth. Niklas Dyrhaug ble til slutt nummer ti.

Ski-NM 15 km

Publisert: 01.02.2020 kl 14:30

Therese Johaug tok sitt 14. NM-gull da hun vant kvinnenes 15 km i Konnerud lørdag. Ingvild Flugstad Østberg tok andreplassen, drøyt 10 sekunder bak. På tredje kom overraskelsen, 18 år gamle Helene Marie Fossesholm.
Anne Kjersti Kalvå ble nummer åtte, Kathrine Harsem ni og Marte Skånes ti.

Skadet i skiheisulykke

Publisert: 01.02.2020 kl 14:25

En person er fraktet til St. Olavs hospital etter ei ulykke i skiheisen i Vangslia i Oppdal. Ulykka skjedde på toppen av Vangslia ved 11.30-tida lørdag formiddag.
Ifølge politiet på twitter skal en person ha skadet seg da en heiswire på en T-krok løsnet, melder Opp.

Kom til rette

Publisert: 30.01.2020 kl 08:09

Kvinnen som ble meldt savnet fra et sykehus på Lade i Trondheim i går kveld, kom raskt til rette etter en kort leteaksjon, det meldte politiet på Twitter rundt klokka 18 i går kveld.

Syv fikk forenklet forelegg

Publisert: 30.01.2020 kl 08:08

Politiet avholdt fartskontroll på Gevingåsen ved Stjørdal i går kveld. 31 førere ble kontrollert og syv personer fikk forenklet forelegg, opplyser politiet på Twitter. Høyeste hastighet ble målt til 75 kilometer i timen i 60-sonen.

Omkom i arbeidsulykke

Publisert: 30.01.2020 kl 08:08

En mann i 40-årene omkom i en arbeidsulykke i Snillfjord i Orkland i går kveld. Ulykken skjedde i forbindelse med fjellsikring. Politiet fikk melding om forholdet klokken 19.35 og fylkesveg 6434 var stengt i en lengre periode i forbindelse med ulykken, men ble åpnet igjen rundt klokka 23 i går kveld.

Truet med kniv

Publisert: 29.01.2020 kl 08:05

Nabokrangel var trolig årsaken til at mann ble pågrepet av politiet etter å ha truet andre personer med en kniv på Kattem i Trondheim i går. Ingen ble skadet, skriver politiet på Twitter.

Falt i vannet i Trondheim

Publisert: 29.01.2020 kl 08:04

En kvinne falt i vannet ved Fjordgata i Trondheim sentrum natt til i dag. Kvinnen ble hjulpet på land av en forbipasserende etter kort tid, melder politiet.

Ti evakuert etter brann i Verdal

Publisert: 29.01.2020 kl 08:04

Ti personer er evakuerte etter en brann i en garasje i Verdal natt til onsdag. Garasjen ligger like ved flere leiligheter. To av beboerne ble sendt til legesjekk etter brannen, fordi de hadde pustet inn mye røyk. Leilighetene er fulle av røyk, og beboerne er derfor flyttet til et hotell. Brannvesenet har drevet etterslukking på stedet hele morgenen, melder NRK.

Tog innstilt pga steinkasting

Publisert: 29.01.2020 kl 07:47

Et tog ble tirsdag ettermiddag innstilt etter at frontruta ble knust. Ifølge politiet var det ungdommer som kasta steinen fra ei bru i Levanger. Bane NOR opplyser til Trønder-Avisa at passasjerene på toget måtte vente på neste tog.

Ny operasjef

Publisert: 28.01.2020 kl 12:54

Randi Stene blir ny operasjef ved Den Norske Opera og Ballett. Den nye lederen for Nasjonaloperaen er stolt og glad for å få jobben. – Det er selve drømmejobben, sier hun til NRK. Stene overtar for Annilese Miskimmon.

Nei til firefelts motorveg

Publisert: 28.01.2020 kl 12:54

Stjørdal SV sier nei til utbygging av E6 som firefelts motorvei og vil heller prioritere en kraftig satsing på jernbanen. Ikke bare elektrifisering, men også sporopprusting som gir kortere reisetid og flere avganger. Et hurtig trøndersk flytog, som blir det raskeste alternativet for reisende inn til Trondheim, vil gi en stor reduksjon av trafikken på E6 og bedre fremkommeligheten for lokal godstransport og de som er avhengig av bil, heter det i en uttalelse fra årsmøtet i Stjørdal SV.

Utnevnt av Kongen

Publisert: 28.01.2020 kl 12:54

Hans Majestet Kongen har utnevnt preses i bispemøtet, biskop Helga Haugland Byfugllien til kommandør av den Kongelige, Norske St. Olavs orden. Byfugllien kommer opprinnelig fra Bergen, og mottar utmerkelsen for sin fremragende, samfunnsnyttige innsats. Det melder NRK.

Vil ha båndtvang på katter

Publisert: 28.01.2020 kl 12:53

Trine Reitan fra AP vil innføre båndtvang på alle ukastrerte katter i Verdal- I følge Reitan er det flere hundre katter som leve under svært dårlige kår i Verdal, noe som fører til både innavl og sykdomsutbrudd. Og mange av kattene er døde når de blir funnet. I går kveld stilte Reitan spørsmål i kommunestyret til ordøfrer Pål Sverre Fikse, der hun blant annet spurte hva han ville bidra med til å utarbeide en dyrevelferdsplan. Det melder Trønder-avisa.

Lanserer nytt sjøkart

Publisert: 26.01.2020 kl 13:18

Miljødirektoratet og Kystverket har lansert et nytt sjøkart med en oversikt over høyt prioriterte miljøressurser ved akutt forurensing langs norskekysten. Kartet skal bidra til raske og viktige valg dersom slike forurensingsulykker forekommer. Det melder NRK.

Bilbrann i Soknedal

Publisert: 26.01.2020 kl 13:17

Klokken 09 søndag morgen, rykket politi og brannvesen ut til en bilbrann ved Sørbygda i Soknedal. Kort tid etter kom det melding om at brannen var slukket. I ettertid viste det seg at en sovende mann ble reddet ut av bilen, ved hjelp av en nabo.

Jordras i Nærøysund

Publisert: 26.01.2020 kl 13:14

Fylkesveg 7128 i Nærøysund er stengt ved Rødsvatnet på grunn av et jordras. En entreprenør arbeider nå på stedet, melder Statens vegvesen.

Skjøt med hagle

Publisert: 26.01.2020 kl 13:13

En ung mann i slutten av tenårene ble natt til søndag pågrepet i Steinkjer i Trøndelag, etter at han skal ha oppført seg truende med en hagle. Han skal også ha løsnet ett skudd. Politiet opplyser at de har beslaglagt flere våpen. Ingen ble truffet av skuddet som gikk i bakken.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...