Nea Radio

Siste nytt

Ordensforstyrrelse i kiosk

Publisert: 07.06.2020 kl 08:02

En mann i 30-åra er satt i arresten etter å ha forårsaket ordensforstyrrelse i en kiosk i Trondheim sentrum lørdag kveld. Politiet skriver på Twitter at mannen blant annet oppførte seg truende mot andre. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

Solgte tabletter

Publisert: 07.06.2020 kl 08:00

Et tips fra en busspassjer førte til at politiet fikk tatt en person for bruk av narkotika. Passasjeren hadde observert salg av tabletter og politiet kontrollerte to menn på Kattem i Trondheim der den ene altså innrømmet narkotikabruk.

Arrestert etter slåssing

Publisert: 06.06.2020 kl 14:20

En mann er satt i arresten for å ha utøvd vold mot ei dame i Høyskoleparken i Trondheim. Kvinnen ble ikke alvorlig skadd i det politiet beskriver som en slåsskamp der to damer og en mann var involvert.

Nei til felling av bjørn

Publisert: 06.06.2020 kl 14:20

Sør-Trøndelag Sau og Geit har fått nei av Miljødirektoratet til å skyte en bjørn i området Selbu og Tydal. Det er sett bjørnespor i begge kommunene og foreninga ønska å ta ut bjørnen før den kunne gjøre skade på sau og rein i området.

Fornøyd med helsetilbudet

Publisert: 06.06.2020 kl 14:19

Helsetjenestene i Trondheim får skryt av brukerne sine, melder NRK. Ei undersøkelse gjort av NTNU og flere brukerorganisasjoner viser at to av tre brukere er veldig fornøyd med tilbudet de får. Det folk setter mest pris på er at de blir møtt med høflighet og respekt.

Rørosing i retten

Publisert: 03.06.2020 kl 11:19

En mann bosatt i Røros er tiltalt for en rekke forhold, blant annet for å ha startet flere branner, for å ha stjålet fra flere personer og for å ha kjørt på en fotgjenger. Neste uke må han møte i retten, skriver avisa Fjell-Ljom. Det er satt av fem dager til rettsaken i Sør-Trøndelag tingrett.

Ras i Melhus

Publisert: 02.06.2020 kl 19:54

NRK mrelder tirsdag kveld at fylkesvei 6492 mellom Hovin og Lauvåsen er stengt fordi vegen har rast ut. En entreprenør jobber nå på stedet. Det er skilta omkjøring.

Kristine Minde til RBK

Publisert: 02.06.2020 kl 14:16

Landslagsspiller Kristine Minde (27) forlater Wolfsburg og tysk Bundesliga til fordel for Rosenborg fra 1. august. Det bekrefter trondheimsklubben på sitt nettsted. Minde har signert en kontrakt som strekker seg ut 2022-sesongen.

– Jeg har fått et godt inntrykk av klubben og gleder meg over å bli del av et så sterkt navn. Jeg har stor tro på fremtidsplanene til Rosenborg og ønsker veldig gjerne å bidra med min erfaring og kvaliteter til at klubben når sine målsettinger, sier Minde.

Bergenseren har 107 landskamper og tok EM-sølv med Norge i 2013.

Minde ble toppseriespiller i Arna-Bjørnar som 15-åring i 2008. Fra 2014 spilte hun fire sesonger for Linköpings i Sverige, før turen gikk til Wolfsburg og Bundesliga i 2018.

Trondheims-Ørn bytter navn til Rosenborg BK Kvinner før sesongen.

Til sykehus etter slåssing

Publisert: 02.06.2020 kl 07:03

En 63 år gammel mann er kjørt til St. Olavs hospital med ambulanse og en 45 år gammel mann er fraktet til arresten etter en slåsskamp i Trondheim.

Tre menn deltok i slåsskampen, som foregikk på en adresse i Bynesveien på Ila.

– Det er ikke snakk om alvorlige skader, og det er beruselse inne i bildet, sier operasjonsleder Anlaug Oseid i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Operasjonslederen sier videre at det er tatt avhør på stedet, og at etterforskningen vil gå sin gang.

Gutt truffet av bil i Skogn

Publisert: 02.06.2020 kl 07:02

En ung gutt måtte til legevakta etter å ha blitt truffet av en bil ved Skogn helsetun mandag kveld. Politiet vil nå ha kontakt med føreren av en svart sedan, muligens Amcar, melder NRK. Gutten fikk ingen store skader i uhellet.

Nytt vitne i Odin-saken

Publisert: 02.06.2020 kl 07:01

Et vitne kan ha sett den savna Odin André Hagen Jacobsen i skogen dagen etter at han forsvant. Vitnet er ifølge TV2 ikke formelt avhørt av politiet, men vil bli det nå. Han skal ha observert det som kan være Odin i skogen mellom Hommelvik og Jonsvatnet.

Høy fart på motorsykkel

Publisert: 02.06.2020 kl 07:01

En mann i 20-åra blir anmeldt etter råkjøring på motorsykkel i Verdal. Han skal ha kjørt i 150 km/t i ei 80-sone. Motorsykkelen var ikke registrert, og mannen hadde ikke førerkort.

Flere lungekreftpasienter overlever med høydosebehandling

Publisert: 01.06.2020 kl 23:34

Forskere i Trondheim har funnet en behandlingsmetode som gjør at flere lungekreftpasienter lever lenger uten at de får flere bivirkninger, skriver Adresseavisen.
– Det er veldig bra, uventet bra faktisk. Jeg kan ikke huske noe lignende, sier kreftlege og forsker Bjørn Henning Grønberg på St. Olav og NTNU, som har ledet studien.
Funnene ble lagt fram på verdens største kreftkongress fredag.

En til sykehus og en til arresten etter slåsskamp i Trondheim

Publisert: 01.06.2020 kl 23:07

En 63 år gammel mann er kjørt til St. Olavs hospital med ambulanse og en 45 år gammel mann er fraktet til arresten etter en slåsskamp i Trondheim.

Tre menn deltok i slåsskampen, som foregikk på en adresse i Bynesveien på Ila.

– Ikke alvorlige skader, og det er beruselse inne i bildet, sier operasjonsleder Anlaug Oseid i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Operasjonslederen sier videre at det er tatt avhør på stedet, og at etterforskningen vil gå sin gang.

Politiet fikk melding om slåsskampen klokka 20 mandag kveld.

Nytt vitne i Odin-saken

Publisert: 01.06.2020 kl 23:07

Et vitne kan ha sett den savna Odin André Hagen Jacobsen i skogen dagen etter at han forsvant. Vitnet er ifølge TV2 ikke formelt avhørt av politiet, men vil bli det nå. Han skal ha observert det som kan være Odin i skogen mellom Hommelvik og Jonsvatnet.

Vil ta vindkraftverk til retten.

Publisert: 01.06.2020 kl 23:06

Organisasjonen Motvind Norge vil ta åtte vindkraftprosjekt langs norgeskysten til retten. Målet er å stanse de planlagte kraftverkene. Blant prosjektene som står på lista til Motvind Norge, er Frøya og Sørmarkafjellet i Trøndelag.

To mistet førerkortet etter kontroll

Publisert: 29.05.2020 kl 06:59

UP har hatt en fartskontroll på Bjørndalsbrua i Trondheim. To personer ble fratatt lappen på grunn av fart. En av dem kjørte i 90 km/t i 60-sonen. I tillegg fikk elleve andre forenkla forelegg for fart.

Ruset bilfører stanset på Frosta

Publisert: 29.05.2020 kl 06:59

En bilfører i 30-åra ble stanset på Frosta og pågrepet av politiet i går kveld. Mannen var ruset og kjørte uten gyldig førerkort. Det ble funnet noe narkotika i bilen. Mannen blir fremstilt for blodprøvetaking. Saken er anmeldt og han vil bli avhørt.

Bråk utenfor Verdal fengsel

Publisert: 29.05.2020 kl 06:58

Politiet rykket i går kveld ut til ordensforstyrrelse ved Verdal fengsel. Det viste seg å være to personer som laget bråk på utsiden av fengselet. Politiet melder at de fikk raskt kontroll på situasjonen.

Fikk ikke felle bjørn i Lierne

Publisert: 29.05.2020 kl 06:58

Miljødirektoratet har avslått søknaden om felling av ei bjørnebinne med årsunge, som oppholdt seg innenfor kalvingsområdene til Låarte reinbeitedistrikt i Lierne. Direktoratet ber reinbeitedistriktet om heller å gå i dialog med Fylkesmannen i Trøndelag for å vurdere tilskudd til forebyggende tiltak.

Kjørte for fort

Publisert: 28.05.2020 kl 09:06

En bilfører på 21 år ble målt til 147 km i timen i 80-sonen på Heimdalsmyra i går kveld. Dermed mistet han retten til å kjøre bil en stund framover, og vedkommende blir anmeldt, melder politiet på Twitter.

ATV-velt og ruskjøring på Øysand

Publisert: 28.05.2020 kl 09:05

En kvinne i 50-årene er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand etter et ATV-velt på Øysand camping i Melhus i går kveld. Kvinnen ble ikke alvorlig skadet, men ble kjørt til legevakt for bevissikring og videre helsesjekk. Hun blir også anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

Savnet 6-åring kom til rette i Orkland

Publisert: 28.05.2020 kl 09:04

6-åringen som ble etterlyst av politiet i går ettermiddag ble funnet i god behold. Gutt hadde ikke kommet hjem fra skole/SFO på Grøtte barneskole i Fannrem og politiet gikk ut med en beskrivelse av gutten. Like etter kunne de konstatere at alt hadde endt godt.

Sier nei til Hurtigruten

Publisert: 28.05.2020 kl 09:04

Regjeringen sier nei til Hurtigrutens bønn om mer økonomisk støtte under koronakrisa. Det melder nettstedet E24. Hurtigruten har permittert nesten tre tusen ansatte og bare 2 av de 16 skipene til selskapet er i drift. De har derfor bedt om hjelp fra regjeringa for å flere skip i rute - som ville kosta omlag 50 millioner kroner i måneden.

Trøbbel for Teliakunder

Publisert: 26.05.2020 kl 16:36

Telia melder om telefonproblemer i store deler av landet. Selskapet opplyser at de jobber på spreng med løse problemet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...