Nea Radio

Notiser

Mann døde av koronaviruset

Kategori: Siste nytt - Publisert: 12.01.2021 kl 10:50

En person i 70-årene med påvist koronasmitte, døde mandag ved Øya helsehus i Trondheim. Vedkommende hadde fra før en alvorlig underliggende sykdom, opplyser kommunen. Dette er det niende dødsfallet relatert til koronaviruset i Trøndelag.

19 Smittet i Trondheim

Kategori: Siste nytt - Publisert: 12.01.2021 kl 10:49

19 personer ble mandag bekreftet smittet av koronaviruset i Trondheim. Fire er smittet i utlandet, mens 14 er smittet av kjente nærkontakter. I ett tilfelle er smittekilde ikke avklart, opplyser kommunen.

Midlertidig stenging av Svølgjatunnelen

Kategori: Siste nytt - Publisert: 10.01.2021 kl 12:31

Fylkesvei 30 ved Svølgjatunnelen, på strekningen Røros - Støren blir midlertidig stengt i perioden 11. januar klokka 22.00 til 12. januar klokka 06.00.
Tunnelen stenges grunnet vedlikeholdsarbeid. Utrykningskjøretøy kan passere.
Gjennomslipp for andre trafikanter klokka 23.00,00.00,02.00,04.00

Tre menn pågrepet etter knivslagsmål i Trondheim

Kategori: Siste nytt - Publisert: 10.01.2021 kl 01:13

Væpnet politi i Trondheim har pågrepet tre menn etter en slåsskamp der det skal ha blitt brukt kniv.

De tre mennene, to i 20-årene og en i 30-årene, befant seg i et privat hjem på Øya i Trondheim da politiet gikk til aksjon lørdag ettermiddag.

To av mennene sloss og det skal ha blitt brukt kniv.

Tre menn pågrepet etter knivslagsmål i Trondheim

Kategori: Siste nytt - Publisert: 09.01.2021 kl 23:54

Væpnet politi i Trondheim har pågrepet tre menn etter en slåsskamp der det skal ha blitt brukt kniv.

De tre mennene, to i 20-årene og en i 30-årene, befant seg i et privat hjem på Øya i Trondheim da politiet gikk til aksjon lørdag ettermiddag.

To av mennene sloss og det skal ha blitt brukt kniv.

Tre personer som besøkte Røros har testet positivt

Kategori: Siste nytt - Publisert: 08.01.2021 kl 09:46

De besøkende har testet positivt i sin hjemkommune og skal ikke ha noen definerte nærkontakter på Røros. De besøkende var på Røros fra 30. til 31. desember. Torsdag testet de positivt for smitte. Det er hjemkommunen deres som utfører smittesporinga, og de som har vært på samme sted samtidig vil bli kontaktet direkte. De ansatte på stedene de har vært blir testet.

Kan registrere nærkontakter på nett ved positiv koronatest

Kategori: Siste nytt - Publisert: 08.01.2021 kl 09:44

Røros kommune har tatt i bruk en tjeneste for selvregistrering av nærkontakter. Det betyr at personer som tester positivt på covid-19, selv kan registrere sine nærkontakter via et elektronisk skjema. Dette skjemaet ligger på kommunens hjemmeside. https://roros.kommune.no/helse-og-omsorg/informasjon-om-koronaviruset/

Smittesporingsteamet får da automatisk liste over nærkontaktene til den som er smittet.Tester man positivt, får man en SMS med lenke til registreringsskjemaet som man må logge inn med BankID for å komme inn på.

NM går som planlagt

Kategori: Siste nytt - Publisert: 07.01.2021 kl 08:18

Trondheim kommune har valgt å ikke stanse det planlagte NM på ski i Trondheim 16. til 19. januar. Dette til tross for en situasjon med høyt smittepress nasjonalt og lokalt siste uker, skriver de i en pressemelding

Grensetesting Meråker i gang

Kategori: Siste nytt - Publisert: 07.01.2021 kl 08:18

I dag torsdag starter Meråker koronatesting av reisende på grensa. Myndighetene innførte obligatorisk testing ved ankomst Norge fra 2. januar. Mens teststasjonen i Teveldalen ble klargjort, har de reisende testa seg på Trondheim lufthavn Værnes.

Gruveløpet avlyses

Kategori: Siste nytt - Publisert: 06.01.2021 kl 11:27

Så er det klart at det første av årets hundeløp i Røros, Gruveløpet, avlyses.
– Det er med tungt hjerte vi avlyser årets løp, skriver arrangøren, Femund Trekkhundklubb på sin facebookside.

Dialog med kommunelegen og krisestaben i Røros kommune der de ble oppfordret på det sterkeste om å avlyse arrangementet, er årsaken til vedtaket.

Løpet skulle vært arrangert helgen 15. - 17. januar.

Ulykke på Støren

Kategori: Siste nytt - Publisert: 05.01.2021 kl 10:25

Det har vært et trafikkuhell på Støren mllom en personbil og en lastebil. Personene som var involvert opplyser til politiet at de er uskadd. Det skal være store skader på kjøretøyene. Politi og ambulanse er på vei til stedet.

Nattevakt på karantenehotell utsatt for vold

Kategori: Siste nytt - Publisert: 02.01.2021 kl 01:06

En vakt på karantenehotellet Quality Hotel Augustin i Trondheim sentrum ble utsatt for vold av to personer natt til 1. januar.
Mannen forteller til Nidaros at han ble slått ned og sparket flere ganger i hodet da han nektet en beboer å ta med seg en kompis inn på karantenehotellet.

Politiet bekrefter at de rykket ut til en voldshendelse på hotellet.

– Det oppsto en voldshendelse mellom ansatt på hotellet og en som bor der, sier Kjell Steinar Wibe i Trøndelag politidistrikt til avisen.

Det er uvisst om beboeren er koronasmittet. Han er foreløpig ikke avhørt.

Kjørte inn i butikk

Kategori: Siste nytt - Publisert: 18.12.2020 kl 08:51

En dame i slutten av 60-årene har fått førerkortet beslaglagt etter å ha kjørt inn i et butikkvindu i Melhus torsdag ettermiddag. Hun kom borti flere andre kjøretøy før ferden ble avsluttet i inngangsparti på en matbutikk på stedet. Det ble ikke meldt om personskade.

Smitteutbrudd under kontroll

Kategori: Siste nytt - Publisert: 18.12.2020 kl 08:50

Rennebu kommune mener de er i ferd med å få kontroll på smitteutbruddet i kommunen. Til tross for omfattende smittetesting, er det ingen som har testet positivt de siste dagene. Smitteutbruddet forrige uke rammet først og fremst helse- og omsorgssektoren i Rennebu.

Herjet med julepynt

Kategori: Siste nytt - Publisert: 18.12.2020 kl 08:49

I natt rykket politiet ut etter en melding om at en gjeng ungdommer herjet med julepynt i Stjørdal sentrum. – Det var en gjeng i 20-årene, som var beruset og hadde ødelagt pynt som hang offentlig rundt i sentrum. De ble bortvist fra stedet, sier oppdragsleder Hanne Elverum hos Trøndelag politidistrikt, til Bladet.

Lavt konfliktnivå skuterkjøring

Kategori: Siste nytt - Publisert: 16.12.2020 kl 08:00

Kjøring med snøskuter kan føre til konflikter, men Tydal er en av kommunene som motbeviser dette. Fem år etter at det ble det lov til å etablere rekreasjonsløyper, har Norsk institutt for naturforskning funnet ut at konfliktnivået er relativt lavt.

Voldshendelse Ranheim

Kategori: Siste nytt - Publisert: 16.12.2020 kl 07:59

En mann er frakta til St. Olavs hospital etter en voldshendelse på Ranheim like før klokka ett i natt. Politiet opplyser at en person er pågrepet, og at avhør skal gjennomføres, melder NRK.

Tre dagers ventetid på koronatest i Trondheim

Kategori: Siste nytt - Publisert: 16.12.2020 kl 08:00

Ventetiden for å få koronatest i Trondheim kommune er nå tre dager, melder Adresseavisen.
– Det er ingen tvil om at pågangen som er nå, er det største trykket vi har hatt noen gang, sier fungerende kommuneoverlege Elizabeth Kimbell i Trondheim kommune til Adresseavisen.

Uttaket til verdenscupen hopp

Kategori: Siste nytt - Publisert: 15.12.2020 kl 08:02

Landslagstrener Christian Meyer har tatt ut fem utøvere til det som blir kvinnenes første verdenscuprenn i hopp denne sesongen. Maren Lundby, Silje Opseth, Anna Odine Strøm, Eirin Kvandal og Thea Minyan Bjørseth reiser til Ramsau i morgen så fremt samtlige avlegger negativ Covid 19-test. Det skal gjennomføres ett renn førstkommende fredag i Ramsau. Det melder NRK.

Brann i uthus og bolig i Verdal

Kategori: Siste nytt - Publisert: 15.12.2020 kl 08:01

Det ble meldt om brann i et uthus på Vuku i Verdal i går kveld. Brannen spredte seg til et bolighus. Beboere i huset evakuerte seg selv, skriver politiet i Trøndelag på Twitter. Brannvesenet fikk rasktkontroll på brannen på hovedhuset.

Nytt smittetilfelle i Malvik

Kategori: Siste nytt - Publisert: 15.12.2020 kl 08:01

En person i 30-årene i Malvik er smitta med koronaviruset. Nærkontaktene er satt i karantene. Smittetilfellet blir ikke sett i sammeneheng med tilfellene som ble oppdaga forrige uke.

Barnet døde

Kategori: Siste nytt - Publisert: 11.12.2020 kl 10:47

Barnet politiet mener ble utsatt for vold i Trøndelag, døde torsdag på St. Olavs hospital i Trondheim. Barnet var omplassert av barnevernet.
Barnet, som er under ett år, ble innlagt på St. Olavs hospital med indre skader fredag i forrige uke. Mandag startet politiet etterforskning etter å ha blitt varslet av sykehuset.

– Barnet ble erklært død torsdag ettermiddag på St. Olavs hospital. De pårørende er varslet og blir tatt hånd om, skriver politiet i en pressemelding fredag morgen.

Gravemaskin veltet

Kategori: Siste nytt - Publisert: 11.12.2020 kl 07:38

Torsdag ettermiddag veltet en gravemaskin i forbindelse med utbedring av fylkesvei 31 mellom Røros og Brekken. Uhellet skjedde like ved avkjøringen til Olavsgruva.

Føreren av gravemaskinen ble tilsett av lege og kom fra uhellet kun med mindre skader, skriver Arbeidet Rett. Velten skal ha skjedd da grunnen under gravemaskinen sviktet og fylkesveien var sperret begge retninger i lang tid i forbindelse med bergingsarbeidet.

Dømt etter bortføring

Kategori: Siste nytt - Publisert: 11.12.2020 kl 07:38

Et par er dømt til seks måneder i fengsel for å ha bortført et fire år gammelt barn fra Steinkjer til Polen og Danmark. Den ene dømte er mor til barnet, som holdt barnet borte fra faren i to måneder, ifølge dommen fra Inntrøndelag tingrett.

I varetekt etter knivstikking

Kategori: Siste nytt - Publisert: 11.12.2020 kl 07:37

Mannen som er siktet for å ha knivstukket en kvinne i magen i Namsos mandag kveld, ble torsdag ettermiddag varetektsfengslet i fire uker. Siktede i 20-årene nekter straffskyld. Inntrøndelag tingrett mener det er mest sannsynlig at skaden ikke har skjedd ved et uhell eller at kvinnen stakk seg selv. Kvinnen er gravid og fortsatt innlagt på sykehus. Det skriver NRK.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...