Nea Radio

Notiser

Utforkjøring på Hitra

Kategori: Siste nytt - Publisert: 24.09.2020 kl 11:47

Det har vært ei utforkjøring på Vikstrømvegen ved Melandsjø på Hitra. Nødetatene er på vei til stedet.

39 sauer tatt av jerv

Kategori: Siste nytt - Publisert: 24.09.2020 kl 09:49

I løpet av siste måned er det registrert at 39 sauer er skadet eller drept av jerv i grenseområdet mellom Stjørdal og Levanger. Siste uke er det registrert ni funn av sauer som har blitt angrepet av jerv. Sju av de 39 tilfellene er på Stjørdals-siden av kommunegrensene i områdene vest for Risvola og Vigdvatnet i Forradal, skriver Stjørdals-Nytt

Løper for TV-aksjonen

Kategori: Siste nytt - Publisert: 24.09.2020 kl 09:47

Elever på Halsen skole må i år droppe basar til inntekt for TV-aksjonen. Erstatningen blir å løpe inn penger til aksjonen. Nå søker de miljøbevisste elevene etter sponsorer.

Patrulje skal rydde elsparkesykler

Kategori: Siste nytt - Publisert: 23.09.2020 kl 13:05

Voi og Tier inngår samarbeid med Trondheim kommune om å opprette en gatepatrulje som skal rydde bort henslengte elsparkesykler. Ryddegruppa vil bestå av folk med forskjellige funksjonsnedsettelser.

34 millioner til eldre

Kategori: Siste nytt - Publisert: 23.09.2020 kl 12:34

Regjeringa vil bruke 34 millioner kroner på å gjøre eldre i Trøndelag mindre ensom. Pengene skal blant annet gå til flere aktivitetstilbud og besøksverter ved helse- og omsorgsboligene. I tillegg skal pengene brukes til å gjøre det lettere for familier å komme på besøk mens det er strengt fokus på smittevern ved institusjonene.

Lastebil berget

Kategori: Siste nytt - Publisert: 23.09.2020 kl 09:33

Lastebilen som hadde problemer ved Ikea i Trondheim er berget. Trafikken går som normalt.

Lastbil punktert

Kategori: Siste nytt - Publisert: 23.09.2020 kl 09:18

På E6 sørgående ved Ikea er det en lastebil som har punktert. Den står i høyre felt. Politiet har en patrulje på vei til stedet.

Tror savnet mann i Rørvik er død

Kategori: Siste nytt - Publisert: 22.09.2020 kl 14:40

Politiet tror den savnede Amanuel Tewelde Tela er omkommet. Han ble meldt savnet i Rørvik 8. september og ble sist sett da han forlot utestedet Rederiet Pub & Bar. Politiet har sett en overvåkningsvideo som viser en mann som faller over kaikanten den natta. De har ikke greid å identifisere hvem det er, men antar at det er den savna eritreren.

Seilbåt på holme

Kategori: Siste nytt - Publisert: 22.09.2020 kl 13:38

Ved Urholmen i Flatanger har en seilbåt gått på holmen. Redningsskøyte er på vei til stedet, men i følge dem som har ringt inn dette skal det ikke være folk ombord i båten. Båten er nederlandsk.

Sykkel mot bil i Trondheim

Kategori: Siste nytt - Publisert: 22.09.2020 kl 12:34

En bil og en syklist har kollidert i krysset mellom Munkegata og Erling Skakkes gate i Trondheim. Syklisten skal være lettere skadd. Det er ingen trafikale problemer på stedet.

Full busstans lørdag

Kategori: Siste nytt - Publisert: 22.09.2020 kl 12:03

Tillitsvalgt hos Vy, Ole Roger Berg, forteller til Adresseavisen at flere enn tusen sjåfører tas ut i streik når konflikten trappes opp lørdag. Det betyr at ingen busser vil gå i Trøndelag fra og med lørdag.

Vil ta imot 115 Moria-flyktninger

Kategori: Siste nytt - Publisert: 22.09.2020 kl 11:19

Trondheim ønsker å ta imot 115 flyktninger fra Moria-leiren i Hellas. Det ble bestemt på dagens formannskapsmøte. Høyre og Frp stemte imot forslaget.

Krangel i hytte – mann til fyllearresten

Kategori: Siste nytt - Publisert: 22.09.2020 kl 10:57

En halvtime etter midnatt natt til tirsdag måtte politiet i Trøndelag ta turen til ei hytte i Hegra. De rykket ut etter at tre personer som var på en hyttetur hadde røket uklar. Ifølge Trønder-Avisa ønsket to av de tre tilstedeværende politiets hjelp til å roe ned en mann i 30-årene. Politiet kom til hytta og observerte en irritert og full mann. Hytteturen endte med at denne mannen ble tatt med av politiet til fyllearresten.

Inkassogjelda øker i Trøndelag

Kategori: Siste nytt - Publisert: 22.09.2020 kl 10:30

Inkassogjelda i Trøndelag har økt med 500 millioner kroner, sammenliknet med samme periode i fjor. Den reelle økninga er sannsynligvis enda høyere, siden mange kreditorer har lagt saker på vent i koronaperioden. Nesten 20.000 trøndere er nå i en situasjon hvor de ikke får lån eller kreditt, melder Kreditorforeningen.

To nye smitta i Trondheim

Kategori: Siste nytt - Publisert: 22.09.2020 kl 10:29

To personer i Trondheim fikk påvist koronasmitte mandag. Det er en kvinne i 20-årene en kvinne i 60-årene. Begge er husstandsmedlem til tidligere smittet, opplyser kommunen.

Leter etter mann i Grong

Kategori: Siste nytt - Publisert: 21.09.2020 kl 09:19

Politiet leter fremdeles etter en mann som stakk av fra politiet i Grong i natt. Mannen kom fra Sverige i en utenlandsregistrert bil, ville ikke stoppe for politiet, og stakk etterhvert av til fots på Sanddøldalsvegen.

Har du tips i saken - ring politiet på 02800.

To jenter savnet

Kategori: Siste nytt - Publisert: 21.09.2020 kl 09:18

Også i helga har det vært leteaksjon i Trøndelag. Litt før klokken 16 søndag ettermiddag meldte politiet på twitter at to fem år gamle jenter var savnet i Steinkjer sentrum. Politiet gikk ut og ba om publikums hjelp. Kort tid etter ble de to funnet i god behold.

Strengere koronatiltak i moskeer

Kategori: Siste nytt - Publisert: 21.09.2020 kl 09:17

Over 80 personer er i karantene etter at det ble oppdaget koronasmitte hos en som har besøkt en moské i Trondheim.

Det mangler lister over hvem som var til stede under fredagsbønnen 11. september, melder Adresseavisen. Høyrepolitiker Ismail Muhyadin ber no om strengere koronatiltak i alle moskeer i Trondheim.

Barnedødsfall kan gi lovendring

Kategori: Siste nytt - Publisert: 18.09.2020 kl 13:00

Riksadvokaten vurderer å foreslå at loven endres sånn at påtalemyndigheten har muligheten til å få utlevert biologisk materiale som er henta inn til forskning. Høyesterett sa denne uka nei å gi politiet tilgang til materiale som kunne bidratt til å oppklare hva som skjedde da et barn ble funnet død i Vanvikan i 2013. Riksadvokaten ønsker at det gjøres unntak i alvorlige straffesaker i en forskrift.

Nye smittetilfeller i Trondheim

Kategori: Siste nytt - Publisert: 18.09.2020 kl 11:08

Trondheim kommune opplyser at tre nye personer har fått påvist koronasmitte. Alle er voksne personer.

UP med kontroll

Kategori: Siste nytt - Publisert: 18.09.2020 kl 10:58

UP har gjennomført fartskontroll langs E6 ved Gullvåg. Fire bilister gitt forenklet forelegg. Høyeste hastighet var 96 km/t i 80-sona.

Ulykke i Trondheim

Kategori: Siste nytt - Publisert: 18.09.2020 kl 08:36

Politi og ambulanse er på vei til Strinda, hvor en bil og en moped har kollidert.

Vann i tunnel

Kategori: Siste nytt - Publisert: 18.09.2020 kl 07:22

Tangtunnelen, på E6 i Stjørdal, er stengt i nordgående løp på grunn av mye vann i vegbanen. Entreprenør er på vei til stedet.

Truckfører mistenkes for ruskjøring

Kategori: Siste nytt - Publisert: 17.09.2020 kl 12:05

Truckføreren som var involvert i en kollisjon med en sylist på Lade i Trondheim er mistenkt for ruskjøring. Syklisten måtte til legevakta med en vond fot etter ulykka.

Nok en BI-student smittet

Kategori: Siste nytt - Publisert: 17.09.2020 kl 10:24

Enda en BI-student har fått påvist koronasmitte, skriver Under Dusken. To studenter har i løpet av kort tid fått påvist smitte og åtte studenter er i karantene. Studenten har ikke vært på skolen siden han fikk symptomer, da han allerede var i karantene, sier Direktør ved BI i Trondheim, Asgeir Opland til Adresseavisen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...