Nea Radio

Siste nytt

Brann i Råkvåg

Publisert: 05.01.2020 kl 14:18

Beboeren ble vekket av alarmen og kom seg ut da det begynte å brenne i en enebolig i Råkvåg søndag morgen. Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen, melder politiet.

Brann i Hommelvika

Publisert: 05.01.2020 kl 14:15

Ingen ble skadet da det brøt ut brann i lokalene til Mekonomen i Hommelvik lørdag ettermiddag. Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen, melder politiet på twitter.

Knuste vinduer i Trondheim

Publisert: 05.01.2020 kl 14:12

Politiet har opprettet sak etter at en mann lørdag kveld ble arrestert etter å ha knust tre ruter i et hus i Ila i Trondheim.

Fv 705 åpen

Publisert: 05.01.2020 kl 09:39

Fv 705 mellom Stugudal og Brekken er åpen igjen. Vegen har vært stengt på grunn av styggvær siden fredag ettermiddag.

Kjør forsiktig

Publisert: 04.01.2020 kl 17:47

Det har vært endel trafikkuhell og utforkjøringer i hele fylket i dag. - Åpenbart vanskelige kjøreforhold. Det har også vært mange påkjørsler av vilt, spesielt nord i fylket, skriver politiet på twitter. De oppfordrer nå til alle til å kjøre aktsomt.

Førerkortbeslag i Trondheim

Publisert: 04.01.2020 kl 17:45

En bilfører ble anmeldt og mistet førerkortet da UP hadde laserkontroll i Marienborgtunellen i Trondheim lørdag ettermiddag. Vedkommende ble målt til 89 km/t i 60-sonen. Tre andre bilførere fikk forenkla forelegg.

Enebolig totalskadd i brann

Publisert: 04.01.2020 kl 17:43

En enebolig i Åsenfjord i Levanger kommune ble totalskadd i en brann lørdag formiddag.

KM Fri Sør-Trøndelag

Publisert: 04.01.2020 kl 17:40

Sparebank Cup 2 og KM i fri skulle egentlig gått på Hølonda lørdag, men rennet ble flyttet til Selbuskogen skisenter.
Her finner du komplette resultater:
https://live.eqtiming.com/51846#result:194602-648499-0-1-1-

Tour de Ski

Publisert: 04.01.2020 kl 17:33

Anne Kjersti Kalvå fra Lundamo ligger på 15.-plass etter seks av totalt sju etapper i Tour de Ski. Søndag er hun klar for "Monsterbakken". Kari Øyre Slind fra Oppdal sto av tour'en før lørdagens sprintdistanse.
I herreklassen er det fortsatt to trøndere med: Johannes Høsflot Klæbo leder hele, mens debutanten Jan Thomas Jenssen ligger på 19.-plass før søndagens finale.

Fortsatt stengt over Langsvola

Publisert: 04.01.2020 kl 17:23

Fv 705 Stuggudal - Brekken er fortsatt stengt. Statens vegvesen skriver at en ny vurdering om åpning vil skje søndag klokka 12.
Også Fv 72 i Sandvika (Riksgrensen) er berørt av styggværet. Dette gjelder Veg 322 på svensk side, skriver Statens vegvesen.

Ny direktør i Helse Nord-Trøndelag

Publisert: 03.01.2020 kl 11:26

Styret i Helse Nord-Trøndelag har i dagens ekstraordinære styremøte ansatt Tor Åm som ny administrerende direktør.

Elleve omkom i trafikken

Publisert: 03.01.2020 kl 11:25

Elleve personer mistet livet i trafikken i Trøndelag i 2019, mot ti året før. Det viser foreløpige tall fra Statens vegvesen. Kun to andre fylker hadde flere dødsfall i trafikken i 2019 enn Trøndelag, Nordland (16 dødsulykker) og Akershus (12 dødsulykker).

Brudd på vannledning i Verdal

Publisert: 03.01.2020 kl 11:25

Et brudd på hovedvannledningen i Verdal, gjør at flere områder i sentrum enten er uten vann eller har dårlig vanntrykk. Kommunen opplyser at bruddet er lokalisert, men at utbedringen vil ta flere timer.

Brann på Hovin

Publisert: 03.01.2020 kl 11:24

Nødetatene rykket ut like før klokken 7 fredag morgen etter melding om brann i en enebolig på Hovin i Melhus.
– Det var beboeren selv som ringte, sier Wenche Johnsen ved politiets operasjonssentral i Trøndelag til NRK. Det var en varmeovn som begynte å brenne, og det ble ikke store skader på huset. Det var mye røyk på stedet, men ingen åpne flammer. Politiet etterforsker årsaken og brannvesenet lufter ut huset.

Barn forsøkt lokket inn i bil i Trondheim

Publisert: 03.01.2020 kl 02:30

Politiet ønsker tips etter at barn i går skal ha blitt forsøkt lokket inn i bil i Trondheim.
– Det første tilfellet skal ha skjedd på Ranheim i tre-firetida torsdag ettermiddag, sier operasjonsleder hos politiet i Trøndelag, Bjørn Handegard til NRK. Til sammen er det meldt om to episoder på to ulike plasser i Trondheim hvor en mann skal ha prøvd å lokke med seg barn inn i en bil.

Mindreårig innbragt etter ran

Publisert: 02.01.2020 kl 08:22

To personer ble i går morges pågrepet etter et drosjeran. En av de to var mindreårig, melder politiet. Drosjesjåføren ble bragt til sykehus.

Namsskogan åpen igjen

Publisert: 02.01.2020 kl 08:21

E6 mellom Grong og Brekkvasselv er nå åpen igjen ved Breifossmoen, etter at Namsen har trukket seg tilbake

Syklist i ulykke

Publisert: 02.01.2020 kl 08:20

En syklist har trolig fått et beinbrudd etter kollisjon med en bil i Ranheimsvegen i Trondheim. Politiet etterforsker saken.

Barn døde - mor og stefar siktet

Publisert: 01.01.2020 kl 23:19

En mor og en stefar er siktet for vold i forbindelse med at et barn døde i 2015. Stefaren er også siktet for vold mot et annet barn. Begge de to siktede nekter straffskyld, opplyser forsvarerne deres overfor Adresseavisen.

Lastebil sperrer E6

Publisert: 30.12.2019 kl 11:59

En lastebil har skrensa og sperrer E6 ved Korporalsbrua i Soknedalen. Politiet opplyser at det ikke er meldt om personskade, og at det er svært glatt på stedet. Berging av lastebilen er i gang, men vil ta tid. Personbiler kan kjøre om Hauka.

Gjenstand inneholdt sprengstoff

Publisert: 30.12.2019 kl 11:57

Den bombelignende gjenstanden som ble funnet i en leilighet i Steinkjer lørdag, inneholdt sprengstoff. Det opplyser politiet til NRK. Gjenstanden ble sprengt søndag ettermiddag i et steinbrudd. Forsvaret skal nå undersøke sprengstoffet nærmere. Personen som oppbevarte gjenstanden er avhørt og løslatt.

Veidekke bygger kunstsenter

Publisert: 30.12.2019 kl 11:57

Veidekke har skrevet kontrakt med Kjøpmannsgata Ung Kunst AS om å bygge et kunstsenter i Trondheim. Det er billedkunstneren Kjell Erik Killi Olsen som har tatt initiativ til og finansiert senteret som skal stå ferdig i september 2021.

Til legevakt etter slåssing

Publisert: 30.12.2019 kl 11:56

Politiet melder at to personer måtte oppsøke legevakt etter slåssing på en privatfest på Levanger i natt. Det er mulig saken anmeldes.

Stjålet skilt

Publisert: 29.12.2019 kl 22:34

Politiet oppdaget søndag kveld en bil på Heimdal som var påsatt skilt som var stjålet. En mann i 30-åra har innrømmet forholdet, og saken blir etterforsket, skriver politiet på Twitter.

Mislykka opptenning Hommelvik

Publisert: 29.12.2019 kl 08:50

Natt til søndag gikk brannalarmen i et rekkehus i Hommelvik. Alarmen gikk på grunn av en mislykka opptenning i en vedovn og tilfellet utviklet seg ikke til en faktisk brann.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...