Nea Radio

Notiser

Funnet etter leteaksjon

Kategori: Siste nytt - Publisert: 27.10.2020 kl 08:07

En dement mann i 70-årene som var savnet, er funnet etter en leteaksjon på Lade i Trondheim.

Mange kjørte for fort

Kategori: Siste nytt - Publisert: 27.10.2020 kl 08:06

I løpet av gårdagen ble mange bilister bøtelagt av UP for høy hastighet på trønderske veier. På E6 i Inderøy ble det fem forelegg for fartsovertredelse i 60-sonen. I en annen fartskontroll i samme kommune ble det fire forelegg for høye hastigheter i 40-sonen. På E6 ved Krøykesberget på Skatval i Stjørdal utstedte politiet hele 15 forelegg for høye hastigheter i 70-sonen.

Sju kjøretøy fikk kjøreforbud

Kategori: Siste nytt - Publisert: 27.10.2020 kl 08:06

Sju kjøretøy fikk kjøreforbud etter en tungbilkontroll i Verdal i går ettermiddag. Dårlige bremser og dårlig sikring av last er noen av grunnene til at bilene fikk kjøreforbud, opplyser Statens vegvesen.

Rykket ut til røykutvikling

Kategori: Siste nytt - Publisert: 27.10.2020 kl 08:05

Nødetatene rykket sent mandag kveld ut til en adresse på Tangmoen i Stjørdal etter melding om røykutvikling. Det skal ha vært én person tilstede på adressen. Vedkommende skal ikke ha kommet alvorlig til skade. Ole Marius Haugen ved 110-sentralen sier til Adressa at årsaken til røykutviklingen skal ha vært en tørrkoking.

Fylkesmannen skifter navn

Kategori: Siste nytt - Publisert: 26.10.2020 kl 08:44

Fra 1. januar 2021 får fylkesmannen nytt og kjønnsnøytralt navn, og skal hete statsforvalter. Flere titler, blant annet guvernør, har vært vurdert i saken.

Nye koronatilfeller i Oppdal

Kategori: Siste nytt - Publisert: 25.10.2020 kl 13:49

Fire personer som ble testet fredag har fått påvist Covid-19 i Oppdal. Av dem er en hytteoppdaling fra Trondheim og en annen butikk-ansatt.

Sterk vind på Oppdal.

Kategori: Siste nytt - Publisert: 25.10.2020 kl 10:09

Løse gjenstander er potensielt til fare. Eiere av hus og forretningsbygg oppfordres til å oppsøke eiendommer for å vurdere sikringstiltak.

Helleland øverst til stortingsvalg

Kategori: Siste nytt - Publisert: 24.10.2020 kl 17:28

Høyre i Sør-Trøndelag har i dag avholdt nominasjonsmøte og Linda Hofstad Helleland topper listen over kandidater til neste års stortingsvalg. Mari Holm Lønseth står som nummer to og Guro Angell Gimse på tredjeplass.

Trafikkulykke i Vestre Rosten.

Kategori: Siste nytt - Publisert: 24.10.2020 kl 13:22

Ambulanse og personbil har kollidert. Én person fraktes nå til sykehus. Det er trafikale problemer i området. Politiet har nå ankommet stedet sammen med brannvesenet.

Folkemøte i Brekken

Kategori: Siste nytt - Publisert: 22.10.2020 kl 07:29

13 kommunestyrerepresentanter møtte opp da innbyggerne i Brekken satte opp buss og inviterte til folkemøte i Brekken Oppvekstsenter onsdag kveld. Neste torsdag skal kommunestyret vedta om oppvekstsenteret skal legges ned, slik kommunedirektøren vil, eller ikke. Ordfører Isak Veierud Busch sier han ikke kan spå noe om utfallet i saken.

Smitte hos Kværner

Kategori: Siste nytt - Publisert: 22.10.2020 kl 07:29

Tre utenlandske arbeidere som kom til Verdal i helga har testa positivt for covid-19. Alle er tilknytta Kværner, og de tre er nå i karantene inntil nye tester eventuelt viser seg å være negative.

Brann i to elbiler slukket

Kategori: Siste nytt - Publisert: 22.10.2020 kl 07:28

Det brøt i brann i to biler på Tiller i Trondheim i går kveld. Brannen kom raskt under kontroll, sier brannmester Gunnar Sundli ved 110-sentralen i Midt-Norge til NRK. Det var to elbiler av merke Peugeot som hadde tatt fyr.

Leger blir tatt ut i streik

Kategori: Siste nytt - Publisert: 21.10.2020 kl 11:55

Legeforeningen varsler at 23 leger i Tromsø, Trondheim, Narvik, Bergen og Stavanger tas ut i streik fra og med mandag 26. oktober. Torsdag 15. oktober konstaterte Riksmekleren at det ikke var mulig for partene å komme til enighet.

Kvernmo får komme hjem med hundene

Kategori: Siste nytt - Publisert: 21.10.2020 kl 09:48

Etter å ha vært koronafast i flere måneder, får endelig Jens Kvernmo reise hjem fra Canada – sammen med hundene. Canadiske flyselskap har nektet å fly hunder på grunn av koronapandemien. Med et utgått visum fryktet han å bli tvunget til å reise uten hundene. Noe som ikke har vært aktuelt for Kvernmo. Etter planen letter flyet hans fra det nordvestlige Canada onsdag 28. oktober. Og etter flere mellomlandinger er det endelige målet Norge.

Ni nye smittetilfeller i Trondheim

Kategori: Siste nytt - Publisert: 21.10.2020 kl 09:47

Etter å ha vært koronafast i flere måneder, får endelig Jens Kvernmo reise hjem fra Canada – sammen med hundene. Canadiske flyselskap har nektet å fly hunder på grunn av koronapandemien. Med et utgått visum fryktet han å bli tvunget til å reise uten hundene. Noe som ikke var aktuelt for Kvernmo. Etter planen letter flyet hans fra det nordvestlige Canada onsdag 28. oktober. Og etter flere mellomlandinger er det endelige målet Norge.

Tildeles Hilmarprisen 2020

Kategori: Siste nytt - Publisert: 21.10.2020 kl 08:47

Musiker, danser, komponist og pedagog Vegar Vårdal tildeles Hilmar Alexandersens musikkpris 2020. Vårdal er fra Vågå, og er en viktig formidler og viderefører av norsk folke-kultur, ifølge juryen. Prisen blir overrakt under Hilmarfestivalen i Steinkjer 5. november.

Frikjent for voldtekt

Kategori: Siste nytt - Publisert: 20.10.2020 kl 07:13

Lagmannsretten har frikjent en mann for voldtekt av sin nå 90 år gamle, demente, svigermor. Retten mener tiltalte var så full at han ikke var i stand til å vite hva han gjorde på tidspunktet den seksuelle kontakten med svigermor skjedde, skriver Adresseavisen. Retten kan heller ikke utelukke at det var svigermor som tok initativ til sex.

Korona hos Eiendomsmegler1

Kategori: Siste nytt - Publisert: 20.10.2020 kl 07:13

En ansatt i EiendomsMegler 1 i Trondheim har fått påvist koronaviruset. Den smitta skal ikke hatt en stilling som innebærer publikumskontakt, men kollegaer med nærkontakt til den smitta har blitt bedt om å dra hjem og jobbe hjemmefra i en uke. Dette skal gjelde omtrent 100 ansatte, melder selskapet i en pressemelding.

Mistanke om ruskjøring i Trondheim

Kategori: Siste nytt - Publisert: 20.10.2020 kl 07:12

I Trondheim er en mann mistenkt for bilkjøring i rusa tilstand natt til tirsdag, opplyser politiet.

Hyttebrann ved Gangåsvatnet

Kategori: Siste nytt - Publisert: 20.10.2020 kl 07:12

Ei hytte ved Gangåsvatnet i Orkland kommune ble ødelagt i en brann natt til tirsdag. De to som var i hytta, klarte å komme seg uskadde ut, opplyser politiet. Også et uthus like ved hytta ble ødelagt i brannen, som ble meldt klokka 03.37.

Trafikkulykke på Støren

Kategori: Siste nytt - Publisert: 19.10.2020 kl 08:46

En person er sendt til St. Olavs hospital og to personer er sendt til legevakt etter en trafikkulykke på E6 ved Støren. To biler med totalt totalt fem personer var involvert i ulykken. Personskadene skal ikke være alvorlige.

Åtte nye koronatilfeller i Trondheim

Kategori: Siste nytt - Publisert: 19.10.2020 kl 09:39

I løpet av helga 16.-18. oktober fikk åtte personer personer i Trondheim påvist koronasmitte. Sju av de åtte er i 20-årene og en i 40-årene. Alle har mildt forløp. Seks av de smittede i helga er knyttet til det pågående utbruddet som omfatter blant annet Lille London og Barmuda.

Stengte Jysk-butikk på Lade

Kategori: Siste nytt - Publisert: 16.10.2020 kl 07:01

Jysk på Lade Arena i Trondheim har stengt dørene fordi en av de ansatte er i samme husstand som en som har fått påvist koronasmitte. Det melder Adresseavisen.

– Vi har ingen smittetilfelle i butikken, men måtte stenge på grunn av smittevasken, og fordi vi ikke hadde tilgjengelig personell, sier sjefen for Jysk i Norge, Matina Pohjanen, til avisen.

Mange reaksjoner i kontroll

Kategori: Siste nytt - Publisert: 16.10.2020 kl 07:01

Politiet måtte gi hele 34 reaksjoner i en trafikkontroll på E6 i Drivdalen i Oppdal i går ettermiddag. 32 førere fikk bot for hastighet, én for å snakke i telefon, og én ble anmeldt etter å ha blitt målt til 117 km/t i 80-sonen.

Vist bort fra Kimen kulturhus

Kategori: Siste nytt - Publisert: 16.10.2020 kl 07:00

I går ettermiddag ble tre mindreårige ungdommer og en voksen mann i 40-årene bortvist fra Kimen kulturhus i Stjørdal etter ordensforstyrrelse. Mannen drakk også alkohol på stedet. Han er en kjenning av politiet. Politiet sender bekymringsmelding til barnevernet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...