Notiser

Politiet igangsatt etterforskning etter bålbrann

Kategori: Siste nytt - Publisert: 02.08.2021 kl 12:06

Søndag rykket brannvesenet på Frosta ut til bekymringsmelding knyttet til et bål i skogen. Bålet befant seg cirka 50-100 meter fra veien ved Hovdalsvannet. Brannen ble raskt slukket, og området rundt sikret mot retenning.
Politiet har nå overtatt saken, og etterforsker saken videre.

Person døde av koronaviruset ved St. Olav

Kategori: Siste nytt - Publisert: 02.08.2021 kl 10:52

Adresseavisen melder mandag at en person som var innlagt med koronavirus ved St. Olavs hospital i Trondheim er død. Totalt i Trøndelag har 12 person hittil dødd med koronaviruset. På landsbasis har 799 mennesker dødd med koronaviruset, ifølge Folkehelseinstituttets oversikt som ble sist oppdatert fredag.

Røykutvikling og eksplosjon på kraftverk i Rennebu

Kategori: Siste nytt - Publisert: 02.08.2021 kl 10:34

Politiet har rykket ut til et kraftverk i Rennebu, etter melding om røykutvikling og en mindre eksplosjon. Det er ikke meldt om skadde, men ambulanse er i beredskap. Operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Wenche Johnsen, sier til Adresseavisen at det ikke er noe dramatikk, og at det er strømløst på stedet.

Flest uføre i Trøndelag

Kategori: Siste nytt - Publisert: 02.08.2021 kl 10:31

Trøndelag har flere uføre enn landsgjennomsnittet. I kommunene Frosta, Meråker og Tydal, er 1 av 6 innbyggere uføre i alderen 18-67 år, skriver Trønder-Avisa. Fungerende direktør i NAV Trøndelag, May Beate Haugan, sier til avisen at hun ikke mener utviklingen er bærekraftig.

Stenger vannet i kortere perioder

Kategori: Siste nytt - Publisert: 02.08.2021 kl 10:30

Vann og avløp i Meråker kommune melder om vannlekkasje i Funna. Kommunen opplyser at vannet vil være stengt i kortere perioder utover dagen på strekningen Funna - Gudå.

Sovnet bak rattet

Kategori: Siste nytt - Publisert: 02.08.2021 kl 10:30

Politiet rykket lørdag kveld ut til E14 ved Reinå i Meråker, etter melding om bil som hadde kjørt i autovernet. Føreren fremsto som utskadd, men ble tatt med til legevakt for sjekk. Føreren er anmeldt og førerkortet beslagtlagt, da politiet mistenker at fører sovnet bak rattet, det opplyser politiet på Twitter.

Moped skled i oljesøl

Kategori: Siste nytt - Publisert: 30.07.2021 kl 03:49

Ei ung kvinne i 20-årene veltet på moped, da hun kjørte inn i oljesøl ved Shell Bilbyen i Trondheim. Hun fraktes nå til legevakta for skade i et kne.

Bil kjørte ut på åker i Inderøy

Kategori: Siste nytt - Publisert: 30.07.2021 kl 03:48

En bil kjørte av fylkesvei 6930 og havnet på åkeren ved Sund Folkehøgskole. Det skal være store skader på kjøretøyet, men det er ukjent hvordan det gikk med personen i bilen. Nødetatene er allerede på stedet.

Søk i Gaula avsluttet

Kategori: Siste nytt - Publisert: 30.07.2021 kl 03:48

Søket i Gaula i Hovin Melhus etter tips om en mulig drukningsulykke, er nå avsluttet. Nødetatene fikk melding om det som kunne være en person som drev med strømmen i elva, og både dykkere, hundepatruljer og luftambulanse var i sving. Ingen personer ble funnet, og det er heller ikke meldt om savnede i området.

Flere vil jobbe fra hytta

Kategori: Siste nytt - Publisert: 28.07.2021 kl 14:37

Fire av ti hytteeiere har brukt mer tid på hytta under pandemien. Flertallet av disse vil bruke like mye tid på hytta framover - blant annet for å jobbe, melder NTB.

Flere søker yrkesfag enn studieforberedende

Kategori: Siste nytt - Publisert: 28.07.2021 kl 14:19

Over ni av ti har fått tilbud om plass på videregående opplæring etter at alle fylkeskommunene har gjennomført sitt førsteinntak. I år er det 1900 flere søkere til yrkesfag enn studieforberedende på vg1. – Norge trenger flere fagarbeidere derfor er det bra at det stadig er flere som søker yrkesfag, sier kunnskaps – og integreringsminister Guri Melby (V) i ei pressemelding.

Ti fikk bot, en ble fratatt lappen

Kategori: Siste nytt - Publisert: 27.07.2021 kl 21:56

En person mista lappen i en fartskontroll i Soknedal tirsdag kveld. UP sto i 80-sonen like ved Gullvåg camping. Totalt ble ti bilførere ble tatt i å kjøre for fort, og høyeste målte hastighet under kontrollen var 100 km/t.

Kåre Gjønnes er død

Kåre Gjønnes er død

Kategori: Siste nytt - Publisert: 27.07.2021 kl 21:46

Tidligere fylkesmann og stortingsrepresentant Kåre Gjønnes (KrF) fra Orkland, er død. Han døde i går etter kort tid sykdom. Gjønnes fylte 79 år i januar, skriver NRK Trøndelag.

Avslutter søk etter melding om drukning

Kategori: Siste nytt - Publisert: 27.07.2021 kl 00:29

Søket i forbindelse med meldingen om drukningsulykka ved Bystranda i Steinkjer er avslutta, melder politiet på Twitter. Dykkere har søkt i vannet uten funn, og politiet har snakka med flere personer på stranda som ikke har sett noe. Ingen er savna, og det ligger heller ingen eiendeler igjen på land som tilsier at noen er savnet i vannet.

Kontroll på skogbrann

Kategori: Siste nytt - Publisert: 26.07.2021 kl 15:34

Brannvesenet melder om kontroll på de to branntilløpene som har oppstått i Femundsmarka. Et skogbrannhelikopter har rykket ut fra Værnes for å slukke brannen ved Revsjøen på Røros, ikke langt fra svenskegrensa.

Les hele saken her.

Mulig drukningsulykke på Steinkjer

Kategori: Siste nytt - Publisert: 26.07.2021 kl 15:32

Politiet melder at Sarqueen med dykkere er sendt til Bystranda på Steinkjer grunnet en mulig drukningsulykke. En mann er observert ute i vannet, men er nå ute av syne. Ingen personer er savnet.

Skogbrann i Femundsmarka

Kategori: Siste nytt - Publisert: 26.07.2021 kl 13:44

Det er meldt om en skogbrann i Femundsmarka. Et skogbrannfly er på vei til brannen, men det er foreløpig uklart størrelse, omfang og nøyaktig plassering av brannen, det sier vakthavende brannsjef Terje Larsen.

Hele saken kan du lese her.

Rosenborg møter Orkla i 2. runde

Kategori: Siste nytt - Publisert: 26.07.2021 kl 12:33

Norges Fotballforbund offentliggjorde mandag kampoppsettet for cupens 2. runde. Orkla får besøk av Rosenborg, Nardo møter Stjørdals-Blink og Levanger får besøk av Ranheim. Alle de tre kampene spilles førstkommende søndag. I tillegg får Tiller besøk av eliteserielaget Kristiansund. Det er ikke fastsatt dato for den kampen, som enten spilles lørdag eller søndag.

Alle over 18 kan booke vaksinetime

Kategori: Siste nytt - Publisert: 26.07.2021 kl 10:53

Nå jan alle som er 18 år og eldre bestille vaksinetime i Trondheim. Kommunen har nå vaksinert nesten 80 prosent av de over 18 år med første dose. De fleste som ble vaksinert sist uke var i aldersgruppen 25 til 39 år.

Etterforsker innbrudd på Halset

Kategori: Siste nytt - Publisert: 26.07.2021 kl 10:08

Politiet etterforsker innbrudd i en garasje på Halsen i Trondheim. Innbruddet skal ha skjedd i tidsrommet 07:00-08:30, det er foreløpig uvisst hva som er borttatt.

Fv 64 stengt

Kategori: Siste nytt - Publisert: 26.07.2021 kl 09:54

Fv 64 Tussentunnelen er stengt grunnet kortvarig vedlikeholdsarbeid, melder Vegtrafikksentralen.

E39 åpen igjen

Kategori: Siste nytt - Publisert: 26.07.2021 kl 09:53

E39 var tidligere i dag stengt på strekningen Børsa - Thamshavn grunnet bilberging. Veien er nå åpen for trafikk igjen.

E39 stengt mellom Børsa og Thamshavn

Kategori: Siste nytt - Publisert: 26.07.2021 kl 09:32

Vegtrafikksentalen melder at E39 på strekningen Børsa - Thamshavn er stengt grunnet bilberging ved Storsandtunellen.

Politiloggen natt til mandag

Kategori: Siste nytt - Publisert: 26.07.2021 kl 08:21

Det har vært flere viltpåkjørsler i gamle Nord-Trøndelag natt til mandag. Klokken 23 ble en rev funnet død langs Stodvegen i Steinkjer, tre minutter senere ble et rådyr påkjørt i Kolvereid, før nok et rådyr ble påkjørt på Inderøy to timer senere. Operasjonsleder i politiet, Ellen Maria Brende, sier til Trønder-Avisa at det ellers har vært helt stille i Trøndelag.

Elgpåkjørsel i Hessdalen

Kategori: Siste nytt - Publisert: 25.07.2021 kl 23:42

Det har vært en elgpåkjørsel på Fylkesveg 6546 ved Hessdalen kirke i Holtålen søndag kveld. Det er en del materielle skader på bilen, men elgen løp videre. Sjåføren blir sjekket av helsepersonell, skriver politiet på Twitter.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...