Nea Radio

Siste nytt

Mann kastet seg foran biler

Publisert: 03.08.2020 kl 00:59

En alkoholpåvirket mann kastet seg søndag formiddag foran biler på brua over E6 i Verdal. Ingen ble skadet i hendelsen. Mannen skulle inn og sone ved Verdal fengsel og er nå overført dit.

Sint mann på Røros

Publisert: 03.08.2020 kl 00:59

Politiet måtte lørdag kveld ta kontroll på en aggressiv mann i Røros sentrum. Mannen, som skal være i 50-årene, hadde knust glass og ødelagt inventar på et hotell. Vedkommende skal også ha forsøkt å slå og bite polititjenestemenn på stedet. Mannen skal ha vært påvirket av alkohol og bakgrunnen for utageringen skal ha vært en diskusjon mellom han og kjæresten, skriver Arbeidets Rett.

Ti kjørte for fort

Publisert: 31.07.2020 kl 12:09

Ti forenklede forelegg ble utstedt da UP hadde laserkontroll langs Leinstrandvegen i Trondheim i går ettermiddag. Høyeste hastighet ble målt til 80 km/t i 60-sonen.

Ringte nødnummer 36 ganger

Publisert: 31.07.2020 kl 12:08

En mann i 40-årene har fikk telefonene sine beslaglagt og blir anmledt etter å ha ringt politiets nødnummer 36 ganger i løpet av et par timer i går kveld. Ifølge politiet på Twitter fortsatte mannen sin utidige atferd ved å sjikanere tilfeldig forbipasserende, og ble dermed satt i arresten.

Seilfly gikk ned i Oppdal

Publisert: 30.07.2020 kl 06:53

Et seilfly gikk ned i et skogsområde ved Fagerhaug i Oppdal i nærheten av flyplassen i går ettermiddag. Piloten klarte selv å ta seg ut av flyet, og ble ikke alvorlig skadet.

21 personer til i karantene

Publisert: 30.07.2020 kl 06:51

Ytterligere 21 personer er satt i karantene etter at en ansatt ved St. Olavs hospital testet positivt på covid-19, opplyser Trondheims kommuneoverlege Tove Røsstad til NRK onsdag. Disse personene har omgått den ansatte etter hjemkomst til Norge.

Laser på Røros

Publisert: 29.07.2020 kl 10:12

Politiet har torsdag formiddag foretatt en laser kontroll i Gamle Kongevei på Røros uten at noen ble tatt for hastighets overtredelse. – Vi er veldig fornøyd med kjøringen, melder politiet på twitter.

Ranheim vant borte mot HamKam

Publisert: 29.07.2020 kl 00:04

Ranheim vant 4-3 borte mot HamKam tirsdag kveld. Innbytter Sivert Solli scoret vinnermålet på overtid. Ranheim ligger nå på andreplass i 1. divisjon for menn.

Henriksen-assistent er klar

Publisert: 29.07.2020 kl 00:03

Etter det NRK forstår, blir Geir Hansen assistent til RBK-trener Trond Henriksen. Geir Hansen er sønn av Bjørn Hansen, Nils Arne Eggens assistenttrener i mange år, og har selv blant annet trent Ålesund. Geir Hansen ønsker ikke å kommentere saken.

Får dispensasjon i forbindelse med oppussing av rådhuset

Publisert: 29.07.2020 kl 00:03

Røros kommune får dispensasjon fra Trøndelag fylkeskommune i forbindelse med oppussing av Direktørgården (rådhuset).

Bygningen er fredet og i forbindelse med restaurering av bygningen er det søkt om dispensasjon.

- Manglende vedlikehold over tid har gjort at bygningens status som rådhus og tidligere direktørbolig ikke gjenspeiles i bygningens uttrykk. Uheldige tekniske løsninger både mht. maling og takrenne/nedløp utgjør en fare for dypere råteskader, heter det i uttalelsen fra fylkeskommunen.

Fylkeskommunen gir tillatelse til:

Tiltak 1: Demontering av eksisterende panel og listverk, samt utlekting og vindsperre.

Tiltak 2: Montering av ny vindsperre og utlekting.

Tiltak 3: Montering av ny utvendig kledning.

Tiltak 4: Endring/tilbakeføring av gesims med listverk på langveggen mot Bergmannsgata. Etablere nytt nedløp. Nytt materiale i renna og i nedløp.

Tiltak 5: Istandsetting av grunnmur mot Bergmannsgata.

Tiltak 6: Istandsetting av vinduer.

Tiltak 7: Tilbakeføring av utvendig fargesetting.

Dette melder Arbeidets Rett.

To mistet lappen i Haltdalen

Publisert: 28.07.2020 kl 15:59

To personer mistet førerkortet da Utrykningspolitiet (UP) hadde laserkontroll på Fv30 ved Gåre i Haltdalen tirsdag ettermiddag. Hele 21 førere fikk forenklet forelegg. Høyeste hastighet ble målt til 89 km/t i 60-sonen.

Full fyr på Fosen

Publisert: 28.07.2020 kl 15:02

Brannvesenet har nå kontroll på brannen som oppsto på brygga Uthaug på Fosen tirsdag ettermiddag. To av bryggehusene er totaltskadd. Ingen personer befant seg i bygningene da brannen brøt ut. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 13:30.

Sykehusansatt koronasmittet

Publisert: 28.07.2020 kl 13:42

En ansatt ved St. Olavs hospital i Trondheim har fått påvist koronasmitte, ifølge Adresseavisen. Den ansatte har vært på jobb og i kontakt med pasienter. 18 øvrig ansatte er som en konsekvens av dette satt i karantene. Sykehuset vil ikke svare på om den smittede ansatte har vært i utlandet.

Koronasmitte Trondheim

Publisert: 27.07.2020 kl 11:20

Lørdag testa to nye personer i Trondheim positivt for covid-19. Begge har mildt sykdomsforløp og er trolig smittet under opphold i Danmark, opplyser Trondheim kommune.

Garasje nedbrent

Publisert: 27.07.2020 kl 11:20

Brannvesenet har klart å forhindre at garasjebrannen i Åsen spredte seg til bolighuset like ved. Garasjen er nå nedbrent og ingen personer ble skadd i brannen.

Røykutvikling i Bjugn

Publisert: 25.07.2020 kl 07:01

Fredag kveld meldte politiet om røykutvikling i en bolig i Prestdalsveien i Bjugn. Brannvesenet fikk raskt kontroll og det skal ha vært snakk om en kortslutning i noe elektrisk på stedet. Ingen melding om personskade.

To mistenkes for promillekjøring

Publisert: 25.07.2020 kl 06:59

Politiet har i løpet av natta stansa en bilfører i Steinkjer og en i Trondheim som de mistenker har kjørt mens du har vært rusa. Vedkommende som ble stoppa i Trondheim hadde heller ikke gyldig førerkort.

Mistanke om ruskjøring

Publisert: 24.07.2020 kl 11:58

En kvinne i 50-åra mistenkes for promillekjøring etter at hun kjørte inn i en fortauskant i forbindelse med bensinfylling i Bjugn. Innbringes til lensmannskontoret for videre bevisopptak.

Bråkte på firhjulinger

Publisert: 24.07.2020 kl 11:58

Fire personer på hver sin firhjuling kjørte i natt rundt i Stjørdal sentrum og forstyrra natteroen. En politipatulje gav dem pålegg om å forlate sentrum sånn at folk fikk sove.

Demonstranter forstyrra transport

Publisert: 24.07.2020 kl 11:57

Også i natt har demonstranter forstyrret transporten av vindturbinene til Frøya ved å gå foran lastebilene. De fikk til slutt pålegg fra politiet om å fjerne seg noe de også gjorde.

Flere dyrepåkjørsler

Publisert: 24.07.2020 kl 11:57

Fire rådyr og en grevling ble i natt påkjørt i Trøndelag. I Indre Fosen, Steinkjer, Inderøy og Ørland ble det påkjørt rådyr. Mens i Sona i Stjørdal ble en grevling påkjørt.

Branntilløp på Heimdal

Publisert: 23.07.2020 kl 07:09

Nødetatene rykker ut til branntilløp på restaurant på Heimdal i går kveld. Alle kom seg ut av bygningen og det ble ikke meldt personskader.

Moholtlia var stengt

Publisert: 23.07.2020 kl 07:09

På E6 i Trondheim er høyre felt stengt i Moholtlia, nordgående, på grunn av bilberging. Begge felt ble åpnet igjen like før kl 20 i går kveld.

Fartskontroll på Skatval

Publisert: 23.07.2020 kl 07:08

Utrykningspolitiet delte ut 14 forelegg for høy fart og tok fire førerkort under en fartskontroll på Skatval i Stjørdal. En av sjåførene ble målt til 156 km/t i 80-sonen.

Innbrudd hos tannlege

Publisert: 23.07.2020 kl 07:08

En person er tatt av politiet etter et innbrudd på et tannlegekontor på Siholmen på Frøya, melder NRK. Mannen i 30-årene har trolig tatt seg inn gjennom et vindu på kontoret. Alarmen gikk da han prøvde å åpne et medisinskap inne på kontoret.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...