Notiser

Nytt styre i Hessdalen il

Kategori: Siste nytt - Publisert: 06.03.2021 kl 16:02

Hessdalen Idrettslag hadde årsmøte i Hessdalen samfunnshus torsdag. Det nye styret består av følgende: Leder - Arnt Maurbakk, nestleder - Anders Hegseth, sekretær - Maren Cecilie Osøien-Forodden, kasserer - Morten Ingebrigtsvoll, styremedlemmer - Sindre Hegseth, Ingrid Vårhus og John Øverhaug Aasen.

Lite jordras på Ranheim

Kategori: Siste nytt - Publisert: 06.03.2021 kl 09:24

Politiet har fått melding om et lite jordras i en skråning på Ranheim. Raset skal være 10–15 meter bredt. Trondheim kommune og NVE varsles om saken.

Stakk fra politiet

Kategori: Siste nytt - Publisert: 06.03.2021 kl 09:24

En bil, med to personer i slutten av tenåra i, stakk i natt av fra politiet. Bilen ble observert i høy fart på E6 i Levanger. Ferden endte i grøfta på en sideveg. De to ungdommene forsøkte å løpe fra stedet. De ble ikke skada, men er tatt med for blodprøvetaking. Føreren anmeldes for flere forhold.

Fare for vannplaning på E6

Kategori: Siste nytt - Publisert: 06.03.2021 kl 09:23

En entreprenør meldte i går kveld om mye vann i vegen mellom Skatval og Åsen. Det er fortsatt mye nedbør, som kan medføre fare for vannplaning. Bilister blir bedt om å tilpasse farten etter forholdene.

Havnet på taket

Kategori: Siste nytt - Publisert: 04.03.2021 kl 12:53

En har kjørt av fylkesvei 755 i Inderøy og havna på taket. Personen i bilen har kommet seg ut av bilen selv. Det skal være veldig glatt på stedet.

Frigir navnet på savnet isfisker

Kategori: Siste nytt - Publisert: 04.03.2021 kl 12:52

En død person er funnet på 35 meters dyp i Straumfjorden på Hitra. Den døde personen ble hentet opp litt etter klokken 12 i dag. De siste dagene har det pågått omfattende søk i området i Straumfjorden nordvest på Hitra etter savnede Malvin Strøm. 81-åringen ble meldt savnet klokken 12.30 lørdag etter at familien ikke fikk kontakt med ham.

To elever smittet i Trondheim

Kategori: Siste nytt - Publisert: 04.03.2021 kl 10:59

To elever ved Hallset skole i Trondheim har fått påvist covid-19. Det bekrefter skolen til NRK. De to har ikke vært på skolen etter vinterferien, så ingen andre elever eller ansatte er satt i karantene. Smittevernkontoret jobber med smittesporing.

Kollisjon i Tonstadkrysset

Kategori: Siste nytt - Publisert: 04.03.2021 kl 10:58

En lastebil har snurra rundt og truffet en midtdeler i Tonstadkrysset i Trondheim. Ingen ble skadd i kollisjonen. Politiet og brannvesenet er på stedet. Det skal være litt kø på stedet som følge av ulykka.

Havna på taket i Tydal

Kategori: Siste nytt - Publisert: 04.03.2021 kl 10:57

En bil med tre personer har havna på taket på fylkesvei 705 i Stuggudal i Tydal. Politiet og ambulansen er ved Håen hvor ulykka har skjedd.

Sykefraværet øker

Kategori: Siste nytt - Publisert: 04.03.2021 kl 10:57

Sykefravær med legeerklæring øker i Trøndelag. I fjerde kvartal i fjor, var dette fraværet på 5,7 prosent - en økning på 4,4 prosent fra året før. I samme periode var det egenmeldte fraværet på 0,8 prosent, melder NAV.

Fartskontroll Tiller

Kategori: Siste nytt - Publisert: 03.03.2021 kl 07:11

Politiet avholdt i går kveld en fartskontroll i en 30-sone på Tiller i Trondheim. To førere fikk utstedt forenklede forelegg på grunn av for høy fart og en fører fikk førerkortet beslaglagt på grunn av høy prikkbelastning. Høyeste hastighet ble målt til 40 km i timen.

Smitte i Levanger

Kategori: Siste nytt - Publisert: 03.03.2021 kl 07:10

En person testet positivt for koronavirus i Levanger i går, melder kommunen på sin hjemmeside. Den smittede har vært på reise et annet sted i landet og er nå isolert i hjemmet sitt i Levanger. Det skal ikke være nærkontakter til den smittede i Levanger.

Is truer båter i Trondheimsfjorden

Kategori: Siste nytt - Publisert: 03.03.2021 kl 07:09

Brannvesenet som overvåker Stjørdalselva varsler om at vannstanden har sunket og at det er mindre kritisk. De har observert store isflak som nå driver ut i fjorden, noe som kan være til fare for båttrafikken, advarer politiet i Trøndelag.

Stjørdal forlenger anbefalinger

Kategori: Siste nytt - Publisert: 02.03.2021 kl 09:30

Stjørdal Kommune forlenger de anbefalingene de varsla 17. februar på ubestemt tid. Da anbefalte kommunen innbyggerne om å blant annet å bruke hjemmekontor, munnbind og være forsiktige med å besøke folk i kommuner med utbrudd.

Evakuerte får flytte hjem

Kategori: Siste nytt - Publisert: 02.03.2021 kl 09:29

To av de seks evakuerte i Stjørdal får flytte hjem igjen. Vannet i elva har trukket seg litt tilbake etter at den flomma over på grunn av flere ispropper.

Tror isfisker har omkommet

Kategori: Siste nytt - Publisert: 02.03.2021 kl 09:29

Politiet har starta et søk etter en isfisker som har vært savna siden lørdag formiddag. Han fiska da ute på isen på Straumfjorden på Hitra. Politiet tror fiskeren har omkommet, skriver Adresseavisen.

Nytt parti med liste i Trøndelag

Kategori: Siste nytt - Publisert: 02.03.2021 kl 08:41

Daniel Eiken fra Verdal topper forslaget til stortingsliste for det nystifta partiet Sentrum i Trøndelag. Partiet stiller med samme valgliste i begge de trønderske valgkretsene. På de neste plassene finner vi Guro Tveikra Gaustad fra Trondheim og Knut Inge Gjønnes fra Orkland. Sentrum har nominasjonsmøte til helga.

Holder oppsyn med Stjørdalselva

Kategori: Siste nytt - Publisert: 02.03.2021 kl 08:41

Enkelte husstander får flytte hjem igjen etter at noen ispropper har sluppet i Stjørdalselva. Men flere husstander får fortsatt ikke flytte hjem på grunn av fare for mer vann. Brannvesenet har fulgt situasjonen gjennom hele natta, melder NRK.

Undersøker sprekker i Hegra

Kategori: Siste nytt - Publisert: 02.03.2021 kl 08:40

Politiet og brann var mandag kveld i Elvåsveien i Hegra i Stjørdal, der de undersøkte en del sprekker i veien, med tanke skredfare. Ett hus i det aktuelle området er evakuert inntil geolog får undersøkt grunnen.

Det løsner i april

Kategori: Siste nytt - Publisert: 02.03.2021 kl 08:40

Til nå er det tilgangen på vaksinedoser som har gjort at ikke flere er vaksinerte. I følge kommuneoverlege i Malvik, Realf Ording Helgesen, kan dette nå snart endre seg.
– FHI er tydelige på at tilgangen vil øke for alvor i april og vi vil også se en økning i mars, sa Helgesen til kommunestyret torsdag kveld.
Per nå har alle over 80 år som ønsker det, fått satt den første av to doser i Malvik.
– Nå går vi ned på gruppen som er fra 74 år og eldre. I tillegg er vi godt i rute med helsepersonell og regner med at alle som faller inn under denne gruppen er vaksinerte i løpet av uke 10, sa kommuneoverlegen.

Ny E6 kan bli utsatt

Kategori: Siste nytt - Publisert: 24.02.2021 kl 07:12

Åpningen av den nye E6-strekningen mellom Melhus sentrum og Kvål kan bli utsatt. Svenske Peab er hovedentreprenør og benytter 25-30 svensker som nå rammes av innreiseforbudet. Det er Trønderbladet som melder dette.

Forelegg til 50 sjåfører

Kategori: Siste nytt - Publisert: 24.02.2021 kl 07:11

Politiet ga 50 sjåfører førelegg for høy hastighet under en fartskontroll på Fylkesveg 710 gjennom Ingdalen i Orkland i går kveld. To sjåfører mistet også førerkortene sine. Den raskeste av de ble målt til 90 km/t i 60-sonen. En kjørte uten gyldig førerkort.

Tungbilkontroll i Malvik

Kategori: Siste nytt - Publisert: 24.02.2021 kl 07:10

I en vektkontroll i Malvik tirsdag ettermiddag ble en utenlandsk sjåfør stanset etter å ha kjørt et vogntog som var 4,6 tonn tyngre enn tillatt. Han må betale 18.200 kr i gebyr og laste om før han kan kjøre igjen. I mellomtiden er vogntoget påmontert hjullås.

Koronasmitte i fotballklubb

Kategori: Siste nytt - Publisert: 21.02.2021 kl 21:02

En A-lagspiller i Nardo Fotballklubb i Trondheim har avlagt positiv koronatest. Det skriver Adresseavisen. Hele A-laget og juniorlaget er satt i karantene. Styreleder Vegard Olsen anslår at det er snakk om mellom 60 og 70 personer.

Ny forening for hytteeiere

Kategori: Siste nytt - Publisert: 21.02.2021 kl 21:01

Nordmenn som har hytte i Sverige, har nå etablert foreningen Norske Torpare, som skal ivareta hytteeiernes interesser. Dette skjer i forlengelse av protester og rettssak mot koronarestriksjoner. Foreningen skal blant annet møte med Nordisk Ministerråd, i håp om en løsning før påske.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...