ANNONSE
Annonse
Nea Radio

Reisebyråenes favoritt:

Norwegian vant tre priser under Grand Travel Awards

Byråfavoritt: Torsdag vant Norwegian tre priser under Grand Travel Awards i Oslo, en prisfest som arrangeres av reisebyråene. Foto: Norwegian

Torsdag kveld vant Norwegian tre priser under reiselivsbransjens «Oscargalla», Grand Travel Awards i Oslo.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Norwegian ble kåret til beste flyselskap på innenriksreiser i Norge og beste europeiske flyselskap. I tillegg fikk tidligere Norwegian-gründer Bjørn Kjos hedersprisen.

Det er reisebyråene som har stemt frem sine favoritter på den årlige prisutdelingen.

- Vi takker reisebyråene for at de har kåret Norwegian til det beste flyselskapet på innenriksreiser i Norge og det beste flyselskapet i Europa. Selv om vi er et globalt selskap, er Norge fortsatt et svært viktig marked for Norwegian. Tusen takk til alle som har stemt på oss og ikke minst til alle Norwegians dyktige medarbeidere for den fantastiske jobben de gjør hver dag, sier salgsdirektør Lars Sande i Norwegian.

- Vi gratulerer Norwegian med tre velfortjente priser. De er et bevis på at nordmenn verdsetter god service, spennende destinasjoner, rimelige billetter og komfortable fly. Hedersprisen til Bjørn Kjos er en anerkjennelse av hans bidrag til å revolusjonere luftfarten og reiselivet, både i Norge og internasjonalt gjennom visjonen om at alle skal ha råd til å fly. Kjos og Norwegian har gjennom direkteruter til Norge gjort det enklere for utenlandske turister å besøke Norge, noe som har kommet turistnæringen til gode, sier sjefsredaktør i Travel News Bjørn Moholdt, som satt i juryen for hedersprisen.

Norwegian er et av de største lavprisselskapene i verden med over 36 millioner reisende i 2019. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, USA og Sør-Amerika. Norwegian har en flyflåte på rundt 170 fly med en gjennomsnittsalder på 3,8 år og er blant de mest moderne og miljøvennlige flyselskapene i verden. Norwegian har for andre gang blitt kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). De siste fem årene har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax seks ganger. Norwegian har rundt 11 000 dedikerte medarbeidere.

Nøkkelord

ANNONSE