Nea Radio

Northug selger millionbilen

Selger unna sportsbilen: Petter Northug selger nå millionbilen han ble tatt for råkjøring i. Det er Nardo Bil i Trondheim som står for salget. Foto: Finn.no

Petter Northug selger nå millionbilen han ble stoppet i da han kjørte langt over lovlig fartsgrense. Det er Nardo Bil i Trondheim som er ansvarlige for salget av bilen.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 28.09.2020 kl 18:06

Mandag ble sportsbilen av typen Jaguar F-TYPE lagt ut for salg på finn.no.

Dette er bilen Petter Northug ble stoppet i en fartskontroll med 13. august, etter å ha kjørt 168 kilometer i timen i 110-sonen på E6. Da det var mistanke om kjøring i påvirket tilstand, ble han tatt med til legevakten for blodprøve. Deretter ble det foretatt ransakelse hjemme hos ham hvor det ble funnet en mindre mengde kokain

Northug ble siktet for to brudd på vegtrafikkloven og ett brudd på § 231 av straffeloven for å ha oppbevart narkotika. I en pressemelding 2. september 2020 opplyste Øst politidistrikt at det ikke ble påvist alkohol eller andre rusmidler i Northugs blod og at den delen av siktelsen har blitt frafalt.

Etterforskning i avsluttende fase: Etterforskningen av Petter Northug for råkjøring og kokainoppbevaring er i en avsluttende fase og blir snart sendt til påtaleavgjørelse. Foto: Anne Heidi Røstad/NRK

Kostbar bil

Bilen som nå er til salgs av Nardo Bil i Trondheim er en 2019-modell Jaguar med en V8-motor på fem liter. I følge finn-annonsen har bilen 575 hestekrefter.

I annonsen beskrives bilen som et rått eksemplar.

"Helt unikt og ekstremt rått eksempel av Jaguars flaggskip - F-Type SVR. Her har vi brukt masse tid til å framstille bilen helt rett"

Prisen på sportsbilen er satt til 1 775 000 kr, mens bilens nypris skal ha vært 2.379.000 kr.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...