Nea Radio

Nea Radio

Norservice legger ned på Røros

Administrerende Direktør i Norservice AS Arne Øvereng.

De bedriftsøkonomiske vilkårene er ikke til stede.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

I en pressemelding skriver Norservice AS:

– Vi har utgjort en forskjell – nå er det slutt

Nærmere 1.000 personer har opp gjennom årene fått vår bistand inn mot jobb eller utdanning. Mange av disse treffer vi i det daglige som gode og ansvarsfulle medarbeidere i regionens næringsliv. Norservice etablerte sin avdeling på Røros først på 90-tallet. I dag er det to fast ansatte ved avdelingen.

Rammevilkårene for attføringsbransjen er i endring. Det har Norservice AS også erfart og funnet det nødvendig å tilpasse seg. Avdelingen på Røros legges ned på grunn av at bedriftsøkonomiske vilkår ikke er tilstede. 31. januar 2018 er siste driftsdato for avdelingen.

Oppdragsgiver har i all tid vært NAV Røros Holtålen. På det meste har det vært over 20 personer som var ansatt ved avdelingen på Røros som hadde utleieavtale med lokalt næringsliv. Dette var personer som hadde behov «en døråpner» og en eller annen form for bistand med tilrettelegging av arbeidshverdagen, fagbrev eller delkompetanse.

-Jeg er imponert over næringslivet på Røros og i fjellregionen, sier Adm Direktør Arne Øvereng. Næringslivet i Røros og fjellregionen har vært en veldig god samarbeidspartner opp gjennom alle årene. Innenfor attføringsbransjen ble modellen avdelingen på Røros jobbet etter omtalt som «Rørosmodellen». En suksessmodell som ga deltakerne mulighet til å komme inn i og være i ordinært yrkeslivet. Avdelingen har sammen med Røros Ressurs vært en stor kursarrangør innenfor basiskompetanse i data inn mot næringslivet i Røros, Midtre-Gauldal, Os og Tynset. Siste skoleåret leverte avdelingen undervisning til Røros ressurs i norsk og samfunnsfag til fremmedspråklige helsefagarbeidere

Våre to medarbeidere på Røros har vært utviklende og profesjonelle i sin utførelse og bidratt i sterk grad til at Norservice AS holder en høy faglig standard på sine leveranser. Det er beklagelig at vi må gå til det skritt å avvikle avdelingen på Røros, sier Adm Direktør Arne Øvereng.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...