ANNONSE
Annonse

Norge nå i Trøndelag

NORGE NÅ besøker Trøndelag denne uka. Tarjei Strøm og Rune Nilson har hver si uke som programleder i det populære TV-programmet. Foto: Eivind Senneset

Denne uka er "Norge nå" i Trøndelag og sender direkte på NRK1 fra Levanger, Selbu, Røros og Hessdalen. I kveld går programmet fra Nea Radio i Selbu.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Norge nå er et aktuelt daglig direktesendt program som skal være tett på norsk virkelighet. Programmet sendes fra mandag til torsdag
fra klokka 2025-2055 på NRK1 og er en arena hvor alle stemmer, ukjente og kjente, unge og gamle, eksperter og maktpersoner deler vesentlige historier om hva som foregår i hele Norge til hele Norge.

Programleder denne uka er Tarjei Strøm. Han har med seg utegående reporter Kristin Agerlie.

Levanger

Mandag sendte # Norge nå" direkte fra stua til ei langt over snittet sportsinteressert dame i Levanger. - Hvorfor blir vi nordmenn så engasjert av idrett på TV? var det sentrale spørsmålet diskutert også av eksperter og tidligere idrettsutøvere. I tillegg hadde programmet direkteinnslag fra skibygda Meråker.

Nea Radio

Tirsdag 20. februar kommer NRK til Selbu og etablerer studio hos Nea Radio. Her er målet å belyse lokalradioens plass i medie-Norge, og TV-seerne får bli med Nea Radios reportere på jobb ved åpninga av Rørosmartnan, bli med på direktesendt radiobingo og besøke Norsk Radio- og fjernsynsmuseum i Sjøbygda i Selbu.

Rørosmartnan

Onsdag 21. februar kjører staben videre til Røros og sender direkte fra folkelivet under martnan. Studioet etableres i bakgården til Kaffestuggu.

Hessdalen

Torsdag 22. februar skal Norge nå på UFO-safari i Hessdalen. Her etablerer de studio på UFO-Campen og sender direkte fra Hessdalen.

- Vi ser fram til å besøke Trøndelag med "Norge nå" og har gledet oss til å komme til Levanger, Selbu, Røros og Hessdalen, sier programlederne Kristin Agerlie og Tarjei Strøm.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter Vis flere

Litauisk vogntog står fast i Tydal - Bilberger på vei

Litauisk vogntog står fast i Tydal - Bilberger på vei

Har delvis sperret fylkesvei 705 siden onsdag ettermiddag - Ingen tar sjansen på å hjelpe.

Stjørdal AP klar med styret

Stjørdal AP klar med styret

I går kveld ble det avgjort at Sissel Helene Bakken blir sittende som leder i Stjørdal Arbeiderparti.

Kaffegjesten: Martin Eriksson

Kaffegjesten: Martin Eriksson

Kaffegjesten i Nea Radio denne uka er Martin Eriksson.

Store endringer i melkeproduksjonen i Trøndelag

Store endringer i melkeproduksjonen i Trøndelag

Melkeproduksjonen reduseres i kyst- og bynære kommuner – og øker ellers i fylket. I Stjørdal er melkeproduksjonen halvert siden 1998.

Håkon Einarsve fra	Stjørdal ny AUF-leder

Håkon Einarsve fra Stjørdal ny AUF-leder

Håkon Einarsve fra Stjørdal ble i helga valgt til ny leder i Trøndelag AUF. Emilie Græsli fra Tydal ble valgt til 1. nestleder og Helene Wean fra Hommelvik ble 2. nestleder. Trøndelag AUF er det største fylkeslaget i Norges største ungdomsorganisasjon.

Naturvernforbundet bekymret

Naturvernforbundet bekymret

Naturvernforbundet er bekymret for konsekvensene av nasjonal ramme for vindkraft på land.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
ANNONSE