Nea Radio

Norge nå i Trøndelag

NORGE NÅ besøker Trøndelag denne uka. Tarjei Strøm og Rune Nilson har hver si uke som programleder i det populære TV-programmet. Foto: Eivind Senneset

Denne uka er "Norge nå" i Trøndelag og sender direkte på NRK1 fra Levanger, Selbu, Røros og Hessdalen. I kveld går programmet fra Nea Radio i Selbu.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Norge nå er et aktuelt daglig direktesendt program som skal være tett på norsk virkelighet. Programmet sendes fra mandag til torsdag
fra klokka 2025-2055 på NRK1 og er en arena hvor alle stemmer, ukjente og kjente, unge og gamle, eksperter og maktpersoner deler vesentlige historier om hva som foregår i hele Norge til hele Norge.

Programleder denne uka er Tarjei Strøm. Han har med seg utegående reporter Kristin Agerlie.

Levanger

Mandag sendte # Norge nå" direkte fra stua til ei langt over snittet sportsinteressert dame i Levanger. - Hvorfor blir vi nordmenn så engasjert av idrett på TV? var det sentrale spørsmålet diskutert også av eksperter og tidligere idrettsutøvere. I tillegg hadde programmet direkteinnslag fra skibygda Meråker.

Nea Radio

Tirsdag 20. februar kommer NRK til Selbu og etablerer studio hos Nea Radio. Her er målet å belyse lokalradioens plass i medie-Norge, og TV-seerne får bli med Nea Radios reportere på jobb ved åpninga av Rørosmartnan, bli med på direktesendt radiobingo og besøke Norsk Radio- og fjernsynsmuseum i Sjøbygda i Selbu.

Rørosmartnan

Onsdag 21. februar kjører staben videre til Røros og sender direkte fra folkelivet under martnan. Studioet etableres i bakgården til Kaffestuggu.

Hessdalen

Torsdag 22. februar skal Norge nå på UFO-safari i Hessdalen. Her etablerer de studio på UFO-Campen og sender direkte fra Hessdalen.

- Vi ser fram til å besøke Trøndelag med "Norge nå" og har gledet oss til å komme til Levanger, Selbu, Røros og Hessdalen, sier programlederne Kristin Agerlie og Tarjei Strøm.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...