Nea Radio

«Noobwork» proff-lag

E-SPORT: YouTuberen Joachim «Noobwork» Haraldsen og Petter Trobe er klare med sitt eget proff-lag i E-sport.

YouTuberen Joachim «Noobwork» Haraldsen og Petter Trobe er klare med sitt eget proff-lag i E-sport. Profflaget får navnet N47. Haraldsen og Trobe eier satsingen 50 prosent hver – med medie- og teknologiselskapet Zedge som hovedsponsor.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 22.03.2019 kl 23:28

Selve organisasjonen ble stiftet av Haraldsen og Trobe for ett år siden. Nå er man endelig klar med proff-laget som har høye internasjonale ambisjoner.

Det ferske laget har sikret seg Diakou «Diakou» Staee til spillet Brawhalla. På Fortnitelaget til N47 finner vi spillere som Jacob «Sieba» Butler, Frederik «Socka» Pjengaard, Sebastian «Jordberry» Poulsen og Jonas «Klusia» Thomsen.

Topp-spillere

«Diakou» er norsk og tidligere verdensmester. Norske er også Petter Trobe og Joachim «Noobwork» Haraldsen. Mens Joachim Haraldsen er sportslig ansvarlig, så er Petter Trobe styreleder samt kommersielt ansvarlig for satsingen. De resterende er dansker – som nå flytter til Norge for å spille.

Laget skal drives som et profesjonelt lag innen E-sport, med Oslo som hovedsete.Spillerne skal bo under samme tak i et teamhus og fokuset er høyt på fysisk trening, sunnhet og mental helse.

- Vi ønsker å hevde oss helt i toppen internasjonalt. Med oss på den veien skal vi også løfte Norge som e-sport-nasjon. Det er viktig for oss at Norge blir et anerkjent land innen sporten, med flere gode lag enn bare oss selv. Samtidig ønsker vi å bygge en solid og sterk merkevare som mange fans kan identifisere seg med og bli inspirert av, sier Joachim «Noobwork» Haraldsen.

-Vi satser profesjonelt. Alle har kontrakter med fast lønn og bonuser. Vi håper og tror at laget skal fortsette å hevde seg i verdenstoppen innen sine disipliner, sier Petter Trobe.

Zedge

Første sponsor er medie- og teknologiselskapet Zedge.

-Vi har fått med oss Zedge på laget og de har vist en solid tillit som har hjulpet oss med å realisere dette. Vi er fortsatt ute etter 3-4 sponsorer til, samt ulike leverandører, men det er veldig viktig for oss at disse deler de samme visjonene og verdiene som vi styrer etter. Vi er nøye på hvem som får være med på denne reisen, sier Petter Trobe.

Medie- og teknologiselskapet Zedge gleder seg til denne sponsor-reisen.

-For oss er dette et veldig spennende prosjekt å sponse. Det er relevant i forhold til Zedge sin satsing på innhold og underholdning til mobiltelefoner og N47 vil aktivt bruke zedge-plattformen i sin satsning. Ja, vi har stor tro på at N47 kommer til å bli en suksess, sier Tom Arnøy, tydaling og daglig leder i Zedge.

N47: Vi har tro på at dette kommer til å bli en suksess, sier Tom Arnøy, daglig leder i Zedge. Foto: Zedge

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...