Nea Radio

Røros kommune

Nominert til innovasjonspris

EN AV FIRE: Rådmann Kjersti Forbord Jensås og økonomisjef Roger Mikkelsen er godt fornøyde med nominasjonen. Foto: Per Magne Moan

Røros kommune er en av fire kommuner som er nominert til pris for bruk av budsjett- og analyseverktøyet Framsikt.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 27.11.2019 kl 13:11

En delegasjon fra Røros kommune er denne på Hellerudsletta for å være med på et brukerforum for budsjett- og analyseverktøyet Framsikt.

350 deltagere fra mange norske kommuner deltar og tirsdag kveld var det prisutdeling.

Ferskinger

Der ble det klart at Røros er en av fire kommuner som var nominert til Innovasjonsprisen. Det ble til slutt Bergen kommune som vant, en kommune som har brukt Framsikt i mange år - Røros er inne i sitt først år med budsjett og økonomiplanen.

NOMINERT TIL PRIS: Brede smil på delegasjonen fra Røros Foto: Privat

– Vi er så stolte og overrasket, sier en svært godt fornøyd rådmann Kjersti Forbord Jensås i en kommentar.

Foruten Røros og Bergen, så var Nesodden og Karmøy kommuner nominert.

Mange kriterier

I kåringen har juryen sett etter bruk av ny funksjonalitet utviklet i 2019, klimabudsjett, grafiske nøkkeltall, grafikkmuligheter, investeringskart, interaktive mål, kostratabeller og bærekraftsmål.

I tillegg har man sett etter andre innovative grep for å få frem budskapet i sin økonomiplan.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...