Nea Radio

Nea Radio:

Nominert til årets radiokanal

Stolt daglig leder: Daglig leder Stian Elverum i Nea Radio er utrolig stolt over at Nea Radio er nominert som Årets Radiokanal. Foto: Arkiv

Fredag 30. oktober deles den gjeve radioprisen Prix Radio ut og nå er finalistene klare. Blant de nominerte i kategorien "Årets Radiokanal" finner man Nea Radio.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

- Jeg er utrolig stolt over at vi er nominert som Årets Radiokanal, og må takke de ansatte for den utrolige innsatsen som har blitt lagt ned gjennom alle år. Nå ser vi hvor langt vi har kommet, sier daglig leder i Nea Radio, Stian Elverum.

Nea Radio er i godt selskap i den gjeveste kategorien. De andre nominerte til denne prisen er NRK P2, Radio Norge og P4.

- Det er ingen tvil om at dette er hard konkurranse for oss, men uansett utfall så er det hyggelig å bli nevnt i det gode selskap, sier den daglige lederen.

De resterende kategoriene for prisutdelingen ble også klar. Og for Nea Radio betyr det enda en nominasjon. Også i kategorien Årets Lokalradio kan de kjempe om å ta tittelen. Der får de selskap av Radio 102, Studentradioen i Bergen, Radio Nova og 1FM Molde.

Nea Radio ble også tildelt prisen som Årets Lokalradio tilbake i 2017.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...