Annonse
Nea Radio

Nea Radio:

Nominert til årets radiokanal

Stolt daglig leder: Daglig leder Stian Elverum i Nea Radio er utrolig stolt over at Nea Radio er nominert som Årets Radiokanal. Foto: Arkiv

Fredag 30. oktober deles den gjeve radioprisen Prix Radio ut og nå er finalistene klare. Blant de nominerte i kategorien "Årets Radiokanal" finner man Nea Radio.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Annonse

- Jeg er utrolig stolt over at vi er nominert som Årets Radiokanal, og må takke de ansatte for den utrolige innsatsen som har blitt lagt ned gjennom alle år. Nå ser vi hvor langt vi har kommet, sier daglig leder i Nea Radio, Stian Elverum.

Nea Radio er i godt selskap i den gjeveste kategorien. De andre nominerte til denne prisen er NRK P2, Radio Norge og P4.

- Det er ingen tvil om at dette er hard konkurranse for oss, men uansett utfall så er det hyggelig å bli nevnt i det gode selskap, sier den daglige lederen.

De resterende kategoriene for prisutdelingen ble også klar. Og for Nea Radio betyr det enda en nominasjon. Også i kategorien Årets Lokalradio kan de kjempe om å ta tittelen. Der får de selskap av Radio 102, Studentradioen i Bergen, Radio Nova og 1FM Molde.

Nea Radio ble også tildelt prisen som Årets Lokalradio tilbake i 2017.

Nøkkelord

Annonse