Nea Radio

My Adventure:

Nok et vellykket kurs i kajakkpadling

Terje Aas Seterhaug i kajakken sin. Foto: Ola Bjerken/Nea Radio

I helgen avholdt My Adventure nok et todagers grunnkurs i kajakkpadling ved Selbu Camping.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 30.06.2020 kl 17:00

I løpet av disse to dagene skal deltakerne lære seg å bli trygge i kajakken, vi kjører også mange typer redningsøvelser og da i særlig grad kameratredning, forteller instruktør Terje Aas Sæterhaug.

Kan du fortelle litt mer om hva kameratredning er?

- Kameratredning er en parøvelse, hvor to og to samarbeider. Den ene padleren skal ligge i vannet med veltet kajakk, så skal den andre padleren komme og hjelpe til med å tømme kajakken for vann og få padleren som ligger i vannet opp i kajakken igjen.

Foto: Ola Bjerken/Nea Radio

Foto: Ola Bjerken/Nea Radio

I tillegg er det også en del teori deltakerne må innom før de kan begi seg ut i kajakken. Først på lørdag er det teori om sikkerhet, før de tar med seg den ut og praktiserer den i Garbergselva. På søndag er fokuset på hvordan man pakker kajakken og rutevalg, hvor man alltid har en plan B, sier Sæterhaug

Stor pågang

Helgens grunnkurs var det tredje fulle kurset. Forrige helg var pågang såpass stor at vi valgte å sette opp et ekstrakurs. På spørsmål om hvordan det ser ut fremover, kan Aas Sæterhaug fortelle at kursene er så å si fulle. Det kan hende det blir noen ledige enkeltplasser og da oppfordres folk til å gå inn på hjemmesiden ‘’myadventure.no’’ eller Facebook siden. Men skulle pågangen være såpass stor, så legger Aas Sæterhaug skjul på at det kan bli opprettet et ekstrakurs.

Hvem er det som melder seg på?

- Statistikken fra vår annonsering viser at det er damer mellom 35-50 år som er initiativtakere og får med resten av familien. Det er for det meste familier eller grupper som melder sin interesse. Og det kommer folk fra alle plasser mellom Trondheim og Røros, sier han.

Og hvordan er responsen?

- De har nok en bratt læringskurve på disse to dagene kurset varer, men vi får gode tilbakemeldinger av fornøyde deltakere, avslutter Sætherhaug.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...