Nea Radio

Nok et toppløp av Harsem

Oppdaling på pallen på sprinten

Kathrine Harsem fortsettere å levere sterke prestasjoner i skisporet denne sesongen. Foto: Henrik Einangshaug

Lørdag røk rekken. Etter seks straks pallplasser nasjonalt, havnet Kathrine Harsem i dag på en 4. plass.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Helgens Norgescuprenn på Gålå skulle egentlig blitt arrangert på Åsen på Nannestad sist helg, men ble grunnet covid-19 flyttet til Gålå. En rekke lokale langrennsutøvere stiller til start gjennom helgen, og flere har vært å se på pallen i løpet av helgens to første renn.

Sjette strake pallplass

Kathrine Harsem fra Meråker var i flere år en del av landslaget, men mistet sin landslagsplass foran forrige sesong. Denne sesongen har Harsem og flere på regionlaget Midt-Norge levert en rekke sterke prestasjoner, og flere har blitt tatt ut til verdenscuprenn gjennom sesongen.
Foran fredagens sprint sto Harsem med hele fem strake pallplasser nasjonalt, hvorav to seire under Norgescuprennene i Førde sist helg.
Fredag vartet hun opp med nok en pallplass, da hun gikk inn til en 3. plass på sprinten.

- Moro å lykkes når man jobber så hardt. Når jeg går NC oppnår jeg den roen og tryggheten jeg har savnet siden 2018. Det er min måte å klare å komme tilbake på et høyere nivå, noe jeg også har vist gjennom blant annet NM, sier Kathrine Harsem til Nea Radio.

Fredagens sprint ble vunnet av rekruttlandslagets Kristine Stavås Skistad fra Drammen. Silje Øyre Slind fra Oppdal tok 2. plassen.

Rett utenfor pallen

Lørdag sto 10 km klassisk på programmet, en øvelse både Harsem og Øyre Slind over flere år har gjort det meget sterkt i.
Harsem lå halvveis ut i løpet på en foreløpig delt 2. plass med Lillehammers Magni Smedås. Sisterunden gikk derimot noe tyngre for Varden Meråker løperen, som til slutt havnet på en 4. plass, kun fem sekunder bak pallen.
Silje Øyre Slind lå halvveis på en foreløpig 9. plass, men klatret oppover på resultatlista til en 7. plass med en sterk sisterunde.
Rennet ble vunnet av Silje Theodorsen fra Kvaløysletta foran Magni Smedås og Strindheims Berit Mogstad.

Silje Øyre Slind Foto: Henrik Einangshaug

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...