Nea Radio

Nok et bortetap for Tydal

Arkivbilde. Foto: Torgeir Hofsmo

Tydal jaktet årets første borteseier mot Kvik, den må de vente til høstsesongen med å ta.

Nea Radio
Nea Radio

Publisert:

Sist oppdatert: 17.06.2018 kl 22:57

KVIK - TYDAL 3-0 ( 1 - 0 )

Like ved festningen i Trondheim skulle Kvik ta imot Tydal til kamp, lørdag formiddag. Der det skulle vises VM-kamper ved festningen var det et oppgjør i 5.divisjonen på Rosenborg. Tydal på sin side hadde tatt turen til trønderhovedstaden for å jakte sin første borteseier. Sist helg kom den etterlengtede seieren, da Røros ble sendt hjem med 2-1 i sekken. Dette var en viktig opptur for tydalingene.

Dagens kamp var av det overkommelige slaget, men gjestene kom aldri opp på det nivået de hadde siste helg. Da blir man hardt straffet, og Kvik smelte ballen i mål hele tre ganger. Tydal slet med å få til de store sjansene og hadde nok for stor avstand mellom midtbane og angrepsrekka. Dette gjorde at de ble presset bakover og fikk ikke mange mulighetene. Simen Dahlseng Østby prøvde seg fra utom 16-meteren og traff tverrliggeren, det var nok sjansen gjestene hadde i andre omgang.

Må nok også sies at dagens dommer ikke hadde helt kontroll på kampen, mange tette dueller og når kampens første kort kommer i det 75.minutt og at det går til Tydal, var det mange av de frammøtte som stusset.

Men som Andreas Lundereng Skjefte så fint sier: - Når byfolk og bygdefolk møtes til kamp, så blir det litt sånn.

Neste helg er det siste kamp for vårsesongen, da kommer Meldal for et skikkelig bunnoppgjør. Her trenger begge lag tre poeng for å komme seg bort fra bunnstriden. Fredag klokken 20.00 på Kløfta.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...